Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Evva21 dekuji
vlastne mne se jich libi tolik, ze je tezke vybrat jen jedno - ale manzovi se zase nelibilo skoro zadne…My veci kupovali jen opravdu malo, budeme dokupovat az po porodu, co bude potreba a vetsinu vybavicky mame pujceno od svagrove…ale tesim se, ze si pak par oblecku koupim sama…
pro radost…
Jo a zmena pocasi malou totalne nezajimala - tedy hrabosila se, ale jinak nic…takze uz to vzdavam - bobanek je tvrdohlavy a kdyz se mu nechce, tak proste maminko, pockej si…
@Akulínek85: Ahojky, tak čtu, že už čekáš každým dnem? A nakonec místo Petrušky Eliška? Obě jména jsou krásná. Nevím co je lepší, zda mimi přenášet nebo rodit dříve. Já rodila o 5 týdnů dříve, možná je lepší, aby mimi v bříšku vydrželo co nejdéle. ![]()
@koblizeq no kontrola az v pondeli, ale doktor doufa, ze uz neprijdu…ted jen cekame…
@elizcooper tak ja jsem rada, ze jsem nemusela rodit predcasne, ale zase ted uz miminka rychle rostou a neumim si predstavit rodit velke miminko…navic jsem uz tak unavena, ze netusim, jak ten porod zvladnu…no nejak asi budu muset…to cekani je dost stresujici…
Holky tak ja dnes hormonální výkyvy.......fakt na pěst...... ![]()
@Akulínek85 ty ten anibal máš a cvicis? Dost jsem o něm slyšela i kamarádka ho měla. Ale nevím,jestli se do něj pustím. Mám strach,abych se nenatrhla
. Uvidime......Zatim času dost ![]()
@Evva21 mam ho pujceny od svagrove - jenze jsem zacala cvicit dost pozde - dokud neni mimco otocene se to nedoporucuje…cviceni je pro me utrpeni - nechci jit pres velkou bolest, tak to jde dost pomalu…
a ty cm, co se maji nacvicit jsou pro me vzdalene jak Amerika…ale kazdemu to nejde tak blbe, ja se vazne bojim natrzeni nebo krvaceni…nekomu to jde jedna basen nebo jdou proste pres extrem…
@Akulínek85: Držím palce, už to snad bude brzy. Já čekala dceru 15.8. a narodila se 11.7. Máš pravdu, že drobnější prcek je určitě při porodu výhodou. Ono pak Ti to dodá takový adrenalin, že na únavu nebude čas. Držím palce moc a moc.
U mě vše při starém, práce, občas nějaký ten koupák s dcerou a od září nás zase čeká škola. Byli jsme na dovči týden na Baťově kanále na hausbotu a ještě snad poslední týden v sprnu někam na pár dní vyrazíme.
Pred chvili jsem se vratila z prochazky a jsem jak lemra - boli me desne nohy a ted zacina i bricho…ani se mi nechce jit varit - jenze manza se vratil na obed domu, tak se budu muset hecnout…
Dnes na prochazce x lidi s dotazem - kdy uz to bude? Jak to mam asi vedet - kdy se prdolka rozhodne???!!!
si to asi necham vyvestit
dnes mam termin a bricho porad dost nahore…
@elizcooper ja mam termin dneska
takze stejne datum - ale prckovi se asi stanoveny termin nelibi…tak si uzivejte leta - pocasi je akorat na koupani
Zacina me dost bolet bricho, jak jsem se asi moc vyprochazkovala, tak lezim rozvalena na gauci…ale to vareni me nemine ![]()