Pohlavní nemoc?

26.6.17 21:51

pohlavní nemoc ?

Zdravíčko :) stále jsem měla tam doel problémy neustálé výtoky, záněty močáku, bolest při styku až mi KONEČNĚ gynekolog (zní to blbě, ale jsme ráda že konečně se něco děje a léči se to) našel uretoplazmaty (pohlanví nemoc) já i přítel jsme dostali ATB, ale co mě děsí…patrně to mám od bývalého..že mužu mít něco víc co hclamydie a podobně hrozně mě to viděsilo ež to muže být ono a jendou bych kvuli tomu nemohla mít děti. :nevim: :nevim: :nevim: když mi to urolog neprokázal mam jít ještě na gyndu na jiné testy? :nevim: omluvám se možná zním jako kretén, ale pokdu někdo máte zkušenosti porism poradtě :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
26.6.17 21:58

Zajděte projistotu na celý panel na pohlavní nemoci. REspektive ty klíčové vám otestují i při dárcovství krve, pokud teda nechcete na gynekologii. Ale chlamydie spol z krve poznat nejdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.17 22:07

Napadla mě venerologie klidně bych si za to i zapaltila, ale šíleně se stydim a i bojim vlastně:( proto když gynekologa požáádm na ty nejrozáhlejší,,,muže mi udělat i stěr on? když m uřkenu že urolog mi toto našel 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
26.6.17 22:09

Já to také bohužel měla. Nakazil mě bývalý přítel. On byl můj první. Měla jsem stejně problémy jak ty, neustále kvasinky a výtoky a dokonce mi to zkreslovalo stery z čípku. Stačilo pak přeléčit ATB a je vše ok. Pro jistotu jsem si na gynekologii nechala za 200,– udělat rychlotest na chlamydie a ty vyšly negativní. Poptej se u svého doktora na možnosti testu dalších nemocí.

Teď nám na predporodnim kurzu říkala porodní asistentka, abychom si daly pozor na veřejné vířivky, že se to lehce přenáší i teplou vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.17 22:13

Já taky právě od bývalýho celou dobu mi zahýbal jinde (ani nechci vědět kde) je mi hrozně boji mse že kvuli tomu nebudu moc mít děti :( kvul itěm věčným výtoum jsme se pak bála mít i pohlavní styl připadala jsem si pořád taková špinavá pokud mi rozumíš :O stále skrvny na posdním prádle bez vložky ani ránu jeidný kldi jsme měla při menstruaci… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.17 06:06

Strach z pozdejsich nasledku by mel prebit jakykoli stud. Normalne bych zasla prvne na gyndu s tim, ze ex je hova. o a mam podezreni, ze me nakazil a i za cenu priplaceni /coz si nemyslim, ze by bylo nutne/ bych chtela udelat testy na pohlavni nemoci.
Take jsem mela chlamydie, prisli na to nahodou a byl to docela sok. Nastesti s dobrym koncem.

• Citovat
  • Upravit
27.6.17 10:06

Sla bych na gynekologii nebo venerologii a nechala se vysetrit kompletne. Neni to zadna ostuda, naopak racionalni pristup k veci. Nikdo na Tebe divne koukat nebude, neboj. Budes mit klid. Nevolila bych polovicni reseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.17 15:29

12.7. jdu na gyndu to tak nějak zrovna doberu prášky co ted mm (dobexyne) a tam mu vše povim a požádám ho o vyšetření popřípadě co by mi doporučil a zašla bych třeba i tam..pujdu snad kma koliv ale chceeme s přítele za rok miminko tak chci mít jistotu :nevim: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.17 13:13
@Katherine1995 píše:
Napadla mě venerologie klidně bych si za to i zapaltila, ale šíleně se stydim a i bojim vlastně:( proto když gynekologa požáádm na ty nejrozáhlejší,,,muže mi udělat i stěr on? když m uřkenu že urolog mi toto našel 8o 8o

Nestyď se, na venerologii jdu vždy s každým novým partnerem, abychom měli jistotu. Je to zcela běžná věc u spousty párů. Radši jednou na testy a předejít nebo včas řešit než pak mít celoživotní problém. Právě ti co na to kašlou tam nechodí a ti zodpovědní ano :) A osobní, nemusí to všichni vědět.

• Citovat
  • Upravit
5.7.17 16:37

To je pravda :)
Já ted čekám na výsledky z urologie a pak zda ti bude už čist takm zajdeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí