IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
432
11.2.19 14:40

Kdoví jak je na tom Danaet? No a pak už jen Edika85 a já to druhé mimi a splnilo se snad všem tady, no ne? Věřím, že se taky dočkáme. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
11.2.19 14:42

@Evva21: Tak z Terezky je nakonec Anetka? Taky moc hezké jméno! Brácha má Adélku a Violku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
11.2.19 20:09

@koblizeq my máme skoro 20 měsíců, 18 zubů, 90 cm a skoro 13 kg. Jinak máme období kramaření kuchyňské linky, na vše říkáme Nee (obzvlášť na otázku Udělal to Dáda?) a paní matinka je zralá na kokinka na hlavičku :roll: :lol: Jinak u nás probíhá zařizování ohledně svatby. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
15.2.19 10:14

@elizcooper nakonec Anetka :srdce: . Terezku uz v rodině máme. Adélka je taky moc hezký jméno a Violku ma zase moje sestřenice :) . Jinak Anetka je zlatíčko, v noci i krásně spinká. Jen kdyz se ji něco nelíbí, tak se umí pěkně vztekat :D , v tom bude po tatinkovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
10.3.19 14:31

Ahoj holky. Vsem,ktere se uz dockaly u uzivaji si roli maminky, gratuluji. U mne nic moc noveho. 3 IVF se nepovedly a rozhodla jsem se, ze do dalsiho jiz jit nechci (ani manzel teda, spolecne rozhodnuti). Ale ma endokrinolozka to zrejme nevzdava :-D a tak mi nasadila siofor (metformin), ktery ma pomahat pri pcos k ovulaci. No a doporucila mi probrat to i na gynde a jelikoz jsem se zrovna prehlasovala z CAR na gyndu, takmi doporucila gyndare, se kterym mne konzultovala. Tak jsemse k nemu zapsala a cekam az se uraci ms prijit a budu zase zobat clostilbegyt a chodit na folikulometrii. Tak uvidime. Clostilbegyt uz jsem brala hodnekrat, ale nikdy ne se sioforem. Doktor rikal, ze to zkusime „prirozene“, protoze i jemu jsem rikala, ze umele uz nechceme. A pardon za chybky, mobil si dela, co chce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
11.3.19 12:42

@danaet moc Ti budu držet palečky, aby se vám povedlo to vaše štěstícko, co nejdříve :D užívám si naplno našeho 4 měsíčního zlatíčka, je to pan úžasnák :srdce: vysmáty pohodový mimino, a přišel k nám na pátý pokus…ale chápu tě, ivf je hodně náročný, hlavně na psychiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
11.3.19 13:24

@koblizeq Dekuji. Jen si hezky uzivej, je to moc dobre. No jako asi psychicky bych to urcite zvladla. Jen jsem v tom uz nevidela smysl. Nikdy se nic nechytlo, ani zdrave embryo. Pokazde hcg 0. Prislo mi i ze mi prestimulovali sliznici. Normalne mi roste hezky a i pres to do mne nacpali hafo estrogenu. Beru to jako business a uz se mi nechce hazet penize oknem. Kdyby aspon 1× bylo nejake hcg, tak nereknu. Tak se mi to uz nechce lamat pres koleno. Co se stat ma, to se stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
2.6.21 00:47

Z

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
2.6.21 11:51

Ahoj všem, holky - nějaké novinky u Vás? My se druhého mimi nedočkali, dcera už bude mít letos 10 let. A i když jednu dobu bylo jejím největším přáním mít 3 sestry a 1 bráchu, už si zvykla na to, že je jedináčkem. Myslím, že zase o to máme těsnější vztah spolu. Mějte se krásně, krásné léto a písněte novinky! :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
2.6.21 22:02

Ahojky holky :mavam: U nás se po 5 letech, 5IVF a 13 transferech zadařilo, máme 9 měsíčního chlapečka a je to náš poklad. Byla to dlouhá cesta, ale stálo to za to :srdce:
@elizcooper poslala jsem ti SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.21 15:57
@edika85 píše:
Ahojky holky :mavam: U nás se po 5 letech, 5IVF a 13 transferech zadařilo, máme 9 měsíčního chlapečka a je to náš poklad. Byla to dlouhá cesta, ale stálo to za to :srdce:
@elizcooper poslala jsem ti SZ ;)

No tak to je úúúúýžasný, tomu se opravdu říká vymodlené dítě!

Nevím, jestli jste mě tu vůbec zaregistrovali v tomto tématu, byla jsem tu kratší dobu, zadařilo se hned v prvním IVF, druhý transfer a teď je Jasmínce 2roky a 8 měsíců a člověk už si ani nevzpomene, jaký to bylo zoufalý čekat na tu druhou čárku na testu.

Přeju všem hlavně hodně zdraví ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
16.6.21 20:40

@Petra_z_Nuslí ahoj, ano něco mi tvá přezdívka říká :mavam: Jak říkáš, opravdu vymodlené miminko :andel: 5 let frustrace a slz, ale stálo to za to. Dnes mi už ten kolotoč ivf přijde jako dávná minulost, i když se děsím, že i pro druhé dítě tohle všechno budeme muset podstoupit. Ty plánuješ druhé mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.21 01:49
@edika85 píše:
@Petra_z_Nuslí ahoj, ano něco mi tvá přezdívka říká :mavam: Jak říkáš, opravdu vymodlené miminko :andel: 5 let frustrace a slz, ale stálo to za to. Dnes mi už ten kolotoč ivf přijde jako dávná minulost, i když se děsím, že i pro druhé dítě tohle všechno budeme muset podstoupit. Ty plánuješ druhé mimčo?

Upřímně podruhé už bych to absolvovat nechtěla. A vlastně ani znovu miminko bych nechtěla, jsem ráda, že se s malou už dá mluvit, že pokecáme, že je už rozumná, dá se hrát smysluplný hry, puzzle, začínáme trochu i deskovky, malujeme…Mě to do dvou let děsně nebavilo, jakkoliv jsem ji samozřejmě milovala převelice. Takže znovu mimčo fakt ne, ani kdyby to šlo přirozeně a hned. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
19.6.21 09:03

@Petra_z_Nuslí jasně, chápu. Já bych si moc přála pro malýho sourozence, tak snad to nebude trvat dalších 5let :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí