IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1467
2.8.17 11:53

@Hloskyna Cysta záleží jak je malá, někdy se dělá transfer i s ní, když je malá často rychle zmizí. T je docela složité určit zda do toho jít nebo ne. Doktoři se rozhodují podle vlastních zkušeností a ne vždy to klapne, někdy naopak cysta roste ještě víc a musí se to řešit. Cysty jsou prostě na hovno… ale bohužel je dost žen, kterým se díky stimulaci tvoří. Počkej na krev a uvidíš, je to děs to čekání, to známe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
2.8.17 12:15

@raflash to mě napadá leda ta embrya zamrazit a pak KET, pokud by se muselo čekat déle než 5 dnů na sliznici. Hcg když se píchne dříve, tak by došlo k ovulaci před punkcí ne? Doktor říkal že to musí být těch 36 hodin před odběrem, a i tak mi ty největší folikuly stihly popraskat pár hodin před punkcí. A progesteron zase nejde dát dříve, protože by ovulaci zablokoval, tak by to pak asi odsát nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
2.8.17 12:27

@ibetula No ono to hormonální načasování je právě dost problém celkově… Mě nepraskly dříve žádné folikuly, ale část se jich zastavila ve vývoji. Při první kontrole jsem měla 14 folikulů rostoucích a pak už jich bylo jen 6 a šest se taky odebralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
2.8.17 13:03

@raflash moc se toho právě nedocteš, já našla minimum, je to vcelku nové. Ale je doporučován pouze pokud se embryo v předchozích transferech vůbec neuchytilo. Ty jsi myslím psala, že se Vám to jednou zdařilo?

Příspěvek upraven 18.08.17 v 00:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
2.8.17 13:09

Holky, tak hCG dobrý :srdce: Klesalo by ale myslím pomalu, takže nevíme stále nic. Prý by mohlo být už něco vidět na UZ, takže odpoledne jdeme, pak se uvidí.

Ta nejistota je strašná! :(

Příspěvek upraven 18.08.17 v 00:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
2.8.17 16:02

@raflash ja jsem nestimulovala. Cysty se me delaji z Endometriozy… Punkce uz mam tak 7× zasebou. Mame nejuznavanejsiho primare tady u nas. Nemyslim si, ze by nam rekl az do toho jdeme, kdyby on sam o tom nebyl presvedceny, ze je to zpravne. Asi nebyla velka, jinak by nas do toho neposlal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
2.8.17 16:24

Kočky, díky moc za podporu :hug: :* :kytka: Je tam kde má být a je to božan :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
2.8.17 16:48

@Weki To už je opravdu vidět tak brzy? To je super :) :hug: No tak vidíš, určitě to dopadne dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
2.8.17 16:54

@ibetula jooo, je to super :) No, je vidět váček a v něm „něco“, doktor to ve zprávě popsal jako váček s počínajícími embryonálními strukturami. Pro ostatní struktura, pro nás zázrak :srdce: Tak tenhle malý velký boj jsme snad vyhráli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
2.8.17 16:59

A to jsme to tolik oplakali! A skoro celou noc nespali.. Ještě jsem mu mohla ublížit. Doufám, že to nebude takovej nervák jako my :roll: :mrgreen:

Jsme jasný důkaz toho, že je potřeba zachovat klidnou hlavu a věřit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
2.8.17 18:37

@Weki no tak to je uzasna zprava!!! :dance: :dance: :dance: Jsem z toho uplne nadsena!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
2.8.17 20:15

Jsem šťastná, že to tu s Vámi můžu sdílet, moc mi to pomáhá a dělá mi obrovskou radost, že se s námi radujete :hug: A stejně tak to cítím k Vám.

Moc díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
2.8.17 20:17

@Hloskyna Zítra jdeš na krev do CARU nebo jako samoplátce? Moc moc držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
2.8.17 21:02

@Weki uz jdu do CARU, ale moc se bojim!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
2.8.17 21:53

@Hloskyna tolik Ti to přeju!!! A budu na Vás moc myslet. Už se těším na dobré zprávy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí