IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1354
22.11.18 13:50

@mamina2017 máš naprostou pravdu, já mu věřím. Zdálo se mi, že jsem v porodnici a narodil se mi kluk fotokopie mého přítele :lol: doufám, že je to dobré znamení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.11.18 20:55

@edika85 moc na tebe myslím a věřím, ze to bude bojovník :srdce: , strašně ti to přeju :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
23.11.18 15:00

@

@edika85: ahojky, to šlo takto přesně vidět? Jak mně zaváděli embryjko tak jsem viděla jen malou světlou skvrnku na černém snímku, nic přesnějšího. Držím palečky, určitě se buňky začnou dělit tak jak mají a bude to v poho. To vždy Danaet tady radila, že se myslím má jíst ananas a pít červené víno po zavedení. Bylo to tak? Tak si dej něco dobrého a písni po víkendu jak se cítíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
23.11.18 15:04

@edika85: to je fajn, že je mamce líp. Někteří lidé to tak mají, že i banálnější zákroky jsou pro ně vždy s negativními projevy. I od mého přítele sestra to tak má, jakýkoliv gynekologický či zubařský zákrok vyvolají nedobrou reakci těla. Když po nějakém zákroku je více verzí jak to může probíhat tak ona vždy má tu nejhorší variantu. A s tím kolegou z práce resp. s jeho kamarádem to je masakr. asi nemá u takových diagnóz cenu na nic čekat. Někdy pouze ta rychlá agresivní léčba může být úspěšná, na aleternativy opravdu většinou nebývá čas. Ještě žije ten kluk/pán? Hezký víkend s embryjkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
29.11.18 09:43
@elizcooper
@elizcooper píše:
@edika85: ahojky, to šlo takto přesně vidět? Jak mně zaváděli embryjko tak jsem viděla jen malou světlou skvrnku na černém snímku, nic přesnějšího. Držím palečky, určitě se buňky začnou dělit tak jak mají a bude to v poho. To vždy Danaet tady radila, že se myslím má jíst ananas a pít červené víno po zavedení. Bylo to tak? Tak si dej něco dobrého a písni po víkendu jak se cítíš.

Ahoj!! oni mi před zavedením dali fotku toho embryjka a ta embryoložka mi přesně vysvětlovala části toho embryjka, protože na pohled bylo hrozně nesouměrné, tak mi vysvětlovala, že na něm jde vidět poškození tou biopsií, proto mě to trochu vyděsilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
29.11.18 09:48

@elizcooper No mamka to má přesně taky tak a k tomu ještě vždycky proděla zánět v těle. Stačí, aby se o něco bouchla a v tu ráno to má oteklé a plné hnisu. Perou do ní pořád prednison. Ten kolega od kamaráda už bohužel nežije, poslali ho domů a týden na to umřel. Ale tím se nestraš. Jak je na tom tvá maminka? Co léčba, zabírá? Myslím na vás! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
29.11.18 09:51

Holky vůbec se ještě neraduji, ale dnes, 10 den od transferu, jsem neodolala a zkusila jsem testík. Poprvé v životě jsem uviděla na testu ducha. Slaboulinkého, ale byl tam. Raději jsem to zopákla a na druhém testu a to samé.. Nemohla jsem tomu uvěřit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
29.11.18 11:04

@edika85 ty blaho úplně me mrazilo po těle, kdyz jsem si to přečetla :) . Tiše, ale opravdu tiše gratuluji :srdce: . Určitě to bude!!!! Kolikátý den jsi po ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
29.11.18 11:05

@edika85 jo vlastně píšeš 10 den :D, jsem teď úplně vygumovana :) . Moc na tebe myslím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
29.11.18 12:01

@Evva21 Haha moc děkuji :hug: já brečela radostí. Vím, že je to ještě hooooodně brzy, ale i tak pro mě je to obrovský úspěch, nikdy jsem ducha na testu neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
29.11.18 12:04

Tady přidávám fotečku. Moc to nejde vidět, ale je tam pididušík. Obě jsou z dnešního rána. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
29.11.18 14:54

@edika85 je to tam :dance: . Naprosto to chápu, kdyz jsem objevila na testu // ta radost byla nepopsatelna, hlavně poprvé v životě. Opatruj se a dej vědět. Myslím na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
29.11.18 20:04

@edika85 tiše gratuluji.. jsem ti psala, že jej/í máš milovat od prvního okamžiku. A vidíš on/a to cití, tak chce k vám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
30.11.18 12:10

@edika85: Jupíí, pár dnů tu nejsem a takové fantastické zprávy! Krááásný duch! Máš další, novější foto? Držím Ti moc a moc palce! Ten Prednison je lék proti zánětu? To je mamča na to citlivá, že? Já jsem jej včera dostala předepsaný na imunologii. Mamka jezdí na léčbu, zvládá to. Absolvovala už 10 sérií. Někdy je jí lépe, jindy hůř. Dnes má jít i na rtg. plic, asi pro jistotu. Zatím nevíme zda to zabírá, ale pevně v to doufáme. Krásný víkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.18 13:15

Je mi to líto holky, ale stále tu je adopce a můžeme sexovat neomezeně ! :srdce: :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex