Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, temat na IVF je tady moc, ale vsechny uz jsou tak rozjete.. Takze zkousim zalozit nove. V cervenci se chystam na dalsi IVF, budu mit tentokrat dlouhy protokol. Je mi 36. Nejste na tom nektera podobne?
Ahoj, já rozjela 3IVF, akorát jsme vyměnili centrum. Už jsem po punkci a dnes si mám volat, ohledně oplozených vajíček a termínu ET.
Uvažovala jsem kolik si mám nechat vložit embryek, nakonec asi jedno. Jaký je tvůj názor na to?
@NacMac Pojď mezi nás na IVF 2017, přes léto nás do toho půjde několik ![]()
@Lucinda81 Ahojky, preji, at mas co nejvic oplozenych vajicek! Ja bych sla do jednoho. Jdu na posledni pokus (i kdyz nikdy nerikej nikdy) a ptala jsem se na to doktora… kdyby se nahodou konecne zadarilo a bylo jich k ET vic. Rikal, ze vetsi sance je davat po jednom. Pro me je to i kvuli veku..
@NacMac
tak máme 10ks 4buněčných a 1ks jednobuněčné, dle toho, co říkal embryolog, tak jsou embrya kvalitní a doporučuje přenos jednoho
@Lucinda81 My dávali 2, taky kvalitní ale skončilo to jako biochemické těhu.
Já se chystám v červenci na ket. minulý nevyšel, tak uvidíme teď. mám ještě dva mrazáčky po pgs.
@raflash
tak to mě moc mrzí. Já dávala u 2IVF také 2kusy (KET) a uchytil se jeden, jenže pak se zjistilo, že není váček. Byla jsem v nemocnici na škrabce.
@Lucinda81 tak to mas krasny!
Dala bych urco na doporuceni.. uz by o tom meli neco vedet ![]()
Ahojky holky
muzu se k vam pridat?
nekdy behem zari me ceka prvni ivf twk bych chtela zjistit veci ktere me cekaji
a co vyslo vam ivf? A jake jsou u vas problemy ze stw to museli podstoupit? Me zjistili zvysene protilatky na vajickach…
@Anonym2016 Ahojky, vitej. Mne zatim IVF nevyslo
Posledni pokus a pak uz to necham byt. Jako mala jsem byla na operaci slepaku, od toho srusty, zanet ve vejcovodu a jako bonus mam endmetriozu a cysty. Nekolik operaci, odstraneni vejcovodu, cyst, endosky (ta potvora se ale porad vraci).. a pak kolotoc s IVF. Par kol mam za sebou, takze pokud te neco zajima, napis. Rada poradim ![]()