Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Evva21: Já to četla správně, půlročního prcka a překlep nevidím…tak nevím
To mohl být krásný den s kámoškou…takových není nikdy dost. Kdy jdeš na kontrolu?
@Evva21 zoo Hluboka je krasna - mam to tam moc rada - manza je z Hluboke
to si urcite paradne uzijete
@elizcooper ten překlep jsem naštěstí opravila
,ale ten příspěvek už nejde smazat. Je to moje hodně dobrá kamarádka. Budu mit od ni spoustu věcí na mimi a hlavně mi dává rady
. Na batuv kanál byla teď kolegyně z práce a taky se jim moc líbilo. My letos nikam nejedeme,jen jedno denni výlety. Ale příští rok si to vynahradime ![]()
@elizcooper uprimne me taky prekvapil, ze se dal na pocitani kalorii, ale zase na druhou stranu - to ja mu vetsinu veci odvazuji
a jeste musim myslet na to, co do jidla davam a v jakem mnozstvi
pres den mu vazim i zeleninu a ovoce k svacine a snazim se, aby nemel kazdy den to same…a pri nakupu se divat na mnozstvi tuku apod.
No ja na to moc nejsem, tak je to vetsi problem pro me
@Akulínek85 jj Hluboká je naše srdcovka
,už od mých dětských let. Nedavno jsme byli v zoo Dvorec u Borovan a tam se nám nelibilo......
@Akulínek85 můj chlap pravidelně každý rano leze na váhu
. Jakmile se mu nějaký kilco hejbne směr nahoru,tak najizdi na zdravou výživu. Je fakt,ze má pevnou vůli o proti mně ![]()
@elizcooper na kontrolu jdu příští pátek,snad bude vše v pořádku. Jsem po celou dobu v klidu a kdyz jdu na kontrolu,tak mám nervy ![]()
@Evva21 tak to ja lezu na vahu taky denne
driv jsem totiz byla kulicka a pak jsem zhubla a od te doby se vazim pravidelne…kilo dve uplne neresim, ale pres dve kg uz jsem korigovala…ted samozrejme ne ![]()
@Evva21 byla jsi na screeningu u Cutky na genetice? Ja jen, ze tam pak delaji i 4D ultrazvuk - az cca kolem 27. tydne tehu - ale vrele doporucuji ![]()
@Akulínek85 hele ještě jsem u Cutky nebyla,az prý kolem 20 týdne. Ted mě vůbec neposlal. Dělal mi UZ u sebe,prý vše ok a jen odběry. Třeba kamarádka tam byla zrovna včera na genetice ve 12tt. Na ten 4D - ultrazvuk určitě půjdeme ![]()
@Evva21 to je dobre
my z toho mame hezky zazitek i fotecky jsou uz povedene
@Evva21: Jasně, příští rok si to vynahradíte i s mrňousem! I jednodenní výley jsou fajn, člověk změní prostředí a odreaguje se. Hodně dobrých kamarádek člověk moc nemá, fajn, že Ty máš! Na Baťáku jsme si to taky užili, byli jsme tam už před 3 roky, to měla dcerka teprve 4. A ty pracuješ někde poblíž?
@elizcooper nene nepracuji, jsem z Jižních čech
. Právě mi kolegyně říkala, ze tam jedou na dovo. Byli taky na hausbotu celý týden. Kamaradek mam kolem sebe spoustu, ale tu nej mam od dětství. Zažily jsme spolu pubertu, první lásky, jezdily jsme spolu na dovo a máme si furt co říct ![]()
Ahoj holky, jak uzivate parneho pocasi? My byli u tchanovcu a byla tam i svagrova s detmi - tak sice fajn zpestreni, ale jsem unavena jako kun a to jsem nic nedelala.
@Akulínek85 ahoj,ja uz toho vedra mám plný zuby.......a to jsem teprve v začátku. Jsem ráda,ze pupek budu tahat v zimě
. Ne fakt musí to bejt umorny v těch vedrech. Ale uz brzy se dočkate a budeš mit malinkou u sebe v náručí
.