Prasknutý kondom :(

Anonymní
14.7.11 16:57

Prasknutý kondom :(

Ahoj holky, máme 5 měsíční miminko a dneska nám rupl kondom. Malému odstříkávám svoje mlíčko. Co teď s tím, asi bych další dítě nezvládla. Mám zajít ráno na gyndu pro Postinor nebo znáte něco jiného? A můžu pak dále odstříkávat malému mlíčko? Ach jo to je nadělení, poraďte prosím… Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21560
14.7.11 17:02

pro postinor bych pro jistotu zašla a tam se rovnou domluvila, s tím mlíkem. dokud si ho nevezmeš, tak klidně ostříkávat můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21560
14.7.11 17:04

tak jsem zagooglila a našla příbalový leták: http://iksko.blog.cz/…stinor-2-p-l
můžeš ho i při kojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.7.11 17:09

asi Postinor… sice to taky něco stojí, ale budeš mít „klid“ na duši :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.11 17:09

Já nevím, co dělat. Jestli to risknout nebo dojít zítra pro prášek, jestli tam někdo ovšem bude, jinak bych musela asi do nemocnice na gyndu :roll:

• Citovat
  • Upravit
14598
14.7.11 17:12

existuje jiný, méně !škodlivý" prášek první pomoci , 1 tableta stojí 500,– a používá to kámoška, když se stane nehoda.

POkud víš, že nezvládneš, tak neriskuj. Pro děti bude uštvaná matka „k ničemu“ sakra to je blbý výraz… jen mě teď jiný nenapadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.11 17:14

Jo a mimochodem včera mi skončila menses nebo ještě dnes trošičku byla, je možné otěhotnět? ale z početí našeho syna - to jsem otěhotněla napoprvé hned - tak mám z toho obavy :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.11 17:15
Markit.Hl píše:
existuje jiný, méně !škodlivý" prášek první pomoci , 1 tableta stojí 500,– a používá to kámoška, když se stane nehoda.POkud víš, že nezvládneš, tak neriskuj. Pro děti bude uštvaná matka „k ničemu“ sakra to je blbý výraz… jen mě teď jiný nenapadá

A nevíš jak se to jmenuje? Nevadí, že to stojí 500 Kč.

• Citovat
  • Upravit
14598
14.7.11 17:28

vydrž už jsme psala kámošce a čekám odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.7.11 17:30

500,– stojí i Postinor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.7.11 17:34

Ahoj, skoč si pro ten postinor, taky by měl stát kolem 500 kč, na gyndě ti řeknou co s kojením, jestli to nevadí, ale myslím, že z jedné tabletky se toho do těla moc nedostane. mužeš třeba trochu mlíčka odstříkat na zítra :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
14.7.11 17:49

Tak si to nepamatuje. předtím měla Postinor. V balení byly 2 ks. Teď jí na gyn dávají něco jiného, tak si zítra zajdi na byn a buˇ%d ti dají postinor nebo to druhé. Ono stejně tam musíš tak, jako tak, budeš si platit sono a pak recept - to dělalo celkem těch 500,– u postinoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.11 18:10
Markit.Hl píše:
Tak si to nepamatuje. předtím měla Postinor. V balení byly 2 ks. Teď jí na gyn dávají něco jiného, tak si zítra zajdi na byn a buˇ%d ti dají postinor nebo to druhé. Ono stejně tam musíš tak, jako tak, budeš si platit sono a pak recept - to dělalo celkem těch 500,– u postinoru.

Moc děkuji. Sono? K čemu ? Jako teď ho budou dělat?

• Citovat
  • Upravit
23033
14.7.11 18:32
Anonymní píše:
Jo a mimochodem včera mi skončila menses nebo ještě dnes trošičku byla, je možné otěhotnět? ale z početí našeho syna - to jsem otěhotněla napoprvé hned - tak mám z toho obavy :think:

To urcite neni mozne otehotnet, toho bych se nebala, kdyz skoncil menzes a jeste kojis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
14.7.11 18:35
Monjie píše:
Anonymní píše:
Jo a mimochodem včera mi skončila menses nebo ještě dnes trošičku byla, je možné otěhotnět? ale z početí našeho syna - to jsem otěhotněla napoprvé hned - tak mám z toho obavy :think:
To urcite neni mozne otehotnet, toho bych se nebala, kdyz skoncil menzes a jeste kojis.

No otěhotnět možné je, ale není to moc pravděpodobné, asi bych v tomhle případě taky moc neplašila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí