Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Evva21 to může být uhnizďování. Růžový hlen není špatná zpráva. Jen kdyby to nepřestalo nebo jsi začala špinit, tak bych zavolala do CARU, aby to tam věděli, popř. Ti doporučili třeba ascorutin.. Hlavně se neboj, miminko potřebuje klidnou maminku, i když je to někdy fuška
taky to nedávám
Drž se ![]()
@Weki Děkuji za info
. Jinak dal jsem nespinila, jen trochu cítím podbrisek. Snažím se bejt v klidu, ležím na gauci a relaxuji
. U nás je hnus počasí, 0d rana prší.
@Weki no prave. Taky me obcas pichne v podbrisku a prsa boli, ale to muze byt i z leku
Mela jsem to vzdycky a nikdy to nevyslo. Tim nerikam, ze u Tebe to bude stejne. Kazda jsme jina a tak se neda rict, co je spravne a co spatne, ze? No tak ja budu jeste doufat, stejne nezbyde nic jineho jen cekat, jak to dopadne. Tibe preji stesti!!! ![]()
@Weki Nedalo mi to a zkoušela jsem volat do Pronatalu. Nikdo to tam nebere, asi uz mají padla
. Něco jsem si vyhledala na netu, tak snad to bude ok.
Holky, to jsou hrozný nervy!!!
To jsou! Přála bych si mít tady toho doktora celý den. Několikrát za den bych kladla otázky ![]()
@Evva21 to je škoda, jistota je přeci jen jistota. Tak brnkneš zítra ráno. A třeba to už ani nebude potřeba a přestane to
Co jsem četla, tak i po slabým krvácení bylo už spousta holek šťastných
A to počasí tu stoji taky za prd, ale na valení dobrý.
@Hloskyna děkuji moc
A i kdyby jsme si to nalhavaly, tak co jiného nám zbývá, že? Říkám si, že alespoň myslím pozitivně.
@raflash na zítra držím všechno
![]()
Příspěvek upraven 25.07.17 v 13:43
@Hloskyna Já jsem měla syna sice přirozeně… ale jediný příznak těhotenství před testem byl že mě pálily bradavky… to se mi normálně fakt nestává. Ale teď během pokusů o druhé se mi to stalo už dvakrát (i když méně než tehdy) a těhotenství to nakonec nebylo, tak kdo ví. Jo a taky jsem se cítila jakoby nemocná, ale tak nějak neurčitě, bylo to divné. To bylo už kolem termínu MS +-2dny a nemoc se z toho nevyklubala jen pozitivní test ![]()
Dnes skvělá informace z laboratoře - 3.den se nám vyvíjejí pořád všechna embryjka, 3 jsou zpomalené ale zbylých 6 akorát - 8 buněčné
Mám velkou radost. Ještě mají 2 dny do transferu / zamražení..
@Evva21 @Hloskyna Děkuju za podporu
Nemám se komu svěřit protože před okolím tajíme… jediná osoba která ví je teď na dovolené.
@ibetula nemas vubec zac, my ted poprve take tajime, vi to z rodiny jenom moje segra, ktera sama take podstupovala IVF
Takze naprosto chapu
Dneska jsem byla poprve na prochajde a musim teda rict, ze neni nic lepsiho. Clovek pak vubec nema cas premyslet a kontrolovat se ![]()
@ibetula to zni skvele!
Ja se zitra dozvim jestli to dopadlo dobre, nebo ne. Priznaky zadne nemam, prsa me boli z utrogestanu, bricho nic, tak nevim. Minule uz jsem citila blizici se MS ted ne, ale ani zadne priznaky ![]()
@Evva21 jakpak jsi na tom? Myslim na Tebe
Mohlo to byt jen ze se prcek zahnizdoval a nebo z ultrogestanu.