Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mně řekl lékař pohlaví ve 13.tt a hlavně k tomu dodal, že to nikdy není jisté, pokud nejsou udělané krevní testy. Takže o tom, jestli se doktor splete či ne, můžeme diskutovat.
@Kriss Tina Mne MUDr ve 13 tt opravdu rekla, ze videla “neco” mezi nozickami, ze to nemohl byt pupecnik a ze to nemuze byt vytouzena holcicka
Mozna ve 14tt, uz si presne nepamatuji, ale velice brzy ![]()
U druhatka mi to dr řekl a byl si celkem jistý. Ale třeba u prvního proste ani náznak. Nicmene pokud uz se k tomu dr vyjádří, tak myslím, ze nevari z vody, ale reálně tam vidí, co potřebuje
@Tichošlápek píše:
U druhatka mi to dr řekl a byl si celkem jistý. Ale třeba u prvního proste ani náznak. Nicmene pokud uz se k tomu dr vyjádří, tak myslím, ze nevari z vody, ale reálně tam vidí, co potřebuje
souhlas
@Helca83 mě to ve 12tt řekl taky že tam vidí hrbolek, že to bude spíš kluk ale že si to troufá říct tak na 80%. Byla jsem na hodně podrobném utz včetně 3D kde sem i já jako poměrně nezkušená viděla sama co to je ![]()
@Helca83 píše:
To by musel byt sakra dobre videt pindik a kulicky, jinak bohuzel pockat
Touhle dobou tam zadny pindik a kulicky neni…
@j.a.n.i1 píše:Ano, uz me upozornovala @Kriss Tina. Mne to tak moje MuDr opravdu rekla, o hrbolku, jak zde pisete, nemluvila
Touhle dobou tam zadny pindik a kulicky neni…
Screening 13+0 a řekli mi, že by téměř na 100% řekli že holka, a fakt to holka je, mám to potvrzené i z plodové vody a velkého utz ve 20. týdnu ![]()