Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, tak mě ještě napadlo, co když mi tam kousek kondomu někde zůstalo, mohlo třeba v děloze? Já tam totiž předtím kousek vyšprtala, jak se to celé protrhlo ![]()
já bych tedy netvrdila,že není možné otěhotnět bhned po skončení ms…já třeba mám krátké cykly a v měsíci,kdy došlo k otěhotnění,byl pouze jeden pokus a to dva dny po skončení ms. kojení nebo i odstříkávání sice určitá antiko je,ale stopro se na to spolehnout? já bych si raději na gyn skočila. lepší to vyřešit ted takto,než pak řešit případné těhotenství
Anonymní píše:
Holky, tak mě ještě napadlo, co když mi tam kousek kondomu někde zůstalo, mohlo třeba v děloze? Já tam totiž předtím kousek vyšprtala, jak se to celé protrhlo
no v děloze určitě ne.max v pochvě a to bys asi našla ![]()
Určitě ke gyndr pro postinor, když se bojíš.
Spermie můžou v těle přežít až 5 dní a pokud by byl kratší cyklus, je hned další mimino ![]()
Pokud zůsatl kousek kondomu vevnitř, s močením tlač a on vyleze…
Můžu mít blbý dotaz? Jakou značku kondomu používáte? Taky používáme kondom a nerada bych, kdyby se protrh.Díky!
Ahojky,já jsem tenkrát měla podobný problém.Doktor mi postinor nenapsal,chtěl napsat něco jiného (nevím název) aůe je to přímo pro kojící.Postinor by stál 400 tenhle prášek 600,platíš doktorovi a pak i v lékárně.
Anonymní píše:
Můžu mít blbý dotaz? Jakou značku kondomu používáte? Taky používáme kondom a nerada bych, kdyby se protrh.Díky!
Durex a vy? No čuměla jsem jak blázen. Byl už lubrikovaný a po chvíli byl suchý a já to ještě namazala tak nevím jestli to bylo tím…
Jestli můžu přidat jen ke kondomu. S bývalým partnerem jsme vyzkoušeli několik kondomů a vždy praskl. Až po mnoha letech jsem přišla na to, že stačí použít lubrikant a je po problému:D
sajinda píše:Anonymní píše:no v děloze určitě ne.max v pochvě a to bys asi našla
Holky, tak mě ještě napadlo, co když mi tam kousek kondomu někde zůstalo, mohlo třeba v děloze? Já tam totiž předtím kousek vyšprtala, jak se to celé protrhlo
taky si myslím, že v děloze asi ne, tj přeci uzavřené ne? nebo se mýlím? tj tupá otázka co
na gyndu jsem už domluvená, ale mám strach že to bude v mlíku potom ten postinor nebo jiný prášek…asi odstříkat dva dny…
Taky si myslím že když ti končila Ms tak bys teoreticky otěhotnět neměla ne?
Ty jo, durex??? Tak ten používáme taky. Manžel tvrdil, že je nejspolehlivější. No, tak asi ne, no. ![]()
Anonymní píše:
Jestli můžu přidat jen ke kondomu. S bývalým partnerem jsme vyzkoušeli několik kondomů a vždy praskl. Až po mnoha letech jsem přišla na to, že stačí použít lubrikant a je po problému:D
No já právě lubrikant použila a pak se to stalo a do té doby nic tak ti nevím ![]()
Jančik píše:
Ty jo, durex??? Tak ten používáme taky. Manžel tvrdil, že je nejspolehlivější. No, tak asi ne, no.
No vidíš taková zelenomodrá krabička classic jsou s lubrikantem. No taky jsem překvapená a pěkně naštvaná. Myslela jsem si že tj kvalita ![]()
No ale já nekojím jen odstříkávám a menses jsem měla už od porodu asi 3×, tak si nejsem jistá a náš syn se nám povedl napoprvé tak mám obavy