Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Leita a to jsi na VŠ? Jestli už ti meska ms tak udělej test. Jednoduchý.
To jsem přesně čekala, kdo první řekne, že na to, že je vysokoškolačka a bla bla
jako vysokou školu má dneska kdekdo..že by to každýmu tak extra přidalo nebo z něj zázrakem udělo nadčlověka, mi nepřijde
nic proti zakladatece tedy.. Samozřejmě, že mě zaráží, že místo aby si udělala po osmi dnech test, radši vypisuje tady. A šance? 50/50. Švagr i švagrová jsou z prasklý gumy . Jak radí ostatní, test ti napoví ![]()
@Terrinka93 nikdo netvrdí, že student VŠ je automaticky nadčlověk. Spíš jsem poukazovala na věk a jakousi základní schopnost kritického a logického myšlení. A to je jistě na škole potřeba.
@Čičorečka jak je vidno, ne každý tu schopnost má.
ja si vždycky snažím představit ty myšlenkový pochody.. Nedostanu to a co udělám? Test nebo emimi?
zvláštní..
@Terrinka93 píše:
@Čičorečka jak je vidno, ne každý tu schopnost má.ja si vždycky snažím představit ty myšlenkový pochody.. Nedostanu to a co udělám? Test nebo emimi?
zvláštní..
No vždycky každá píše, že ví, že jí to nikdo určitě neřekne, ale že se ptá na zkušensoti. Víš ![]()
postinor bude nejjistější. a nebo zajdi hned na gyndu a oni to poradí ![]()
@terezaodehnalova píše:Čtrnáct dní po styku, jo?
postinor bude nejjistější. a nebo zajdi hned na gyndu a oni to poradí
@P4ja já v 99% mlčím, nechci rýpat, ale někdy prostě musím.. Chápu spousty zbytečných dotazů, ale co se týká tohohle..
tak ty zrovna nechápu.. Tak aspoň mám nějakou záminku ne?
udělám test a jdu hledat duchy, nebo nevím ..ale jen tak bez podkladů ![]()
@Terrinka93 píše:
@P4ja já v 99% mlčím, nechci rýpat, ale někdy prostě musím.. Chápu spousty zbytečných dotazů, ale co se týká tohohle..tak ty zrovna nechápu.. Tak aspoň mám nějakou záminku ne?
udělám test a jdu hledat duchy, nebo nevím ..ale jen tak bez podkladů
U mě vede ten, kdy se uživatelk ptá, jestli ůže otěhotnět v sedmidenní pauze při braní HA. Kdyby se ptala začátečnice, tak řeknu fajn, ale když holka, která už třeba půl roku bere, tak to je dost síla. Cpát do sebe hormony a nevědět, jak fungují. ![]()
Omlouvám se za svůj evidentně stupidní dotaz, ale tak někde čtu, že testování týden po termínu menstruace je zbytečné, že to není dost dlouhá doba. V lékárně mi dneska řekli, že testovat až po dvou týdnech, na obalu od testu je 5-7 dní po početí (čemuž nevěřím). Tak jsem z toho zmatená, to je celé. ![]()
@Leita píše:
Omlouvám se za svůj evidentně stupidní dotaz, ale tak někde čtu, že testování týden po termínu menstruace je zbytečné, že to není dost dlouhá doba. V lékárně mi dneska řekli, že testovat až po dvou týdnech, na obalu od testu je 5-7 dní po početí (čemuž nevěřím). Tak jsem z toho zmatená, to je celé.
To si četla nějaký špatný informace.
@Leita píše:
@Sasanka jarní
A jak to teda je?
Po vynechání ms v případě pozitivního testu bys určitě objevila minimálně ducha.