IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
14.8.18 09:09

@Evva21 dekuji :) vlastne mne se jich libi tolik, ze je tezke vybrat jen jedno - ale manzovi se zase nelibilo skoro zadne…My veci kupovali jen opravdu malo, budeme dokupovat az po porodu, co bude potreba a vetsinu vybavicky mame pujceno od svagrove…ale tesim se, ze si pak par oblecku koupim sama… :) pro radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
14.8.18 09:11

Jo a zmena pocasi malou totalne nezajimala - tedy hrabosila se, ale jinak nic…takze uz to vzdavam - bobanek je tvrdohlavy a kdyz se mu nechce, tak proste maminko, pockej si…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
14.8.18 09:33

@Akulínek85 se holčička parádi :srdce: a kdy tě čeká kontrola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
14.8.18 12:57

@Akulínek85: ahoj, dlouho jsem tu nebyla, co je nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
14.8.18 13:00

@Akulínek85: Ahojky, tak čtu, že už čekáš každým dnem? A nakonec místo Petrušky Eliška? Obě jména jsou krásná. Nevím co je lepší, zda mimi přenášet nebo rodit dříve. Já rodila o 5 týdnů dříve, možná je lepší, aby mimi v bříšku vydrželo co nejdéle. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
14.8.18 13:05

@edika85: Ahoj Edi, jak se Ti vede, jak bylo na dovči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
14.8.18 13:52

@koblizeq no kontrola az v pondeli, ale doktor doufa, ze uz neprijdu…ted jen cekame…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
14.8.18 13:54

@elizcooper tak ja jsem rada, ze jsem nemusela rodit predcasne, ale zase ted uz miminka rychle rostou a neumim si predstavit rodit velke miminko…navic jsem uz tak unavena, ze netusim, jak ten porod zvladnu…no nejak asi budu muset…to cekani je dost stresujici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
14.8.18 13:55

@elizcooper co noveho u Tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
14.8.18 19:21

Holky tak ja dnes hormonální výkyvy.......fakt na pěst...... :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
14.8.18 19:25

@Akulínek85 ty ten anibal máš a cvicis? Dost jsem o něm slyšela i kamarádka ho měla. Ale nevím,jestli se do něj pustím. Mám strach,abych se nenatrhla :mrgreen: . Uvidime......Zatim času dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
15.8.18 11:26

@Evva21 mam ho pujceny od svagrove - jenze jsem zacala cvicit dost pozde - dokud neni mimco otocene se to nedoporucuje…cviceni je pro me utrpeni - nechci jit pres velkou bolest, tak to jde dost pomalu… :roll: a ty cm, co se maji nacvicit jsou pro me vzdalene jak Amerika…ale kazdemu to nejde tak blbe, ja se vazne bojim natrzeni nebo krvaceni…nekomu to jde jedna basen nebo jdou proste pres extrem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
15.8.18 11:34

@Akulínek85: Držím palce, už to snad bude brzy. Já čekala dceru 15.8. a narodila se 11.7. Máš pravdu, že drobnější prcek je určitě při porodu výhodou. Ono pak Ti to dodá takový adrenalin, že na únavu nebude čas. Držím palce moc a moc. :hug: U mě vše při starém, práce, občas nějaký ten koupák s dcerou a od září nás zase čeká škola. Byli jsme na dovči týden na Baťově kanále na hausbotu a ještě snad poslední týden v sprnu někam na pár dní vyrazíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
15.8.18 11:38

Pred chvili jsem se vratila z prochazky a jsem jak lemra - boli me desne nohy a ted zacina i bricho…ani se mi nechce jit varit - jenze manza se vratil na obed domu, tak se budu muset hecnout… :roll: Dnes na prochazce x lidi s dotazem - kdy uz to bude? Jak to mam asi vedet - kdy se prdolka rozhodne???!!! :zed: si to asi necham vyvestit :lol: dnes mam termin a bricho porad dost nahore…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
15.8.18 11:42

@elizcooper ja mam termin dneska :) takze stejne datum - ale prckovi se asi stanoveny termin nelibi…tak si uzivejte leta - pocasi je akorat na koupani :) Zacina me dost bolet bricho, jak jsem se asi moc vyprochazkovala, tak lezim rozvalena na gauci…ale to vareni me nemine 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí