IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
554
28.7.17 11:38

Díky holky, čekání bude zdá se dlouhé. Komu se to už blíží? @Weki? Dejte někdo vědět dobré zprávy… :)

@Lamicka2016 Já jsem měla menopur, ale dostali jsme v CAR přesné množství, když chybělo dali třeba jen tu jednu ampuli navíc, ne po celých baleních, tak by mi stejně nic nezbylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
28.7.17 12:53

@Lamicka2016 Ahoj, ja bohuzel nemam. Mela jsem Bemfolu a tam zbytecky nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
28.7.17 12:56

Holky děkuji Vám za odezvy. Zatím jsem sehnala 150j. Tk snad se ještě někdo ozve. Je škoda to vyhazovat. Musela bych si ty zbytky kupovat jako samoplátce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
28.7.17 15:07

@ibetula me uz se to blizi!!! Zatim vse dobre, tak snad to tak i zustane :mrgreen: ve stredu bych mela jit na krev, ale nejspis pujdu radsi az ve ctvrtek :) Preju hodne stesti a klidne nervy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
30.7.17 08:15

Holky, tak ja Vam teda nevim :nevim: Zadna menzes, zadne spineni, ale test negativni :think: Vzdycky kdyz se to neuchytilo, tak jsem 9 nebo10 den dostala. Ted jsem jedenacty den. Taky jsem cetla, ze nekomu test ukazuje negativni a az krev prokaze pozitivni vysledek. Cim to muze byt? Budu rada za Vase reakce :mrgreen: A jak jste na tom Vy holky? Myslim na Vas!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
30.7.17 08:32

@Hloskyna Ahoj, tak ještě vydrž… někomu stoupá hcg pomaleji a z krve to jde poznat dříve než z moči. Oni mají určitě důvod proč zvou na krev až za dva týdny, u většiny by to poznali dříve ale je to dost individuální. Taky, nemáš více utrogestanu než při předchozích pokusech? Já jsem sama zvědavá jak to bude u mě, protože mi už jednou zastavil menstruaci při dávkování 2 denně, dostala jsem to až jsem po týdnu snížila na 1. teď mám 6 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
30.7.17 08:45

@ibetula ja beru ultrogestan 6 denne jako pri predchozich 3 pokusech. Tim si myslim, ze to nebude. No budu doufat. Ve ctvrtek se to dozvim :mrgreen: Mela bych jit ve stredu, ale sestricka mi rikala, at radeji prijdu az 15 den po transferu. Pry to krev u nekoho neukaze ten 14 den 8o Kolik dni uz mas za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
30.7.17 08:57

@Hloskyna Ani 14 den že by to krev neukázala? To jsou nervy :) No dokud není hcg v krvi tak asi nemá smysl ani hledat na sobě nějaké příznaky. Nezbývá než počkat, hlavně aby to vyšlo. Já jsem teprve čtvrtý den po transferu… čeká mě tedy ještě dlouhá doba. První 2-3 dny jsem polehávala doma jak doporučil doktor a včera už procházka, zítra výlet do přírody :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
30.7.17 16:42

Ahoj holky :mavam: My měli v pátek hCG 779 :dance: Takže radost obrovská :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
30.7.17 16:50

Jen už se zase obáváme další kontroly, ještě pořád je vše tak nejisté..

@Hloskyna každému se hCG vylučuje do moči trošku jinak, někdo má test pozitivní 10 den, někdo až 14.. nezoufej ;) ještě není proč. A jaký jsi měla test?

Držím Vám moc palce :hug:

@Evva21 moc mě to mrzí :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
30.7.17 19:55

@Weki No teda! Konečně nějaké dobré zprávy :) :dance: :hug: velká gratulace! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
30.7.17 20:43

@ibetula :lol: díky moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
30.7.17 21:06

@Weki testuji mamatestem. Ale asi uz ani testovat nebudu a pockam si az na krev :mrgreen: Stejne to pak cloveka jen rozhodi, kdyz tam nejsou //. Moc gratuluju ke krasnym vysledkum :dance: Co ted bude u Tebe nasledovat za kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
30.7.17 21:45

Jste zlaté, moc díky :hug: :srdce:

11.8. máme ultrazvuk zda tam mimi opravdu je a zda bude mít srdíčko. Prý pořád vaginální, normálním by ještě prcek nebyl vidět.

Já beru holky Crinone místo Utrogestanu a není to taky žádný bájo, ale velká výhoda je, že se dává jen jednou denně. Ráno a je klid.

Osobně jsem měla test Dr.Max s citlivostí 10. Až pak jsem četla, že si ho holky hodně chválí, že je fakt přesný a nehází blafy. Tak doporučuji, kdyby nááááhodou ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
31.7.17 13:36

@Weki Konečně dobre zpravy!!! Moc moc gratuluji :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie