IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
807
6.8.18 20:40

@Akulínek85 Ahojky, tak jak se ti daří? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
7.8.18 15:06

Holky, co je s vami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
7.8.18 15:08

@Evva21 no vedra jsou umorna a zdalo se mi, ze na me navic neco leze, ale doufam, ze to vylezim - dnes odpocivam…a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
7.8.18 19:54

@Akulínek85 na tebe má lézt akorát porod ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.8.18 21:57

@Akulínek85 pokud nikam nemusím,tak nevylezam,aby mne nekleplo. Hlavně je mi furt nevolno. Jsem rada,ze mám neschopenku. V praci bych to nedala........ Tak ty uz to máš za pár,každým dnem to může přijít. Myslím na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.8.18 21:59

Holky si nejspíš užívají letniho období nebo dovolených :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
8.8.18 20:17

@mamina2017 no prave :) ale zatim to nejak nevypada, ze by se ji chtelo… :nevim: tezko rict, zda to prijde jako prekvapko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
8.8.18 20:23

@Evva21 jj, ja jsem taky prevazne doma - obcas nejaka kratka prochazka a jinak odpocivam - uz jsem ji chtela zacit skadlit nekterymi babskymi radami, jenze se na porod nejak porad necitim :roll: i kdyz to asi nebudu ani pri porodu :lol: v jakem jsi vlastne uz tydnu? Nechate si rict pohlavi? Segra ma termin na zacatku prosince, ale zda to bude holcicka ci klucik si nechaji jako prekvapko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
9.8.18 15:49

@Akulínek85 Ahojky! Promiň, poslední dny jsem nestíhala, dodělavala jsem práci a balila na dovolenou a navíc se mamka na poslední chvíli rozhodla, že si od nás půjčí byt a udělají si dovolenou v Paříži a Normandii, tak jsem musela všechno připravit. Tak to je super, že se malá otočila, měla tp teda načasováný :lol: s výsledky z genetiky počítám tak na konci srpna. No jsemzvedava, když jich projde hodně, bude to super, když ne, tak alespoň už možná budu mít odpověď, proč se nechytají.
A co jaké je u vás teď počasí? V paříži se prý značně ochladilo. My jsem na Sicílii, takže horka jsou, ale u vody to není nic nesnesitelnýho.
No už to máš za chvilku, moc držím palečky, aby všechno dobrě dopadlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
9.8.18 15:50

@Evva21 Ahojky! A co ty? Jak jsi na tom? V kolikátého týdnu jsi? Doufám, že vše ok.. myslím na vás holky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
9.8.18 20:35

@Akulínek85 @edika85 ahoj holky!!. Jsem 13 týden. Dnes jsem si volala na gyndu,tak všechny krevní vysledky mám v pořádku. Jinak pohlaví si nechám určitě říct. Chci se podle toho zařídit,i kdyz spoustu věcí dostanu. Ale výbavu začnu řešit az po ČB a myslim,ze v mém věku budu muset na plodovku. @edika85 užívej krásnou dovolenou,nacerpej síly :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
9.8.18 21:44

@Evva21 ahoj, tak 1.trimestr za tebou, paráda :) A kolik ti je? Dneska už plodovka není o věku, spíš jak ti vyjde screening! Mě je 36 a ani slovo o odběru plodovy vody jsem neslyšela…A jsou i jiný možnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
10.8.18 09:30

@koblizeq ahoj :) , je mi 37 . Ja si tedy myslela,ze záleží jak vyjde screening a pak přinejhorším plodovka. Ale spousta chytrých hlav,mi říká,ze jsem stará a budu to muset podstoupit. Je to moje první tehu,tak jsem se nehadala :D . A co ty? Kolikátý tyden jsi? A taky první tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
10.8.18 09:44

@Evva21 první úspěšné tehu po 3,5 letech snažení, předtím 2 potraty s revizí v 7.týdnu…screening nám vyšel negativní a o plodovce nikdo nemluvil…když vyjde špatně screening, jsou možné ještě placené testy, pro mě je riziko plodovky příliš vysoké…jinak už končíme 28.tt :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
10.8.18 11:38

@Evva21 moje švagrová byla těhotná ve 43 první těhu a na odběr poldovky nešla. Všechny testy ji dopadly na výbornou a teď má zdravého chlapečka. Taky is myslím, že se dělají jen, když ti dopadne špatně screening. Ale já teda ještě těhota nikdy nebyla, tak jsem se zas tak o tohle nezajímala. Držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí