Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@elizcooper dnes mi právě říkala kamaradka,ze se snazili tři roky a nic. Pak se smířila,ze deti mit asi nebude a buch otěhotněla a ani nevi jak ![]()
@Akulínek85 nevim jestli bude utz. Mám vzít moč,krev mi bude brát. Myslela jsem,zw uz by mi mohl rict pohlaví. Ja mám terminy dva. Jeden 8.2. S otazníkem a druhy 21.2.
@Evva21 to jsou celkem dost od sebe
ale svagrova mela terminy dokonce o mesic a nakonec prenasela asi tyden od 2. terminu…tedy az druhe miminko…a jak se tesi pritel na mimi? Uz hladi brisko? Muj manza na to moc neni - spis kdyz mu reknu, tak se tedy hecne…doufam, ze roztaje, az bobanka uvidi a bude mit mimiska v naruci… ![]()
Pohlavi uz by Ti mohli rict - vybirate uz jmena?
@Akulínek85 jeden termín je dle menzes a druhý dle utz. Uvidíme
. Přítel na to taky moc není,uvidím jestli roztaje až začnou pohyby. To já si to užívám
. Jinak je nám jedno jestli to bude chlapeček nebo holčička. Pro holčičku se nám líbí vice jmen. U chlapečka to bude trochu boj. Shodnem se spolu na Honzikovi. Klidně bych dala i po příteli,ale ten nechce. Me se líbí Adamek, to se zase nelíbí jemu. No času ještě dost tak uvidime
.
Co ty? Jak se cítíš? Každý den na tebe myslím ![]()
@Akulínek85 nO… dělali jsme tam včera reklamu
malej je pohodář a pořád se směje, dělá reklamu na zubní pastu
Běhal tam a vždycky vběhl tatínkovi do náruče a pokaždé mu dal pusinku. ![]()
Náš doktor mi říkal, že je to v pořádku, že je takový.. prý jsem si ho vyvzdorovala, když už někteří nade mnou zlomili hůl.
Když jsem tam viděla ty páry, tak jsem si vzpomněla jak jsme tam chodili. jsem šťastná, že tato etapa je za námi.
@Evva21 no vcera jsem mela akorat poslicky - uz jsem si rikala, at se to rozjede v porod, ale cca za hodinku to preslo
takze mam depku a brecim - zitra to vypada na nastup do porodnice - pokud se cirou nahodou mala nerozhodne behem dneska. Jsem desne moc zvykla na manzu a takhle to tam budu muset davat sama…
Az se vybrecim a nasnidam, tak pujdu na prochazku…a odpo budeme s manzou - ze si udelame jeste spolecne odpo a mozna zajdeme i na obido…
@Akulínek85 udělejte si pohodový den
malá bude za chvíli s vámi ![]()
Ale chápu tě, že hormony pracují.Se mnou to taky začalo cvičit…až mě přítel nechápe…A rychleji se unavim…
Držím palce a pořád nakukuju, jak ti je ![]()
mamina2017: tak to je super, že nás čtete i s Davídkem. Užívejte léta! Moje darebnice je teď na prázdninách u své dospělé sestřenice. Zítra se vrací.
@Akulínek85: tak to jo tak to Danaet určitě vyjde! Myslím na ni, snad se brzy ozve. A ty nebreč, broučku, malá už ťuká na vrátka. Vše bude OK. ![]()
@Evva21: Ahojky, se jmény jsme to měli podobně, na holčičky jsme měli více a i jsme se shodli, s klučičím jménem jsme se nemohli shodnout na téměř na ničem. Nakonec by to byl zřejmě Vojta, ale narodila se holka.
Je fakt, že každé jméno je hezké, když jej hezky řekneš…já moc nemusím úplně ty staročeské, ale zase na druhou stranu ty přehnaně extra moderní se mi taky nelíbí, nějaký zlatý střed. Jak to vidíš Ty?
@elizcooper my se máme dobře, jedeme 30.týden, za chvíli nastupuju na mateřskou.Jak jsem doma, tak se cítím dobře, jedině, že se moc nevyspim, chodím tak 6×za noc na záchod ????trénink na kojení.Teplo mám ráda, chodím se koupat, procházky. Už mám nějaké věci, ale pořád mi přijde, že vlastně nevím co všechno budu potřebovat ????
@koblizeq ahojky, jejda - to to leti - uz to mas taky za par
ja uz jsem doma z prochazky a cekam, az se vrati manza…po tydnu jsem se odhodlala cvicit s aniballem - je to tedy boj…at se vam dari a uzivej tehu ![]()
@elizcooper jj, uz abychom meli zlaticko v naruci…prochazka byla fajn…a ted uz budu odpocivat…pak obido…