Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
tady je ta tabulka, ale moc tomu nevěř, je to 50:50
Nám to teda podle dr. nevychází. ![]()
Jo taky jsem se podle takové tabulky koukala co se mi narodí, tak druhý chlapeček mi vyšel, ale u prvního mám podle tabulky doma už skoro 8 let holčičku a ani o tom nevim.
![]()
Tak já přidám ještě jednu tabulku:
http://jasanek.webpark.cz/plzak.html
Jinak se to dá spočítat i podle krve, neboť se krev mění po sedmi letech, takže se k roku narození obou rodičů (sámozřejmě jednotlivě) přidává +7 roků, až se dopočítáte současnosti, pak si zvolíte měsíc plánovaného početí a rok a mrknete na to, co jste si vypočítali. Tzn. že početí bude srpen 2008 a u sebe máte výměnu krve v roce 2008 září a manžel v roce 2011 leden. Tzn. že v srpnu 2008 by to byl asi chlapeček, neboť má mladší krev manžel a kdyby jste měsíc počkali do narozenin vašich září, tak už by to měla být holčička, neboť se v tom roce 2008 měnila krev u vás, takže ji máte mladší vy, jako žena. Prostě kdo má mladší krev, to pohlaví by to mělo být. Ale záleží na zdraví rodičů, zda neměl někdo transfůzi krve, chronickou nemoc… Ale také né u všech to vychází. U nás teda ano. Naši si tak vypočítali bráchu a my jsme si tak vypočítali holčičku a ta se nám taky narodila ![]()
Tak jsem jen tak ze zvědavosti zkusila obě tabulky a vyšel mi chlapeček. Dle UZ bychom měli chlapečka mít (Dr. to předpovídal na 90%). Tak uvidím v říjnu
, chlapečka si moc přejeme. (ale ať je to ta nebo ten, hlavně, že to bude zdravé
, to bude pro nás to nejdůležitější )
tak mě vyšel chlapeček, co už máme, i holčičky, co čekáme, akorát tam jaksi nepočítají s tím, že ty holky jsou dvě. Koukala jsem, že je tam kolonka pro vícečetné těhotenství, tak v tom případě to nevyšlo. Z hlediska pohlaví (tím že jsou to obě holky, byť dvojvaječné) jo. Myslím ale, že je to spíš pro zasmání, dopředu bych se tím rozhodně neřídila…
![]()
Pett, zkusila jsem to podle té krve a vychází nám holčička, ale podle dr. čekáme na 110% kluka
No, stejně tomu nevěřím. ![]()
Podle krve me nevychazi ani jedno ze tri deti. POdle te cinske tabulky potvrzeny dve dcery ze tri, ktere mam.
Takze vubec nevim. Na tohle bych rozhodne nespolehala ![]()
Hamina
Ahoj,
mně ze všech tabulek (oba čínské i od Plzáka) i z krve v obou případech vychází kluci a taky je mám
, tak asi začnu věřit na pověry ![]()
Ale ono je fakt, že strefit se do 50% není tak těžké, že? Hlavní je, že jsou kluci zdraví, krásní, hodní a prostě moji!!!!!
![]()
Medúza
Mě podle čínské tabulky vychází kluk,podle Plzáka ? ,podle krve holka a podle mého dr.kluk .Tak si vyberte
![]()
Ahojky,
holky kdysi jsem tady nekde nasla nejakou diskuzi ohledne pohlavi mimca,ale nemuzu ji najit,byly tam i odkazy na nejaky tabulky,podle veku a mesice pocet,atd,ja vim,ze to neni 100% ale nevite nektera kde to mam hledat: