Prasknutý kondom :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.7.11 18:43

No ale já nekojím jen odstříkávám a menses jsem měla už od porodu asi 3×, tak si nejsem jistá a náš syn se nám povedl napoprvé tak mám obavy :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.11 19:14

Holky, tak mě ještě napadlo, co když mi tam kousek kondomu někde zůstalo, mohlo třeba v děloze? Já tam totiž předtím kousek vyšprtala, jak se to celé protrhlo :evil:

• Citovat
  • Upravit
102677
14.7.11 19:14

já bych tedy netvrdila,že není možné otěhotnět bhned po skončení ms…já třeba mám krátké cykly a v měsíci,kdy došlo k otěhotnění,byl pouze jeden pokus a to dva dny po skončení ms. kojení nebo i odstříkávání sice určitá antiko je,ale stopro se na to spolehnout? já bych si raději na gyn skočila. lepší to vyřešit ted takto,než pak řešit případné těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
14.7.11 19:15
Anonymní píše:
Holky, tak mě ještě napadlo, co když mi tam kousek kondomu někde zůstalo, mohlo třeba v děloze? Já tam totiž předtím kousek vyšprtala, jak se to celé protrhlo :evil:

no v děloze určitě ne.max v pochvě a to bys asi našla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.11 19:28

Určitě ke gyndr pro postinor, když se bojíš.
Spermie můžou v těle přežít až 5 dní a pokud by byl kratší cyklus, je hned další mimino :wink:

Pokud zůsatl kousek kondomu vevnitř, s močením tlač a on vyleze…

• Citovat
  • Upravit
14771
14.7.11 19:47

můj syn je taky počatý hned po MS 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.11 19:54

Můžu mít blbý dotaz? Jakou značku kondomu používáte? Taky používáme kondom a nerada bych, kdyby se protrh.Díky!

• Citovat
  • Upravit
7782
14.7.11 19:55

Ahojky,já jsem tenkrát měla podobný problém.Doktor mi postinor nenapsal,chtěl napsat něco jiného (nevím název) aůe je to přímo pro kojící.Postinor by stál 400 tenhle prášek 600,platíš doktorovi a pak i v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.11 20:12
Anonymní píše:
Můžu mít blbý dotaz? Jakou značku kondomu používáte? Taky používáme kondom a nerada bych, kdyby se protrh.Díky!

Durex a vy? No čuměla jsem jak blázen. Byl už lubrikovaný a po chvíli byl suchý a já to ještě namazala tak nevím jestli to bylo tím…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.11 20:14

Jestli můžu přidat jen ke kondomu. S bývalým partnerem jsme vyzkoušeli několik kondomů a vždy praskl. Až po mnoha letech jsem přišla na to, že stačí použít lubrikant a je po problému:D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.11 20:15
sajinda píše:
Anonymní píše:
Holky, tak mě ještě napadlo, co když mi tam kousek kondomu někde zůstalo, mohlo třeba v děloze? Já tam totiž předtím kousek vyšprtala, jak se to celé protrhlo :evil:
no v děloze určitě ne.max v pochvě a to bys asi našla :think:

taky si myslím, že v děloze asi ne, tj přeci uzavřené ne? nebo se mýlím? tj tupá otázka co :roll: na gyndu jsem už domluvená, ale mám strach že to bude v mlíku potom ten postinor nebo jiný prášek…asi odstříkat dva dny…

• Citovat
  • Upravit
13046
14.7.11 20:15

Taky si myslím že když ti končila Ms tak bys teoreticky otěhotnět neměla ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
14.7.11 20:16

Ty jo, durex??? Tak ten používáme taky. Manžel tvrdil, že je nejspolehlivější. No, tak asi ne, no. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.11 20:16
Anonymní píše:
Jestli můžu přidat jen ke kondomu. S bývalým partnerem jsme vyzkoušeli několik kondomů a vždy praskl. Až po mnoha letech jsem přišla na to, že stačí použít lubrikant a je po problému:D

No já právě lubrikant použila a pak se to stalo a do té doby nic tak ti nevím :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.11 20:17
Jančik píše:
Ty jo, durex??? Tak ten používáme taky. Manžel tvrdil, že je nejspolehlivější. No, tak asi ne, no. :-(

No vidíš taková zelenomodrá krabička classic jsou s lubrikantem. No taky jsem překvapená a pěkně naštvaná. Myslela jsem si že tj kvalita :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky