Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, také mě zajímá, na všech předešlých ultrazvucích doktorka tvrdila, že to vypadá na kluka, včera jsem byla ve 20tt. na ultrazvuku a jiná paní doktorka řekla, že se přiklání k holčičce, ale že je to špatně vidět…tak nevim, jsem z toho zmatená..teď 20. července jdu na další ultrazvuk…tak jsem zvědavá..máte někdo podobné zkušenosti s tímto? že vám řekli to a pak ono?děkuji za odpověď ![]()
U nás dvojčata taky moc dobře vidět nebyla. Jedna holčička se potom otočila do příznivé polohy, ale druhé mimi bylo tajemství. Doktor nám vždycky říkal, že je to 50:50, buď holka, nebo kluk… ![]()
A byla to holka… ![]()
Mně řekla na prvním, že to bude nejspíš kluk, na druhém, že to vypadá spíš na kluka, a na třetím, že je to jasná holka. ![]()
nam taky ze rikali pokazde neco jineho, potom ze to asi teda bude holcicka, ale nejsou si jisti a az ve 26. tydnu na 3D ultrazvuku nam rekli ze to je opravdu holcicka ![]()
Svagrova mela mit az do porodu holku, a pak nakonec vykoukl kluk, takze asi tak ![]()
vevci píše:
Svagrova mela mit az do porodu holku, a pak nakonec vykoukl kluk, takze asi tak
jj, taky mám ten případ v rodině. Ještě den před porodem jim hlásili holčičku a druhý den v 6 ráno kluk. Bratránek říkal, že kdyby u toho porodu nebyl, tak řekne, že mu to vyměnili ![]()
Tak já tohle neznám, my máme ze tří UTZ. potvrzeného kluka a kluk to je. Nám se vždycky tak vystavoval a ukazoval tu svou chloubu, že se spíš doktoři u UTZ. vždycky bavili.
Ale z okolí to znám. Kamarádce tvrdili že klučina a nakonec to byla holčička. Takže onen pindík byl zřejmě pupečník.
Mě napřed tvrdili ve 13tt holku, v 16tt holku, a pak najednou to bylo ve 20tt kluk ![]()
Hele ne nadarmo se říká, že 100% je to až na porodním sále
![]()
Mě doktorka (v nemocnici u apolináře) říkala, že do 20tt to většinou vypadá na kluka, takže to říká až na utz po 20tt.
aleachimka píše:
Mě doktorka (v nemocnici u apolináře) říkala, že do 20tt to většinou vypadá na kluka, takže to říká až na utz po 20tt.
Jj, to je pravda. Do pulky tehotenstvi to tam dole opravdu vypada spis chlapeckovsky:-) Me doktor taky zkraje rikal, ze se tam neco bimca a byla z toho holcicka ![]()
no my ocekavali kluka, byla jsem si naprosto jista, u pritele v rodine min.3 generace zadna zenska nebyla,tak jsme o holce ani neuvazovali…kdyz nam v 20tt rekli holka,byli jsme uplne mimo
pak nam tio potvrdil i dalsi doktorr a pak jeste jednou pozdeji ten samy…tak doufam, ze z kacenky nebudeme mit ruzoveho marecka ![]()
nám na všech UTZ potvrdili kluka a vzdy ukazali koulicky a pindika..takze se splest nemohli ale uvidiem co vyleze ven:))
kamradce na zacatku rekli ze to bude spis kluk,, pak zase ze spis holcicka..a az do 32.tt nevedeli jiste pohlavi..tam jim pak povrdili kluka a kluk se narodil
a dalsim znamym tvrdili az do 7. nebo 8. mesice kluka a pak jim rekli z eto bude holka..uz meli vse do modra ![]()
Osobně ne, ale známá, když poprvé otěhotněla, „čekala“ holčičku, takže nakoupili všechno holčičí. Když byla těhotná podruhé, říkala si, že se to nakoupené se hodí. No, co to budu prodlužovat, má dva kluky …
![]()
Na utz to asi nemusí být vždy 100% vidět, záleží, jak se mimi natočí a kolik toho ukáže … když je vidět pindík, asi to ten kluk bude, ale když není vidět, může to být holčička, nebo prostě pindík není vidět … 100% je třeba odběr plodové vody …
Nam tvrdili na normalnim utz holku a na 3D kluka. A je to kluk
janiii;-) píše:
nam taky ze rikali pokazde neco jineho, potom ze to asi teda bude holcicka, ale nejsou si jisti a az ve 26. tydnu na 3D ultrazvuku nam rekli ze to je opravdu holcicka
Nejsou
nám sice dr. tvrdila, že to bude nejspíš holka a trefila se, ale říkala to dost nejistě a sama uznala, že u tý naší to fakt poznat není, doslova řekla - jasné kávové zrno to není, takže to může být i schovanej kluk ![]()