Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Evva21 píše:
@edika85 parádajen si pořádně užívej dovci
děkuju!! Dovča byla fakt super a úplně jsě zapomněla na to, že nám dělají PGD, doma bych počítala dny a strasovala se
a co ty? Nevolnosti už polevují? A kdy vám řeknou pohlaví?
@elizcooper píše:
@edika85: Tak to je suprovní, tam je asi všechno Maňana-jako ve Španělsku, co? Užívej a ten pobyt u moře musí být super. Já léto trávím v kanclu v práci. Měla jsem týden volna na začátku července, to jsme si pronajali hausbot a plavili se na Baťově kanále. Pak jsem měla kterýsi pátek k víkendu, přijela kamarádka z Phy tak jsme byli v zoo v Lešné a na koupáku a jeden den minulý týden jsem ukořistila volno tak taky s dcerkou jsme jej strávily na koupališti. A ještě bych měla dostat volno poslední týden v srpnu, to chceme jet s kolama na jižní Moravu, Lednice a okolí. A pak už trošku příprava do školy ty poslední dva dny. Výsledky z Prahy z PSG čekáš?
Jídlo v italii je fakt moc dobrý. Ale záleží, jestli ti chutnají těstoviny, pizza, rizoto atd. Já to právě miluju!! Taky jsem hodně jedla ryby a mořské potvory.
To muselo být super, taky bych jednou chtěla zkusit hausboat. Jižní Morava je nádherná. My většinou jezdím nám dovči do zahraničí, taky bych měla mýto přítele protahnout trochu po ČR, zatím zná jen Prahu a Jeseníky.
Výsledky z pgd jsem dostala včera, máme všechna embryjko zdravá, ani jsem s takovým výsledkem nepočitala ![]()
@elizcooper Haha teď jsem si všimla, já četla “mňam” tak ti tu píšu o jídle. No tak v tomhle Španělé a Italové mají hodně blízko. Zvlášt na jihu Itálie, kde jsme byli my.
@edika85 Ahoj, to je úžasná zpráva
,ani nevíš jakou mam radost
. Uz se těším až se k nám pridáš
. Kdy se chystáte? A tady u nás v ČR? Pohlaví ještě nevim,snad se dozvím ted na kontrole. Jinak uz mi je trochu líp,ale jim o dost méně než před tehu. Dnes rano jsem posnidala koblizek
,začíná mi chutnat sladký.
@edika85 moc gratuluji k vysledkum
brzy z Tebe bude tehulka
kdy pujdete na transfer
Jinak info z porodnice - rano nalez takovy, ze se mala nechysta, ale uz by to chtelo…tak me nechali do vecera cekat, zda se neco nezmeni a asi pred hodinou mi dali pul tablety na vyvolani a ted se bude cekat, co se bude dit…potim se jak prasatko a zacina me bolet bricho jako na menzes - zatim nic hrozneho, ale spis neprijemne…
Jsem celkem nervozni, hlavne - jak jsem tady sama…jeste jsem si dala susenky, abych nejak pripadne vydrzela noc…
Preji vsem hezkou dobrou noc ![]()
@mamina2017 uz jsem dostala pul tablety na vyvolani - jsem celkem vydesena, co se bude dit…desne se potim a zacina me bolet bricho jako na menzes…Jsem nervozni z toho, jak jsem tady uz sama…
@Akulínek85 drž se, myslím na tebe.. zítra čekáme super zprávu ![]()
@Akulínek85 tak to moc a moc na tebe teď myslím, doufám, že všechno proběhne jak po másle. A co jméno, už jste se rozhodli?
Já půjdu na transfer hned další cyklus. Už beru prednison. Sice je to prý svinstvo, ale vzhledem k mým nezdarům v otěhotnění my to imunolžka doporučila.
Tak se drž holka, už se těším na tu radostnou novinu, že je malá na světě! ![]()
@Akulínek85 moc na tebe myslím a držím palečky
. Zítra budeš vasi prdolku držet v náruči ![]()
@Evva21 děkuju, taky moc doufám, že už s váma tady budu moct klábosit o těhotenství.. chystam se hned další cyklus, circa půlka září.
Jsem moc ráda, že nevolnosti polevily. Neboj chutě se dostaví.
tak to jsem zvědavá na pohlaví. U nás přítel strašně chce kluka a já zase holku, tak se v tomhle neshodneme. Právemjsem zvědavá, jestli nám při transferu pohlaví řeknou, když máme pgs..
@Akulínkek85: Ahojky, tak to už máš malou asi u sebe. Tablety na vyvolání jsem taky dostala cca okolo 18h večera a malá se narodila před půlnocí. A přesně tak - pobolíváním břicha jako na menzes to začíná. Tak věřím, že se těšíš z malé a písni potom nám všem, i když starosti a myšlenky už asi budeš mít jinde. ![]()
@edika85: Tak to je moc parádní zpráva s embryjkama, moc a moc Ti gratuluji, to je perfektní. A tu dovču, že sis užila a rozptýlila se, to je také k nezaplacení. Už vás tu bude celá skupinka těhulek/maminek. Jak tu vidím tu pozitivní energii tak možná na podzim třeba taky ještě začnu něco podnikat…kdo ví. Oni ti chlapi vždycky chtějí kluka a pak jsou s prominutím pokakaní, když mají holčičku a vidí ty její kukadla jak na ně mrká…takže asi tak. Prednison je asi standard, taky jsem to brala. Tak se moc těším na pozitivní zprávy od tebe v září. Jo a s tou maňanou - tak to je sranda, pobavilas. Ale mořské potvory bych taky ráda vyzkoušela, mám to ráda. Ale přítel by se asi poblinkal, ten to nesnáší. ![]()