prebalovaci pult

158
2.8.08 13:36

prebalovaci pult

mile tehulky a maminky,doufam,ze me neukamenujete,ze se zase ptam :D ,ale mela bych jeste dve otazecky,jake mate prebalovaci pulty?spise drevene,nebo jakou mate zkusenost s tema plastovyma,kde je i ta vanicka?stoji kolem 2000,ja vubev nevim…a druha otazka je smerovana na ty ,ktere maji doma kocarek casual play S4,ja si ho ted koupila azajimalo by me,jestli se vam do nej vleze fusak casual play na zimu?mockrat dekuji,je to me prvni mimi a vy mi vzdy poradite,hezky den,i kdyz u nas prsi,coz me az tak nevadi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Sindarela
2.8.08 14:34

Tak jestli můžu doporučit, tak dřevěný je asi vhodnější. Také ho mám a nemůžu si stěžovat. Asi před rokem běželo ve zprávách, že nějaké plastové přebalovací pultíky uvolnňují nějaké ftaláty. Byla jsem tenkrát ráda, že mám dřevěný. Je to přece jen přírodnější. A co se týče vaničky, moc dobře si neumím představit, jak se tam miminko koupe a potom ho přemístím kam? Ten pult je zrovna odklopený? Moc s tím zkušenosti nemám, ale co se týče plastů, prchám pryč. I nádobíčko pro děti se snažím co nejvíc omezit na plasty, i když to ne vždy jde (pití na ven a tak.) Raději skleničky a hrníčky, ale to se musí více hlídat. :roll: Už byly i nehody. :lol: Tak dobře vyber.

Sindarela

• Citovat
  • Upravit
2766
2.8.08 16:34

Ahoj,

taky jsem ráda,že prší :D

My máme ten obyč dřevěný přebalovák z Ikea a jsem s ním spokojená.Určitě by se mi líbil nějakej super drahej,ale ten jsme teda nekoupili :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
2.8.08 17:17

Ahojky, my jsme koupili v Ikea tuhle šuplíkovou komodu, protože její hloubka je jenom 48cm, tak mi manžel koupil v Hornbachu kus olaminované bílé desky š.30cm a na konzolky mi ji připevnil jako prodloužení horní desky. Aby se mi tam vešla na délku přebalovací podložka - 80cm.
Doufám že je to dost srozumitelné… 8O :wink: Šuplíky jsou SUPER!!!!!!! všechno je v nich přehledné........

http://www.ikea.com/…98981_S3.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
2.8.08 17:31

je ta je pekna,muzu se zeptat,kolik stala?taky nechci moc drahou,uz jsme utratili tolik penez..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
2.8.08 17:57

stála 2290,– je ze série MALM, taky to není zrovna málo, ale máme bílou postýlku a počítám s ní i dál na vybavení pokojíčku.
 http://img1.rajce.idnes.cz/…Obraz009.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
2.8.08 18:57

tak to je pekna cena,a jak rikas,hlavne ji vyuzijes i dal,a s tou postylkou to vypada moc pekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
2.8.08 18:59

Jo tu komodu máme taky,je dobrá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
2.8.08 22:16

Já jsem žádný přebalovák neměla, byl mi nabízen dřevěný ale nechtěla jsem ho.
Stejně když jsme trávili většinu času v obyváku, koupali v kuchyni, tak bych se netahala s děckem do ložnice k přebalováku. Je pro mě pohodlnější donést plínku popř. i věci z ložnice, než tam přenášet dítko ;).
Spokojila jsem se s dekou a plínkou nejprv na gauči, později na zemi. A po koupání mi posloužil kuch. stůl ;).

Ale tak jak to má ivusha to vypadá moooc pěkně :)

• Citovat
  • Upravit
1026
2.8.08 22:25

Měli jsme to vyřešené přesně jako Ivusha :wink: Komoda Malm s přidanou deskou, ale v buku :D
Bylo to opravdu praktické a velice pohodlné řešení, protože ta komoda je dostatečně vysoká a člověk se nemusí předklánět 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
2.8.08 22:32

My si nechali komodu udělat na míru, nikde jsme nemohli narazit na nic vyhovujícího a na to jsem dala taky normální přebalovák, až děti odrostou, tak z toho bude normální komoda. Přijde mi zbytečné kupovat na pár měsíců-let přebalovák, který je pak k ničemu.

Ten s tou vaničkou, to jsme měli v porodnici, ale to mi přijde dost vachrlaté. Hlvaně teď, když malej na přebalováku, sedí, stoupá si, hraje, leze, apod…tak je to k nezaplacení…

• Citovat
  • Upravit
1100
2.8.08 22:33

Petta přesně jak říkáš.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
3.8.08 09:45
andela píše:
Já jsem žádný přebalovák neměla, byl mi nabízen dřevěný ale nechtěla jsem ho.
Stejně když jsme trávili většinu času v obyváku, koupali v kuchyni, tak bych se netahala s děckem do ložnice k přebalováku. Je pro mě pohodlnější donést plínku popř. i věci z ložnice, než tam přenášet dítko ;).
Spokojila jsem se s dekou a plínkou nejprv na gauči, později na zemi. A po koupání mi posloužil kuch. stůl ;).Ale tak jak to má ivusha to vypadá moooc pěkně :)

Přesně takhle jsme to dělali taky. Kluci se přetáčeli od 4. měsíce a pak mi přišlo bezpečnější přebalovat na zemi. Dělám to tak u mladšího doteď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
3.8.08 10:00

Ahojky,

nám jako přebalovák výborně posloužil starší jídelní stůl 90×90 cm. Akorát jsem kupovali nový - větší, tak jsme ten starý nevyhazovali a hned využili. Krásně se na něj vešla přebalovací podložka a nějaké ty serepetičky pro mimi a pod ním bylo akorát místo na vaničku. teď ho využijeme ještě na druhé mimi a pak poletí z domu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
3.8.08 10:14

Taky hlasuju za dřevěný. Já ho mám v koupelně a nechali jsme si ho dělat na míru, protože jsem pořád nemohla sehnat takový, co by nám pasoval do vyhrazeného prostoru. Myslela jsem si, co si za to stolář neřekne a kupodivu vyšel o dost levněji, než prodávané v obchodě.
A až ho nebudu potřebovat, horní deska se odmontuje a bude to klasická komoda. Těch není nikdy dost. A plastový přebalovák s vaničkou myslím využiješ tak max. dva měsíce. Ta vanička je hodně malá a pokud se ti narodí 4kilové mimčo, tak ani to ne. Navíc náš malý už od druhého měsíce začal ve vaně dělat takový čurbes, že mokro bylo všude, tak to teď řeším tak, že jeho vaničku dám do naši a nemusím pořád stírat podlahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí