IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1354
6.12.18 17:21

Holky tak to nedopadlo, dnes HCG 56 :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
7.12.18 09:00

@edika: 8o klesající HCG? Byla jsi na krev? Chjó, bojovníček že by to vzdal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
7.12.18 09:05

@Evva21: Hojky, děkuji za podporu. Ano, záda (kříže) mě v těhu taky pobolívaly. Asi to má většina maminek. Speciální těhu cvičení? Taky jsem chtěla chodit, když jsem byla těhu, ale zrovna v té době tady v místě nic takového neprobíhalo, teď je jich plno. Míváte to hodinku, 2× týdně nebo jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
7.12.18 09:37

@elizcooper ano včera jsem byla na krvi, embryjko to vzdalo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
7.12.18 11:59

@edika85: To mě opravdu moc mrzí…už to vypadalo hodně nadějně......tak si dej teď odpočinek, relax a pak se rozmyslíš co dále a jak rychle… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
7.12.18 12:02

@elizcooper no to víš, obrečela jsem to. V Gennetu mi radí 2-3cykly pohov od hormonů, tak teď najedu na regenerační režim, dám se dopořádku a pak zkusím v únoru další transfer se dvěma embrijky. Třeba budeme mít nakonec dvojčátka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.12.18 12:58

@edika85 moc mě to mrzí :( , vypadalo to tak nadějně......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.12.18 13:01

@elizcooper jj chodim na cvičení vyloženě pro těhotné, je to jen jednou týdně. Je to super, snažím se i doma cvičit. Vcera jsem zacla pect cukrovi, ale zvladnu denně jeden druh, jak me boli v kříži. Dnes pokračování :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
7.12.18 17:06

@Evva21 moc jsem doufala, takhle daleko jsem se nikdy ještě nedostala. možná jsem neměla testovat, strašně jsem se tím stresovala, když čárka nesílila. Teď čekám na ms, už aby mrcha dorazila, abych měla novou naději v podobě nvého cyklu. S přítelem to teď budeme zkoušet chvíli sami, aby se tělo pročistilo od hormonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.12.18 20:11

@edika85 moc dobře chapu hak se cítíš, ale určitě to nevzdavej. Ted v prvni řadě si odpočiň a vyčisti hlavu. Myslim, ze i dost záleží na psychice, asi to pomohlo i mě. Soustředila jsem se na něco jineho. Ale věř, ze jednou se miminka dočkas :hug: . Ja čekala az do 37 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
7.12.18 22:05

@Evva21 ta psychika je mocná čarodějka. Je fakt že tenhle cyklus jsem byla více v pohodě a ono se povedlo, pak jsem začala blbnout s testama a stresovat s každm příznakem, jestli je dobrý nebo špatný a výsledek znáš. Teď si to hrozně vyčítám. Měla jsem se na to vyprdnout a netestovat vůbec a pak jít jen na krev. Ach jo.. :,( No i tak to byl pro mě velký pokrok, doteď jsem měla jen sněhobílo.. Já věřím, že dříve nebo později se nám to povede. Jsme oba zdraví a doktoři nevidí důvod, proč by to nemělo jít. A kdy máš termín? Už se ti to blíží viď? A jméno už máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
12.12.18 09:01

@edika85 termin máme 8.2. Dle menzes a 21.2. Dle ultrazvuku, tak uvidíme......Ted už potřebuji, aby mi přítel dal dohromady skříň a prebalovak a ja začala prát a žehlit. Těžko říct, jestli budu akční i v lednu, uz teď si připadám jak vzducholod :D .
Je fajn, ze jste zdraví a neni u vás žádný problém, ale určitě ta psychika ma velký vliv. A přesně všechny špatný myšlenky jsem hodila za hlavu. Věděla jsem, ze to jednou vyjde i kdyby to melo bejt ve 40 letech :) . U tebe to bude to samé a naopak prijde to, zrovna kdy to budeš nejméně očekávat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
12.12.18 12:05

@edika85: taky bych to obrečela, je to taková úleva, člověk to potřebuje. Jdeš na to dobře, pár měsíců oddych a pak znovu zkoušení. Třeba to mezitím výjde přirozeně. Já to zvláštní jak nám to ta příroda linkuje… My byli ráno u zubaře, i s Jolankou. Měla malého červíka, tak jí ho pan zubař ze zoubku vyhnal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
12.12.18 12:19

@Evva21: Tak to bude po Vánocích cobydup. Co ty jména, máte vybráno? Mně se pořád honí v hlavě myšlenka, že bych se také příští rok ještě jednou objednala na kliniku a zkusila další pokus, ale přítel už moc ani nechce a je pravda, že našetřeno taky nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
13.12.18 08:33

@elizcooper Libi se nám Terezka, tak snad uz u toho zůstaneme :) . Kdyby se nam nezdařilo přirozeně, tak možná by jsme jednou šli do ivf. Ja to chápu, je to finančně náročné......ale uvidíš.....Ja jsem strašně rada, ze budeme mit alespoň jedno :srdce: , pořád tomu nemohu uvěřit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí