Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Akulínek85 taky se připojuji ke gratulacím
ať vám Eliška přináší jen samou radost ![]()
Ahoj holky, tak dnes kontrola 30+6, máme 1437g a vše v pořádku ![]()
@koblizeq
Ahoj Koblížku
zdravím po delší době ![]()
já byla naposledy v poradně někdy před 14 dny, to jsem byla 28+6 a Jasmínka vážila 1350 g a už byla přetočená do stabilní polohy hlavičkou dolů ![]()
Příští týden jsem poslední týden v práci, pak si vybírám ještě nějakou dovolenou a nastupuju na mateřskou
Sice mám ještě i své vlastní klienty na IČ a potřebuju si udělat tak 2-3 měsíce dopředu, abych nemusela pak s Jasmínkou, takže práce bude tak jako tak dost, ale alespoň už z domova ![]()
@Petra_z_Nuslí ahoj Peťo, krásná kočička
pro nás je pohlaví pořád překvapení, ale buď to bude Karolinka nebo Vašik. V pátek ukončuju neschopenku a začíná mi dovolená
a stehujeme se z chaty a začínáme chystat byt pro mimi
je mi dobře, 10 kg nahoře a jediný "trápení " je pálení zahy…jen ještě musím našemu mimi domluvit, aby se otocilo, pořád má nožičky dole…
@koblizeq píše:
@Petra_z_Nuslí ahoj Peťo, krásná kočičkapro nás je pohlaví pořád překvapení, ale buď to bude Karolinka nebo Vašik. V pátek ukončuju neschopenku a začíná mi dovolená
a stehujeme se z chaty a začínáme chystat byt pro mimi
je mi dobře, 10 kg nahoře a jediný "trápení " je pálení zahy…jen ještě musím našemu mimi domluvit, aby se otocilo, pořád má nožičky dole…
to Tě obdivuju, že to vydržíš, já bych to pohlaví nevydržela nevědět ![]()
já mám nahoře nakonec jen 6 kg, přitom žeru úplně neuvěřitelně ![]()
i když teď už moc nejím, přesně kvůli problémům s žáhou, je to síla…já nemám jen pálení a bolení žáhy, já když se najím, tak se mi jídlo vrací zpět ![]()
Bereš na to něco? Mně Rennie nepomáhá, víc mi pomáhá jedlá soda…ale obojí se můžou jen 14 dní maximálně, poté prý ten nadbytek kalcia může miminku škodit.
Tak to nevím, co budu dělat pak.
@koblizeq jinak na otočení má ještě čas, ne? nebo do kdy by se mělo otočit?
@Petra_z_Nuslí má ještě čas, minimálně do 34 týdne, pořád si s mimi povídám a věřím, že se přetoci ![]()
Mě se ti jídlo taky vrací a to bych jedla …zkouším babske rady, cucat hřebíček, teď bastim mandle a když je nejhůř tak si dám anacit…
A my se zase moc těšíme na to překvapení ![]()
@Akulínek85: Jupíííí, opožděná gratulace převeliká!!! Přeji ať Vám Eliška ve zdraví roste do moudrosti a krásy! Užívejte krásných okamžiků. Omlouvám se za zpoždění, byla jsem na dovolené v té Lednici.
![]()
koblížekq: hojky, mi se tedy více líbí Karolína než Karla, ale zase Karla by byla určitě ojedinělá, moc jich nebude. Brácha má zase Antonína po dědovi ![]()
@Evva21: to mávání musí být super, to já na UTZ nikdy neviděla. Tak už se taky těšíš co? Já byla včera u bráchy, jedno z dvojčátek mělo svátek - Adélka, tak jsem se taky poňuchlila. Chlebíček mňam!
@elizcooper uz jsem ted v noci citila v podbřišku dvakrat takovy simrani nebo chvění,byl to krásný pocit
. A co dovolená? Jak jste si užili?
@Evva21: Joo, super, že je v Tobě živý tvor, že jo? Užívej si to. Byli jsme v té Lednici od soboty do středy. Kamarádce onemocněl syn tak jsme byli sami tři a bylo to fajn. Pojezdili jsme trochu na kole, byli na příjemné představení dravců, ochutnali burčák. Já jsem byla spokojena. Jen to moc rychle uteklo.
@elizcooper to je dobře,zr jste si to uzili
. Ja videla v tv jak se uz prodává burčák a dostala jsem na nej takovou chuť
. Az příští rok ochutnam
. Mě uz je trochu líp,ale stale jsem s jídlem opatrná,občas mám ještě naval nevolnosti. Teď bych prospala cely den. A to teď chodim spát kolem desátý a vstávám cca 8.30. Někdy lehnu ještě po obědě. Doufám,ze bude prcek spáč po nás ![]()
@Evva21: JJ, burčák bych si taky ještě dala. Tento víkend jsou v Uh. Hradišti slavnosti vína, asi 3× jsme tam byli, ale letos asi nevyrazíme. Tam je Ti burčáku…mraky. Kdyby sis dala skleničku tak asi se nic nestane, ale chápu, že nechceš dráždit žaludek kvůli nevolnostem. Spánek je nejlepší lék. Akulínek si asi užívá Elišky na plný pecky.