Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ibetula ahojda, ja mela taky strasne moc nafoukle bricho
Kdypak jdes na transfer?
@Hloskyna vypadá to na středu, ale podle vývoje se to asi může změnit, hlavně aby něco dožilo k transferu… Co jsme tady vyčetla je to hodně různé, někomu všechny odejdou a někdo jich má spoustu ještě k zamražení, jsou to docela nervy. Já vlastně nevím kde je problém, nic nezjistili, jen se nám přirozeně nedaří, ani inseminace nevyšly.
@ibetula Ahoj, jen se přidej
. Taky jsem byla nafoukla, ale nebylo to tak hrozný a druhý den už v pohodě. Hodně jsem pila ![]()
@Hloskyna záda mně taky bolí, byla jsem zvyklá chodit dvakrát týdně cvičit, teď se jen valim, ale co bych proto neudělala, jen aby to vyšlo
. Taky se pozoruju, přepadl mně i pocit strachu, snažila jsem se ho zahnat a být v klidu a pohodě. Nevím jestli budu testovat, za X let jsem měla testů a všechny negativní, ještě uvidím…ale asi to nevydrzim ![]()
@Evva21 promin, necetla jsem celou debatu. Ty uz mas nekolikaty pokus? Jak dlouho se snazite o mimi? Ja bych jen lezela a jedla z nudy
Taky udelam cokoli, hlavne at uz to konecne vyjde!!! ![]()
@Hloskyna Mám endometriozu a to vím skoro šest let, ale nemám bolesti. Kdybych nešla na laparo s cystou, tak o tom ani nevím. Je to moje první ivf, strašně bych si přála, aby bylo i poslední… S přítelem jsme spolu tři roky a z toho rok jsem měla umělý přechod ( Visanne). Na doporučení mého gynekologa jsme šli do caru.
To mi povídej
,já už nevím co bych do ty huby dala
.
Teda, tady se to rozjelo!
Pěkně jsme se tu sešli a já pevně věřím, že to tentokrát bude ono ![]()
@Evva21asi to bude znit blbe, ale to mas stesti. Ja beru Visanne uz 5 let a mam za sebou lapaku a velkou operaci. Ted mi doktor hrozi, ze kdyz se IVF nezdari, tak me ceka dalsi velka operace s odebranim vajecniku
cysty se mi take delali, ale to proti tomu vsemu je nic
Proste to nemame my s Endoskou jednoduche, ale jsme bojovnice i kdyz obcas sily dochazi tak se nevzdavame a jdeme dal!!! Proste sen je sen a za ten se ma bojovat ![]()
@Evva21 Dnes jsem měla návštěvní den, tak jsem se na chvíli odmlčela.. Ale tajné to určitě není
My jsme šli do IVF z genetických důvodů, jsem nositelkou gen. mutace a tak to chceme u našeho drobka vyloučit. Jinak je to nyní naše 3.IVF a 4 KET. Zatím se nám nikdy prcek neuchytil, ale teď mám k dispozici nový výsledek, mám posunuté implantační okénko. Takže máme teď velké očekávání..
@ibetula Ahoj
Po posledním transferu jsem měla OHSS a tak jsem taky měla břicho jak balón. Důležitý je teď určo co nejvíc bílkovin a tekutin. V lékárně se prodávají Nutridrinky, je ti hrůza přesladká, ale myslím, že mi to dost pomohlo. Neměla jsem pár dnů na nic chuť, bylo mi dost na zvracení, tak jsem pomalu toto popíjela. Je to bílkovinama našlapaný ![]()
Holky, já když tady čtu, kolik toho máte za sebou, kolik máte za sebou ivf atd… Já jedno a trochu jsem z toho byla psychicky vycerpana
. Ale určitě bych šla znovu, pokud zdraví dovolí, hlavně když budu maminka
.
Budeme všechny maminky, musíme tomu věřit! Vždy mě to taky vyčerpalo, ale ta víra a touha mě vždy brzy nahoru. Řekla jsem, že se mě nezbaví, dokud mě neoplodní ![]()
Příspěvek upraven 23.07.17 v 10:16