Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Můj názor je, že nechápeš srandu. Doktor jenom zavtipkoval.
Mluvil naprosto vazne…takže o vtipkovani bych asi polemizovala…ale dekuji
za nazor
@Nicole 1234 píše:
Můj názor je, že nechápeš srandu. Doktor jenom zavtipkoval.
Pokud se x doktorů nezávislé na sobě shodlo, že je to holka, tak teď byla asi jen blbě natočena nebo chtěl být doktor jakože vtipnej. U nás se doktori s pohlavím 3× trefili. A osobně neznám nikoho, komu ne.
Čekám druhou holku a v tom týdnu, co jsi, je to jasná věc. Pokud ti to potvrdilo vic dr., neni co řešit.
Dekuji za reakci
on je ten genetik, takový hrozne vážný…na mě až moc-koukne, řekne, podá ubrousek na utreni a hotovo…když se ptám víc, jen řekne, ze je důležité zdravi nikoliv pohlaví. A to ja samozřejmě vím a jsem v tom pokorna.Na pohlaví nám vůbec nezáleží. Jen teď váhám, co s tím kočárkem, který jsem objednala a úplně ho miluji! neni vyloženě růžový ale chlapečkovi určitě neni:nevim:
@chaela píše:
Pokud se x doktorů nezávislé na sobě shodlo, že je to holka, tak teď byla asi jen blbě natočena nebo chtěl být doktor jakože vtipnej. U nás se doktori s pohlavím 3× trefili. A osobně neznám nikoho, komu ne.
Dekuji za komentar❤️️On mě prave zmatl tím pytlikem…rozdíl mezi holkou a klukem je mi jasný, na ult je odborník on a když to řekl, tak si říkám…aha…
Ukázal mi tři čárky a řekl i toto muže být pytlik mezi nozkama
@Martina84 píše: Čekám druhou holku a v tom týdnu, co jsi, je to jasná věc. Pokud ti to potvrdilo vic dr., neni co řešit.
@Anonymní píše:
Dekuji za reakcion je ten genetik, takový hrozne vážný…na mě až moc-koukne, řekne, podá ubrousek na utreni a hotovo…když se ptám víc, jen řekne, ze je důležité zdravi nikoliv pohlaví. A to ja samozřejmě vím a jsem v tom pokorna.Na pohlaví nám vůbec nezáleží. Jen teď váhám, co s tím kočárkem, který jsem objednala a úplně ho miluji! neni vyloženě růžový ale chlapečkovi určitě neni:nevim:
Kdybys byla pokorná, tahle diskuze nevznikne. Vyber neutrální barvu kočárku.
@Anonymní píše:
Dekuji za komentar❤️️On mě prave zmatl tím pytlikem…rozdíl mezi holkou a klukem je mi jasný, na ult je odborník on a když to řekl, tak si říkám…aha…
Ukázal mi tři čárky a řekl i toto muže být pytlik mezi nozkama
Tak tě asi chtěl zvyklat. Já teda na genetice nebyla. Pohlaví mi řekli na 2.screeningu, kde jsem to poznala i já. Pak jeste potvrdil muj gyn. a ted uz se neptám. Jako 100% to je až po porodu, ale byla by to v dnešní době spíš rarita.
No, nevím, kamarádka si šla do porodnice pro holčičku a vrátila se s klukem. Byl to trochu šok.
Možná bych počkala do dalšího UTZ, nicméně tenhle dr. nakonec taky řekl, že je to holka, ne?
Hele i my na druhem screeningu poznali jako laici ze je to kluk.
Tahle diskuzi není o zklamání ale o barvě kocarku…dovol mi se hodnotit sama-znám se asi lepe. Dekuji za reakci
@Russet píše:
Kdybys byla pokorná, tahle diskuze nevznikne. Vyber neutrální barvu kočárku.
Ja se taky neptam, na pohlaví se zeptal on, proto mě přepadla ta nejistota…je jasné, ze až porod ukáže, co se skrývá:)a to je možná fajn…šťastné těhotenství preji
@Martina84 píše:
Tak tě asi chtěl zvyklat. Já teda na genetice nebyla. Pohlaví mi řekli na 2.screeningu, kde jsem to poznala i já. Pak jeste potvrdil muj gyn. a ted uz se neptám. Jako 100% to je až po porodu, ale byla by to v dnešní době spíš rarita.
Teda…to měli prekvapeni:)ja ten kocarek možná ještě přehodnotim, zatím vezmu autosedačka a kocarek dovezeme asi až se s maminkem seznámíme osobně;)Řekl…teď koukám, ze mi to vypsal i do průkazky…Dekuji za reakci ![]()
@Lil Kitkatt píše:
No, nevím, kamarádka si šla do porodnice pro holčičku a vrátila se s klukem. Byl to trochu šok.
Možná bych počkala do dalšího UTZ, nicméně tenhle dr. nakonec taky řekl, že je to holka, ne?
@Anonymní píše:
Teda…to měli prekvapeni:)ja ten kocarek možná ještě přehodnotim, zatím vezmu autosedačka a kocarek dovezeme asi až se s maminkem seznámíme osobně;)Řekl…teď koukám, ze mi to vypsal i do průkazky…Dekuji za reakci
Tak to nejspíš vážně bude holčička ![]()
A já tě chápu, nejde o to, jaké chceš pohlaví, ale o to, abys nekoupila věc za x tisíc, a pak musela řešit, co s ní.
Ahoj holky, jsem aktuálně ve 27tt, od 15tt mam genetikem potvrzenou holcicku, v 19tt svým gynekologem, ve 23tt potvrzeno gynekologem, který se strida s mym gynekologem.Dnes jsem měla další ult a byl tam opět genetik, ptal se jestli znám pohlaví, tak mu říkám, ze to má být holcicka, on ze i u kluků vypadá pytlik, jako pipinka…ale řekl ale jo…je to holka…
Příští tyden jedu pro kocarek, který má “stopy ruzove”barvy a teď váhám, jestli to třeba není chlapeček, který má pytlik takhle “zmackly”
Nevyznám se v tom, jsem poprvé tehotna;-)
Zkušené maminky holcicky…co myslite?
Anonym, pohlaví je prekvapeni a mam zde par blízkých:)Dekuji