Jak originálně oznámit těhotenství rodině?

Anonymní
20.12.18 18:02

Jak originálně oznámit těhotenství rodině?

Dobry den. Chtela bych se vas zeptat nebo spis poradit jak originálně a třeba i vtipně oznámit rodině těhotenstvi? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37144
20.12.18 18:06

Jestli myslíš teď aktuálně, tak bych koupila třeba miminkovské botičky, chrastítko apod pod stromeček :) já už těhotenství oznámila, ale budu příteli sdělovat pohlaví miminka modrými teniskami pro miminko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
20.12.18 18:09

Okopírovala jsem fotku z ultrazvuku a pod to napsala text, něco jako Babičko, dědečku, já jsem vaše další vnouče. Narodím se … Zabalila jsem to jako dárek a dám jim to pod stromeček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
20.12.18 18:15

Taky jsem okopčila fotku z utz, nalepila na přáníčko a napsala text, jakoby za miminko. Něco jako:„Ahoj babi/dědo, tak to jsem já, už měřím X cm a bije mi srdíčko, v (měsíc) se na vás budu těšit.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.18 18:15

Myslíte ze by bylo třeba i vhodný dat zabaleny bodicko rodičům pod stromeček a neco k tomu sepsat? :)

• Citovat
  • Upravit
53
20.12.18 18:23

Já, ač těhotná ještě nejsem, už jsem si tuto část připravila :D koupím takový ten velký fotorám, který máš rozdělených na více rámečků ( většinou je tam napis friends nebo family) vlepim fotky vnoučat a děti a do jednoho vlepim jen bílý papir, do půlky napíšu "čeká na tisk " nebo "načítá se " :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pandulka
20.12.18 18:28

Měla jsem vymyslený pro každého voucher na zážitek „Staň se babičkou/strejdou…“ cena k nezaplacení, platnost do konce života a tak. Přišlo mi to jako hezká památka. Nakonec tedy vzhledem k okolnostem budu oznamovat úplně normálně jen tak mimo řečí…

• Citovat
  • Upravit
414
20.12.18 18:30

My dali tricka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35414
20.12.18 18:31

Ja jsem nechala udelat kalendar s fotkami starsiho ditete a na mesic narozeni druheho jsem dala fotku z UZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
20.12.18 20:02

Mně by zajímaly pak ty reakce prarodičů pod stromečkem. Když si představím třeba svýho tátu, asi by byl z takového dárku typu tričko, fotka v rámečku dost rozpačitý..Mně samotné to trapné připadá..Prostě bych to normálně řekla, ono okolí to většinou tak neprožívá jako ta těhotná. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
20.12.18 20:06

Jsem březí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pandulka
20.12.18 20:14

@Ann-Sylvie Tak chce to své příbuzné znát… u nás to třeba rodina prožívá víc, než sama těhotná..

• Citovat
  • Upravit
Meo
26
20.12.18 20:28

Přítelova rodina dostala pod stromeček průkazky babičky, dědečka (bylo to jejich první vnouče) - udělala jsem je podobně jako jsou občanky (fotka, jméno, datum narození). Moje rodina (kde to bylo už třetí vnouče) dostala hádanku, pod sebou napsané datumy (jen měsíc a rok) narození vnoučat + očekávaný termín porodu a ať hádají co to je - půl hodiny nad tím přemýšleli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
20.12.18 20:52

Mě mrzí, že mě to oznamování nevyšlo, protože to na mě všichni poznali, ještě před tím než jsem to pořádně věděla já. :D Ale určitě bych šla do toho co ti radí ostatní, dala bych jim to jako dáreček pod stromeček. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.18 21:09

Taky mě to mrzi ze mi ro nevylso udelala bych na paapir ty sychrlajsky jednu venkou + dalsi velkou a do te jedne malou …
Ale byla jsem tak sokovana ze s enam to povedlo na poprve a bxl silvestr rano ze jsem hned letela za pritelem…blizke rodine jsme to oznámili take brzo protože už v 7tt jsme měla bricho a byla jsem nemocna takže ani nebyl čas na vymysleni a spíš jsme se bála jak to dopadne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky