IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
432
15.8.18 14:48

@Akulínek85: tak to je sranda s termínem! Vařilas? Tak snad jen něco rychlého ne? Odpočívej a řeni manžovi ať zase večer on udělá Tobě večeři. Nevíš jak jsou na tom holky, daneet a katarina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
15.8.18 14:49

@Evva21: Jak je ti dnes? Taky mi ty hormonky haprovaly? Někdy jsem byla dost lítostivá v těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
15.8.18 18:03

@elizcooper vubec nevim, co je s holkama…delala jsem jen polevku - zeleninovy krem (asi na 3 dny)…ale ted jsem pripravila veci na bruschettu a manzovi jsem udelala pomazanku…manza si totiz tedka pocita kalorie, tak se mu snazim kuchtit zdraveji a vse vazit - ja se pak dodlabnu coko tyckou apod. 8o coz sice neni moc zdrave, ale ja mam proste porad na neco chut a mam i dost hlad…nastesti snime i dost zeleniny a ovoce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
15.8.18 18:32

@Akulínek85 to jo, uteklo to jako voda :) no jsem zvdavá, kdy se malá rozhodne, začíná to být napínavý :lol: máma mě přenášela 8dní, taky se mi prý vůbec nechtělo ven. A kamarádka minulý rok taky tak 10dní přes termín. No držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
15.8.18 18:36

@elizcooper Ahojky!! No já jsem do neděle ještě na dovče na Sicílii, tak se mám hrozně dobře. Už jsem krásně opálená, odpočatá a úplně jsme zapomněla, že čekáme na výsledky z PGD :lol: tady ten čas tak krásně plyne. A jak se máš ty? Co léto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
15.8.18 20:14

@edika85 jeee, to je super, ze si dovcu tak uzivas…pocasi vychazi, tak se alespon odreagujes…a kdo vi, treba se vratite z dovci :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
15.8.18 21:31

@elizcooper Děkuji dnes jsem ok. Byla za mnou kamarádka, má půlročního prcka tak to bylo fajn. Courly jsme se po městě, zasly na kafíčko :). Ja byla litostiva vždycky, no teď je to extrém :mrgreen:.

Příspěvek upraven 15.08.18 v 22:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
15.8.18 21:35

Půlročního prcka,píšu na telefonu a skočila mi tak kravina........vůbec nevím,jak mám opravit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
15.8.18 21:36

@edika85 paráda :) jen si pořádně užívej dovci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
15.8.18 22:06
@Evva21 píše:
Půlročního prcka,píšu na telefonu a skočila mi tak kravina........vůbec nevím,jak mám opravit :nevim:

Už jsem našla,kde opravit překlepy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
16.8.18 08:36

@Evva21 ja jsem litostivejsi az spis tedka - pred tehu taky - pak asi 8 mesicu ok a ted obcas brecim a nevim proc :roll: njn, jeste ze to nemam cele tehu, to by manzu asi kleplo - ten je z toho spis nastvanej…poprve ho to tedy vydesilo, kdyz jsem brecela jak zelva bezduvodne - ale pak uz pro to moc pochopeni nemel…jemu prijde tehu jako prirozena vec - proste 9 mesicu nosi zenska mimi v brisku a pak se narodi…hotovo dvacet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
16.8.18 08:41

@Evva21 je super, ze sis uzila pekny den s kamoskou :) ja sice tedka kamosky vidam, ale uz jsem skoro radeji bez navstev…nejak me to vycerpava se soustredit na dalsi lidi…a hlavne ted uz kazdeho zajima jen to, kdy to prijde a to ja nevim, tak jsem obcas spis nastvana, ze me akorat znervoznuji…jsem jak valici se soudek a jeste podrazdena :D fakt super kombinace :lol: Nejdriv se clovek temer modli, at mimi vydrzi alespon do x-teho tydne a ted prdolku premlouvam, at chce ven alespon na ten druhy termin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
16.8.18 09:53

@Akulínek85 ja tedy ani nemůžu napsat,jaký pořád jsem v tv obrecela :mrgreen: . Muj chlap si myslel,že mi hrablo :) . Ale přesně jak píšeš, muj to taky vidí,ze těhotenství je naprosto přirozená věc. Ještě se diví,ze mi je furt tak špatně :roll: . Ja to budu mit nejspíš akční ze soboty na nedeli. Budu hlídat brachovi děti. To bude mazec. Musim jim vymyslet program,asi zoo Hluboká :think:. Moc na tebe myslím,at je maličká do neděle u tebe v náručí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
16.8.18 10:45

@Akulínek 85: Mňam, zeleninový krém…osvěžující v těch vedrech. Tak to je šikovný manža, že si počítá kalorie, chlapi na to moc nejsou…teda asi jak kteří. Tak se drž, baštěte s Eliškou na co máte chuť a odpočívej ať máš energii na porod.Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
16.8.18 10:49

@edika85: Tak to je suprovní, tam je asi všechno Maňana-jako ve Španělsku, co? Užívej a ten pobyt u moře musí být super. Já léto trávím v kanclu v práci. Měla jsem týden volna na začátku července, to jsme si pronajali hausbot a plavili se na Baťově kanále. Pak jsem měla kterýsi pátek k víkendu, přijela kamarádka z Phy tak jsme byli v zoo v Lešné a na koupáku a jeden den minulý týden jsem ukořistila volno tak taky s dcerkou jsme jej strávily na koupališti. A ještě bych měla dostat volno poslední týden v srpnu, to chceme jet s kolama na jižní Moravu, Lednice a okolí. A pak už trošku příprava do školy ty poslední dva dny. Výsledky z Prahy z PSG čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí