Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,poradi mi někdo?Již se léčím, už rok, brala jsem hormony a injekce,jsem totiž snažilka.
Ale nevím jestli bych mohla být těhu.Při léčbě jsem mívala pravidelně mns,ale ted mám zpoždění 8 dní.
Dr. dělala UTZ a prý mám vysokou hodnotu.Že počkáme jestli přijdou mns a dala mi vitaníny B,E.Dělala jsem si už testy dva, ale bohužel se ukázala vždy jen /.
Tak nevím
.Také jsem zhubla z niceho nic,slyšela jsem že se to také může stát pri těhu.Má stím někdo zkušenosti???Bolí mě prsa a někdy v kříži.Tak nevím jestli se nedostaví mns.
To čekání je hrozné…Mám už dvě děti a při každém mi to těžko zjištovaly,třeba krev mi brali 3-4krát
A o testech, ani nemluvě,nikdy my neukázaly //.Před každém těhu jsem musela brát hormony. Mám doma mikroslop na zjistování plodných dnů a ted skoro měsíc mi to ukazuje že mám plodné dny
Je to možné?
Jindy mi to ukazovalo správně,plodné a neplodné…
Tak co si myslíte????Ahoj Soňa
Ahoj,
co na to odpovědět: můžeš a nemusíš. Hm, tak to víš taky.
Takže to chce klid, rozečíst napínavou knihu a 14 dní počkat.
To to už musí být jasné! ![]()
LUCI píše:Ahoj je to ke zjištění plodných a neplodných dnů.Má velikost rtěnky je to supr. Mám ho už 11let.Tedˇho ukazují i na těchto stránkách v reklamě,jmenuje se LEADY Q TESTER a stojí 419kč Ahoj Soňa
ahoj Sonatej, co to je za mikroskop?
Elinda píše:AHOJ Elindo moc děkuji za podporu,nejspíš si tu knihu pořídím
Ahoj,co na to odpovědět: můžeš a nemusíš. Hm, tak to víš taky.Takže to chce klid, rozečíst napínavou knihu a 14 dní počkat.
To to už musí být jasné!
Tak ten mikroskop mě zajímá
Sonetaj prosímtě je to spolehlivý (myslím jako forma antikoncepce)
A jak se s tím vlastně pracuje
Díky.
Sany píše:AHOJ Sany no víš nic neni 100 procentní ale já si myslím že je tak na 99,9procent
Tak ten mikroskop mě zajímáSonetaj prosímtě je to spolehlivý (myslím jako forma antikoncepce)
Díky.
sonetaj píše:Sany píše:AHOJ Sany no víš nic neni 100 procentní ale já si myslím že je tak na 99,9procent
Tak ten mikroskop mě zajímáSonetaj prosímtě je to spolehlivý (myslím jako forma antikoncepce)
Díky.
všem z mé rodiny pomohl..
je to rozhodně lepší než antikoncepce.Dávají se na to sliny,a nechají se zaschnout cca 10-15minut.Kdyz máš na sklíčku takové větvičky jako je treba mráz v zimě na oknech tak máš plodné dny,akdyz máš jen takové bublinky tak plodné dny nejsou.Ataké můžeš mít větvicky a bublinky dohromady tak je to napůl.to znamená že můžeš také otěhotnět ale také nemusíš.
Radši v tuto dobu neprovozovat sexík!!!
Pokudˇ nechceš otěhotnět…
Soňa
Stačí když klikneš na kdo je onlain a tam dole v reklamě je na pravo klikni na to a můžěš ho vidět a vše si o tom testeru přečíst
![]()
Ahoj Holky, prosila bych o radu, zda má některá podobnou zkušenost.
Mám teď asi 4 dny zpozděnou MS, ale test jsem si prozatím nedělala. Především proto, že na sobě nepociťuji žádné příznaky těhu a navíc jsem teď dost nachlazená tak, že častěji chodím na záchod, rýma apod.
Vím, že mi určitě poradíte ať si udělám test, ale mám strach ze zklamání. To zpoždění přičítám spíše tomu nachlazení, je to možné?
Prosím o Vaše názory a zkušenosti, moc moc děkuji!
Omlouvám se za anonymitu, ale je to z osobních důvodu.