Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Evva21 ta vedra nic moc no - ale jeste musim zaklepat, ze nastesti zatim nejak moc neotykam, takze jsem rada alespon za to…vyhoda je, ze se nemusis moc oblekat
a na nohy zabky
jednu radu Ti dam - necti si pred porodem o porodu
Ja uz jsem na nervy i bez toho a pak me napadne procitat nejake diskuze apod. a samozrejme info, ze to boli jako kr…a apod., coz moc odvahy neprida
Navic uz se zacal bat i manza…to budeme dvojka k pohledani…doufam, ze mimisek nam doda silu a nebude srabik po mne ![]()
Uz ta vedra prestavam davat, dneska mi bylo fakt desne…navic jsem zacala i otekat…
pokud se prdolka nerozhodne brzy sama, tak se asi zblaznim a stejne me budou hospitalizovat…ted jsem udelala veceri a jsem hotova…a to jsem cely den temer nic nedelala…
@Akulínek85 ahojky,to je mi moc lito
. Zitra jdeš k lékaři? Určitě se ozvi,budu na tebe myslet. My byli včera se synovcem a neteri v zoo,bylo to dost narocny. Deti super,ale ja myslela,ze mně svihne. Mam dost nizky tlak a furt se mi mota hlava. No ač nerada,dala jsem si vychlazenou kofolu a docela me nakopla. Dnes děti odjeli domu,až jsem z toho byla na měkko.
@Akulínek85: Držím pěstičky! Bude to lepší, když už budeš na místě. Porodu se neboj, opravdu se dá zvládnout! Ze své zkušenosti potvrzuji. Když k tomu budeš pozitivně přistupovat, půjde to samo, uvidíš. Už čekám netrpělivě na zprávu a myslím na Tebe. ![]()
@Evva21: je to fajn, že nejsi na jednom místě a pohybuješ se podél kanálu, má celkem něco přes 40km, myslím. Na druhé lodi se plavili známí, takže večer jsme spolu zakotvili a mohli, kecat, pařit, popíjet. Děti si vyhrály. Takže za mě
JJ, takových kamarádek moc nebývá, to je pozoruhodné.
@Evva21 @elizcooper tak holky, dneska u doktora silene - nedarilo se natocit monitor, tak jsme museli okamzite do porodnice - ja samozrejme s brekem
tam se nejdriv mala taky nechtela hybat, ale pak se to nejak zlepsilo…ted nastesti pohyby citim…jeste me pustili domu, ale pokud se nerozhodne do stredy, tak ve ctvrtek nastup do porodky
jsem na nervy!!!
@Akulínek85: To bude dobrý, ony ty mimča jen někdy spinkají. Zbytečně Tě vystresli. A co, v porodnici tě jen vyšetřili a poslali stejně domů co? Může se to už rozjet každou chvíli. Drž se.
@elizcooper tak doufám,ze se nám někdy postesti dovolená u vás
. To je Zlínský kraj jestli se nepletu. Je mam do budoucna v planu navštívit spoustu mist v CR. Jsem hrozná cestovatelka,furt bych někde trajdala,ještě na to mít dostatek financí
.
@Akulínek85 ježíš proč tě takhle stresují...... snaž se být v klidu
. Každou chvilku si to může maličká rozmyslet. Věřím,ze do čtvrtka si to rozmyslí a budeš ji držet v náruči
. Porod zvládneš jako každá,nejsme přeci žádný orezavatka
. Ja vim,ze se mi to teď píše........
@elizcooper @Evva21 no vystresovalo me to zdatne…pak se cely den celkem hybala…tak snad je v poradku…zitra dam prochazku, zda se neumoudri, ale uz moc casu na rmozmyslenou nema…dneska si dam vecerni relax…manza mi dokonce koupil hamburger a hranolky
a ted si davam nealko pivo…
Co vy, jak jste se mely?
@Akulínek85 jen si dej něco dobrého
. Ja uz se těším,az se normálně najim. Zatím jsem na tom s jídlem bídně,ale je mi pořád špatně. Ale na dnešní zmrzce jsem si pochutnala a pěkně velkou porci
. Zkuste si udělat s manželem romanticky večer,třeba si to prdolka rozmyslí
.
Holky ja se těším na víkend
,pokud se předpověď vyplní,tak se ma ochladit. Mam doma plno práce a v tom hicu se mi nic nechce dělat. Ještě bydlíme v 8 patře,takže krásná sauna ![]()
@Evva21: ano, to jsi dobrá, znáš to přesně. Ano, jsme Zlínský kraj. Je tu určitě taky dost toho k vidění, stejně jako i v jiných místech naší republiky. To jsme na tom stejně, taky bych cestovala stále. Nevím jestli jsem to už psala, ale příští týden mám dovču tak jedeme na pár dní na lednicko na jih Moravy. Už je tam prý burčák.
@Akulínek85: To bylo tím stresem, všichni Elišku probudili a tak pak se večer už hýbala bo byla vzhůru. Malou jsem taky při porodu musela budit, mluvit na ni a ťukat si na bříško. A jak se dneska cítíš?
@elizcooper citim se porad stejne - vubec to nevypada, ze by se male chtelo ven…byla jsem na prochazce - tak jsem unavena, ale jinak nic…ted si chvili odpocinu a musim poklidit a uvarit obido…na Zlinsku jsme byli loni na dovce
respektive jen na prodlouzeny vikend…