IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
21.8.18 10:18

@Evva21 cestovani je fajn a CR je krasna, tak je celkem i kam jezdit…my tedy spis vyletime, nez ze bychom nekde prespavali - manzu bavi jezdit autem, tak vetsinou jedeme jen na 1 den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
21.8.18 10:20

Jinak mne se nechce delat v tech vedrech vubec nic - jsem rada, kdyz se prinutim jit na prochazku, uvarit a poklidit nadobi…rikam si, ze bych mela asi malou zkusit nejak vyhnat cinnostmi, jenze mne je pak akorat soufl a mala stejne nic…tak na to uz asi oecu a budu proste odpocivat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
21.8.18 10:50

@Akulínek85: Třeba čeká na nějaké hezké datum, třeba 22.8. Možná je to blbost, ale moje babi, se kterou jsem si moc rozumněla, zemřela 7.11.2007 a moje dcerka se narodila 11.7.2011. Jako kdyby život za život. Není v tom mystika tak trochu? A kde jste byli na Zlínsku/Valašsku? Chlapi rádi řídí auta, i ten můj to tak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
21.8.18 10:58

@Evva21: A který jsi teď týden? Snad už ti bude brzy dobře. Promiň, že se ptám, ale nečetla jsem ty začátky. Tobě se těhu podařilo nakonec přirozeně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
21.8.18 10:59

@elizcooper my primo ve Zline - v nejakem penzionu…jenze nam moc nevyslo pocasi - prselo a navic mi bylo blbe (pak jsme zjistili, ze je to mimodelozni tehu-takze jsem po dovce sla na operaci)…ja verim, ze ceka na nejake datum, akorat pokud to nebude do ctvrtecniho rana, tak stejne budou rozhodovat lekari…z cehoz jsem otravena, ale hlavni je, aby bylo miminko v poradku, tak to uz ani nechci nechavat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
21.8.18 11:00

Holky a nevíte jak to dopadlo Danaet? Dlouho se neozvala. Naposledy jsem četla od ní, že měla po KET a pohlaví mimi byl chlapeček. Nevíte zda jí to vyšlo? Ani katarina se neozývá… Taky tu psala Lassislava a mamina. I ty mlčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
21.8.18 11:56

@elizcooper Danaet to predtim nevyslo, ale treba uz se jim podarilo prirozene po te uprave stravy…moc bych ji to prala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
21.8.18 12:07

@elizcooper ve vašem kraji jsem byla kdysi v Luhacovicich a asi před 15 lety ve Slavicine. Uzijte si dovolenou v Lednici,taky bychom rádi někdy navštívili i Valtice, abych mohla ochutnat vinko :). Teď jezdíme jednodenní výlety. Chlap taky rad řídí i já s tim nemám problém.

Jinak ted v patek jdu na kontrolu a mela bych začít 15 týden ( v patek budu 14+6). Ano zadarilo se přirozeně,asi mi prospělo moje marozeni s kolenem :D. Ne ja opravdu nevim.......začala jsem se i tak trochu smiřovat,ze budu bezdětna,budeme si užívat života,cestovat atd....... Pár dni před nástupem do prace jsem našla //,byl to pro nás šok,vůbec jsem tomu nemohla uvěřit :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
21.8.18 13:37

@Evva21 moc Ti to preju :hug: a at kontrola probehne v poradku…bude Ti delat i utz nebo nevis? Mne treba doktor utz delat skoro vubec nechtel…jen ty nejnutnejsi - ktere jsou predepsane…a kdy mas termin porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
21.8.18 14:20

@Akulínek85: Aha, takže Ti ve Zl moc dobře nebylo tehdy, co? No to šlo ruku v ruce s tím stavem Tvým asi. Danaet bych to přála taky moc. Jenže nevím jestli má šanci na přirozené, myslím, že psala, že neovuluje, ale možná se pletu. No jasně a ty odpočívej a čekej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
21.8.18 14:23

@Evva21: JJ, přes Slavičín občas jezdíme na jižní Moravu, já jsem víc na sever…taky se právě těším,už prý začíná i burčák…tím jak je v té přírodě vše posunuto dopředu.

To je fajn, že ti to tak vyšlo…asi proto, že ses začla smiřovat. Osud to vždy nějak naplánuje. hezké těšení na mimi přeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
21.8.18 14:41

@elizcooper mamina vás všechny čte :mavam: My už máme 14 měsíců a běháme o 106 :mrgreen: Včera jsme byli konečně v CARu ukázat malýho, protože chlap naznal, že když to budeme odkládat, tak můžeme pak jim tam poslat akorát maturitní vysvědčení našeho Dadíka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
21.8.18 14:42

jinak na vás všechny myslíme :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
21.8.18 17:18

@elizcooper jj, ale jinak se ji pry hodnoty zlepsily a taky menzes…tak treba dostane i ovulku prirozene nebo jen s leky…je dost holek s pcos a otehotni prirozene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
21.8.18 17:19

@mamina2017 jeee :) to uz je ale poradny kus chlapa :) v car budou mit urcite radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí