IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
750
1.8.17 16:43

@raflash a mohu se zeptat, Vám se po transferu embryo nikdy nechytlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
1.8.17 16:53

@Weki Po prvním IVF na chvilku asi jo, měla jsem Hcg 9. Teď očividně vůbec. Těžko říct co s tím, sliznice byla dle UTZ OK. Asi podstoupím ještě odběr té děložní sliznice v době ovulace, aby se zjistilo, zda je kvalitní. Už jsem to kdysi podstoupila, ale je to více než 13 let… no a jestli ještě něco dalšího mě už teda nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
1.8.17 17:11

@raflash také jsem na tom odběru byla. Nám to pomohlo, předtím se nám embrya vůbec nechytli. Určitě i pro Vás cestu najdou :hug: Dej o sobě vědět, ju? A kam chcete do nového CARU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
2.8.17 07:53

Holky, tak jsem v noci hodně krvácela. Moc se bojíme, že jsme o prcka přišli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
2.8.17 09:52

@Weki 8o To ne, já jsem měla takovou radost že se to někomu povedlo.. volala jsi do CAR? Na UZ asi ještě nic neuvidí tak tě nejspíš pozvou na kontrolní hcg. Měli jste genetiku embrií? Ještě to nevzdávej, někdy se stane že přijde menstruace ještě na začátku těhu, i když osobně jsem se s tím nesetkala, ach jo, držím palce ať se prcek udrží :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
2.8.17 09:54

@Weki Myslim na Tebe!!! Drz se!!! Nemusi to jeste znamenat konec!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
2.8.17 09:57

Holky, dnes jsem delala rano test a negativni… Nic nechapu :nevim: Zitra jdu na krev, tak se rozhodne, ale uz jsem to rano probulela :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
2.8.17 10:15

@Hloskyna Holky to jsou zprávy po ránu :( Tak třeba to bude až v té krvi, naděje umírá poslední, já jsem si ještě testovat netroufla a raději počkám ještě teda. Někomu se to přece povést musí, to není možný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
2.8.17 10:33

@Hloskyna Tak teď čtu v jiné diskusi, že se některým holkám z moči ukázal duch třeba až 15, 16 den, tak nezoufej, počkej na krev :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
2.8.17 10:54

@Weki Bohužel na začátku těhu je to prostě jen o naději na dítě… někdy krvácení neznamená nic a vše jde jak má, jindy je to konec. Tohle se dozvíš jedině z krve nebo UTZ, jak je to dlouho po ET?
Kam do Caru nevím, asi zkusím oslovit Olomouc a uvidíme. Po tom odběru sliznice jste dopadli jak? Brala jsi nějaké léky pak u stimulace?

@Hloskyna Zkus radši krev, ty testy z moči nejsou vždy spolehlivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
2.8.17 10:57

Holky, moc Vám děkuju, jste zlaté :hug: Moc mi to pomáhá :srdce:

Volala jsem a prvně mluvila se sestřičkou, dala mi naději, že to nemusí nic znamenat. Mám nabrané hCG, budu pak volat výsledek. Ale spíš už tomu nevěřím.

@ibetula jj, genetiku jsme měli. Tak už ničemu nerozumím. Na žádný problém nám nepřišli, genetiku máme, drobek se u nás zabydlel…a teď toto. Ta příroda si s námi hraje :(

@Hloskyna To je den toto… :,( Testy nejsou vždy spolehlivé, záleží na krví, šance je ještě velká :hug: Zítra to musí vyjít!

Příspěvek upraven 18.08.17 v 00:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
2.8.17 11:07

@raflash máš pravdu. Naděje máme veliké, o to víc se pak budeme otřepávat. Ale zvládneme to, musíme.

Nevím zda mluvíme o tom stejném, ale asi ano. Výsledek ukázal, že nemám připravenou sliznici. Neměla jsem navíc žádné léky. Je to drahé vyšetření a nemusi ukázat noc nového, pro nás smysl mělo.

Příspěvek upraven 18.08.17 v 00:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
2.8.17 11:10

@raflash, @Weki Holky mam i cystu, kterou me doktor nasel pred transferem, ale i prez to me doporucil do toho jit. V podbrisku me boli i bederni pater, ale bojim se, ze kdyz byl test negativni, ze to je vse z te cysty… Jsou to pekne nervy :,( Taky jsem i cetla, ze hodne zen uz jsou davno tehotne a stejne jim jakykoliv test ukaze negativni vysledek. Hold na vsechny odpovedi si budu muset pockat do zitra :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
2.8.17 11:16

@ibetula taky jsem uz tady v diskusich neco nacetla. Dekuji za podporu :hug: Ta nejistota dela z cloveka uplneho blazna :roll: Vim, ze musim verit, ale je to tak tezky!!! Jeste jsk mam tu cystu, tak to je fakt nervak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
2.8.17 11:51

@Weki Aha, tak to musím prostudovat ten ERA test, jestli je to jen jiný název pro to co myslím já, nebo něco jiného.
Má sliznice na UTZ vypadá vždycky v době ovulace kvalitně, výška je super. Ale samozřejmě těžko říct z čeho je narostlá, zda tam jsou ty správné buňky. To právě určí ten odběr té sliznice, uvidíme co tam najdou na patolce, jestli je tkáň tvořená správně jak má. Ono ten ET moc posunovat nejde, když je odběr ve vhodnou dobu, tak už nelze čekat dýl na sliznici. Měli jsme pokaždé prodlouženou kultivaci 5 dnů a kultivovat embrya déle smysl nemá, akorát by vychatchovali. Tak nevím, leda píchnout dřív Hcg, to by asi šlo. No promyslím to, pozjišťuju a v novém CARu to proberu s doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí