Prasknutý kondom :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
14.7.11 20:19
Anonymní píše:
Jestli můžu přidat jen ke kondomu. S bývalým partnerem jsme vyzkoušeli několik kondomů a vždy praskl. Až po mnoha letech jsem přišla na to, že stačí použít lubrikant a je po problému:D

Já si matně vzpomínám, že u Primeros bylo napsáno, že se nesmí používat lubrikant na bázi oleje, nebo ještě něčeho, že to ten kondom může rozleptat, tak jestli to není u Durexů taky psaný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

No, za ty prachy by měla být. Tak to by mne taky naštvalo :cert: Asi přejdem zpátky na pepina, no. I když člověk nikdy neví… :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
Gabrielaaa píše:
Taky si myslím že když ti končila Ms tak bys teoreticky otěhotnět neměla ne?

No ale prvního syna mám pocit že jsme takhle počali tak ted babo raď :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13046
14.7.11 20:21

hmm to je těžké no..my měly vždycky pouze přerušovanou soulož a nikdy jsem neplánovaně neotěhotněla.. kondom by u nás neuspěl, takže nemůžu radit, jen jsem myslela že takhle brzy po Ms nejsou plodné dny… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
14.7.11 21:18

gabrielo, jak už jsem psala, záleží na délce cyklu. když jsou kratší cykly, klidně se může otěhotnět hned po ms. já otěhotněla z pokusu dva dny po ms. musíš taky počítat s tím,že spermie přežijí až čtyři dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
17.7.11 06:13

Taky jsem otehotnela hned po MS. Cyklus 24 dni, dlouha menstruace a hned prvni den po menstruaci se zadarilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
17.7.11 08:48

Ahoj zakladatelko.
Z praxe (gynekoložka) vím, že žena může otěhotnět úplně kdykoliv (proto nechápu antikoncepci formou plodných a neplodných dnů). I když bys podle učebnic otěhotnět neměla, ale můžeš. Ten druhý lék se jmenuje Escapelle, je to jedna tableta obdobná Postinoru, za cca 500Kč.
Tady je odkaz: http://www.lekarna.cz/…5mg-tablety/
Může se i při kojení, nutné do 72 hodin od soulože. Jinak kondomy jsou sviňuchy, je jedno jaký máte, občas prostě prasknou. Tak budu držet palce. :mavam: :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.17 17:32

Ahoj. dnes jsme meli s přítelem pohlavní styk( chráněný). Přítel chtel pak zasunout ale trefil se do klitorisu a kondom praskl. Mam 9 dni do MS. Je možné ze mohu byt těhotná? pritel se neudelal, ale v kondomu kapka lasky byla.

• Citovat
  • Upravit
27645
20.5.17 17:33
@Anonymní píše:
Ahoj. dnes jsme meli s přítelem pohlavní styk( chráněný). Přítel chtel pak zasunout ale trefil se do klitorisu a kondom praskl. Mam 9 dni do MS. Je možné ze mohu byt těhotná? pritel se neudelal, ale v kondomu kapka lasky byla.

už jsi odpověd dostala nemusíš to psát xkrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.17 17:34
@ka2ka píše:
už jsi odpověd dostala nemusíš to psát xkrát

neslo mi to sem predtim zveřejnit:) a nahrálo se to az ted

• Citovat
  • Upravit
6
18.3.19 11:19

Prasknutý kondom

Zdravím, jdu si pro radu.
S přítelem se nám na začátku měsíce trhl kondom, ale pro žádnou pilulku po jsem nešla, měla jsem za to, že jsme to ochytli včas a v ničem jsme pak už nepokračovali (stejný stav se nám stal před rokem a půl a nic z toho nebylo) - neudělal se do mě, byl tam „jen“ preejakulát…
Jenže dneska už je to osmý den, co mi mešká menstruace. Takhle velký výkyv jsem už dlouho neměla a začínám už docela vyšilovat. Jsem na vysoké, dítě prostě nepřipadá v úvahu.
V pátek si plánuji udělat těhotenský test. Žádné příznaky těhotenství na sobě nepociťuji, mám jen takovou bolest v podbřišku, jak když má přijít menstruace.
Mám se bát nejhoršího? Stálo by za to si udělat test dřív? V takové situaci jsem nikdy nebyla :/ Po dvou týdnech od styku už by se snad nějaké příznaky projevovaly, ne?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
18.3.19 11:24

@Leita Po dvu týdnech od styku už bys měla alespoň ducha na testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
18.3.19 11:29

Kup si test hned. Jestli máš 8 dnů zpoždění tak pokud jsi v tom tak se to na testu ukáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.19 11:46

Nevím na co čekáš, udelej si test hned a budeš vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
18.3.19 12:11

Teda od studentky vysoké školy bych čekala víc rozumu. Kup si test, nebo počkej do pátku, jestli si myslíš, že je to ten správný termín. Každopádně ať tak či tak, tady ti nikdo těhotenství nevyvěští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí