Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Akulínek85: tak to je sranda s termínem! Vařilas? Tak snad jen něco rychlého ne? Odpočívej a řeni manžovi ať zase večer on udělá Tobě večeři. Nevíš jak jsou na tom holky, daneet a katarina?
@Evva21: Jak je ti dnes? Taky mi ty hormonky haprovaly? Někdy jsem byla dost lítostivá v těhu.
@elizcooper vubec nevim, co je s holkama…delala jsem jen polevku - zeleninovy krem (asi na 3 dny)…ale ted jsem pripravila veci na bruschettu a manzovi jsem udelala pomazanku…manza si totiz tedka pocita kalorie, tak se mu snazim kuchtit zdraveji a vse vazit - ja se pak dodlabnu coko tyckou apod.
coz sice neni moc zdrave, ale ja mam proste porad na neco chut a mam i dost hlad…nastesti snime i dost zeleniny a ovoce…
@Akulínek85 to jo, uteklo to jako voda
no jsem zvdavá, kdy se malá rozhodne, začíná to být napínavý
máma mě přenášela 8dní, taky se mi prý vůbec nechtělo ven. A kamarádka minulý rok taky tak 10dní přes termín. No držím palečky ![]()
@elizcooper Ahojky!! No já jsem do neděle ještě na dovče na Sicílii, tak se mám hrozně dobře. Už jsem krásně opálená, odpočatá a úplně jsme zapomněla, že čekáme na výsledky z PGD
tady ten čas tak krásně plyne. A jak se máš ty? Co léto?
@edika85 jeee, to je super, ze si dovcu tak uzivas…pocasi vychazi, tak se alespon odreagujes…a kdo vi, treba se vratite z dovci
![]()
@elizcooper Děkuji dnes jsem ok. Byla za mnou kamarádka, má půlročního prcka tak to bylo fajn. Courly jsme se po městě, zasly na kafíčko
. Ja byla litostiva vždycky, no teď je to extrém
.
Příspěvek upraven 15.08.18 v 22:03
Půlročního prcka,píšu na telefonu a skočila mi tak kravina........vůbec nevím,jak mám opravit ![]()
@Evva21 píše:
Půlročního prcka,píšu na telefonu a skočila mi tak kravina........vůbec nevím,jak mám opravit
Už jsem našla,kde opravit překlepy ![]()
@Evva21 ja jsem litostivejsi az spis tedka - pred tehu taky - pak asi 8 mesicu ok a ted obcas brecim a nevim proc
njn, jeste ze to nemam cele tehu, to by manzu asi kleplo - ten je z toho spis nastvanej…poprve ho to tedy vydesilo, kdyz jsem brecela jak zelva bezduvodne - ale pak uz pro to moc pochopeni nemel…jemu prijde tehu jako prirozena vec - proste 9 mesicu nosi zenska mimi v brisku a pak se narodi…hotovo dvacet ![]()
@Evva21 je super, ze sis uzila pekny den s kamoskou
ja sice tedka kamosky vidam, ale uz jsem skoro radeji bez navstev…nejak me to vycerpava se soustredit na dalsi lidi…a hlavne ted uz kazdeho zajima jen to, kdy to prijde a to ja nevim, tak jsem obcas spis nastvana, ze me akorat znervoznuji…jsem jak valici se soudek a jeste podrazdena
fakt super kombinace
Nejdriv se clovek temer modli, at mimi vydrzi alespon do x-teho tydne a ted prdolku premlouvam, at chce ven alespon na ten druhy termin…
@Akulínek85 ja tedy ani nemůžu napsat,jaký pořád jsem v tv obrecela
. Muj chlap si myslel,že mi hrablo
. Ale přesně jak píšeš, muj to taky vidí,ze těhotenství je naprosto přirozená věc. Ještě se diví,ze mi je furt tak špatně
. Ja to budu mit nejspíš akční ze soboty na nedeli. Budu hlídat brachovi děti. To bude mazec. Musim jim vymyslet program,asi zoo Hluboká
. Moc na tebe myslím,at je maličká do neděle u tebe v náručí ![]()
@Akulínek 85: Mňam, zeleninový krém…osvěžující v těch vedrech. Tak to je šikovný manža, že si počítá kalorie, chlapi na to moc nejsou…teda asi jak kteří. Tak se drž, baštěte s Eliškou na co máte chuť a odpočívej ať máš energii na porod.Pa
@edika85: Tak to je suprovní, tam je asi všechno Maňana-jako ve Španělsku, co? Užívej a ten pobyt u moře musí být super. Já léto trávím v kanclu v práci. Měla jsem týden volna na začátku července, to jsme si pronajali hausbot a plavili se na Baťově kanále. Pak jsem měla kterýsi pátek k víkendu, přijela kamarádka z Phy tak jsme byli v zoo v Lešné a na koupáku a jeden den minulý týden jsem ukořistila volno tak taky s dcerkou jsme jej strávily na koupališti. A ještě bych měla dostat volno poslední týden v srpnu, to chceme jet s kolama na jižní Moravu, Lednice a okolí. A pak už trošku příprava do školy ty poslední dva dny. Výsledky z Prahy z PSG čekáš?