Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
pro postinor bych pro jistotu zašla a tam se rovnou domluvila, s tím mlíkem. dokud si ho nevezmeš, tak klidně ostříkávat můžeš.
tak jsem zagooglila a našla příbalový leták: http://iksko.blog.cz/…stinor-2-p-l
můžeš ho i při kojení
asi Postinor… sice to taky něco stojí, ale budeš mít „klid“ na duši ![]()
Já nevím, co dělat. Jestli to risknout nebo dojít zítra pro prášek, jestli tam někdo ovšem bude, jinak bych musela asi do nemocnice na gyndu ![]()
existuje jiný, méně !škodlivý" prášek první pomoci , 1 tableta stojí 500,– a používá to kámoška, když se stane nehoda.
POkud víš, že nezvládneš, tak neriskuj. Pro děti bude uštvaná matka „k ničemu“ sakra to je blbý výraz… jen mě teď jiný nenapadá
Jo a mimochodem včera mi skončila menses nebo ještě dnes trošičku byla, je možné otěhotnět? ale z početí našeho syna - to jsem otěhotněla napoprvé hned - tak mám z toho obavy ![]()
Markit.Hl píše:
existuje jiný, méně !škodlivý" prášek první pomoci , 1 tableta stojí 500,– a používá to kámoška, když se stane nehoda.POkud víš, že nezvládneš, tak neriskuj. Pro děti bude uštvaná matka „k ničemu“ sakra to je blbý výraz… jen mě teď jiný nenapadá
A nevíš jak se to jmenuje? Nevadí, že to stojí 500 Kč.
Ahoj, skoč si pro ten postinor, taky by měl stát kolem 500 kč, na gyndě ti řeknou co s kojením, jestli to nevadí, ale myslím, že z jedné tabletky se toho do těla moc nedostane. mužeš třeba trochu mlíčka odstříkat na zítra ![]()
Tak si to nepamatuje. předtím měla Postinor. V balení byly 2 ks. Teď jí na gyn dávají něco jiného, tak si zítra zajdi na byn a buˇ%d ti dají postinor nebo to druhé. Ono stejně tam musíš tak, jako tak, budeš si platit sono a pak recept - to dělalo celkem těch 500,– u postinoru.
Markit.Hl píše:
Tak si to nepamatuje. předtím měla Postinor. V balení byly 2 ks. Teď jí na gyn dávají něco jiného, tak si zítra zajdi na byn a buˇ%d ti dají postinor nebo to druhé. Ono stejně tam musíš tak, jako tak, budeš si platit sono a pak recept - to dělalo celkem těch 500,– u postinoru.
Moc děkuji. Sono? K čemu ? Jako teď ho budou dělat?
Anonymní píše:
Jo a mimochodem včera mi skončila menses nebo ještě dnes trošičku byla, je možné otěhotnět? ale z početí našeho syna - to jsem otěhotněla napoprvé hned - tak mám z toho obavy
To urcite neni mozne otehotnet, toho bych se nebala, kdyz skoncil menzes a jeste kojis.
Monjie píše:Anonymní píše:To urcite neni mozne otehotnet, toho bych se nebala, kdyz skoncil menzes a jeste kojis.
Jo a mimochodem včera mi skončila menses nebo ještě dnes trošičku byla, je možné otěhotnět? ale z početí našeho syna - to jsem otěhotněla napoprvé hned - tak mám z toho obavy
No otěhotnět možné je, ale není to moc pravděpodobné, asi bych v tomhle případě taky moc neplašila.
Ahoj holky, máme 5 měsíční miminko a dneska nám rupl kondom. Malému odstříkávám svoje mlíčko. Co teď s tím, asi bych další dítě nezvládla. Mám zajít ráno na gyndu pro Postinor nebo znáte něco jiného? A můžu pak dále odstříkávat malému mlíčko? Ach jo to je nadělení, poraďte prosím… Moc děkuji.