Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Akulínek85 teď v patek bych mela začít 9tt. Kupovala si hodně věcí do výbavy?
@Akulínek85 dneska mi přijde náročnej den, funim, hlava mě poboliva…
A přijdu si úplně bezradná, co se týká věcí pri mrňouse..jaký máte kočárek? U kamarádky mám zamluvenou dřevěnou postýlku a skládací prebalovak…Kočárek to tapu, přítel už je ze mě na nervy.A oblečení nevím, co všechno pořídit…A taky by to doma chtěli pořádně uklidit, ale na to nemám teď energii..A jak mám neschopenku na chatě, tak nestíhám…
@koblizeq my mame znacku tfk - vybiral manza a nechtel polsky - ale plno lidi a chapu to - dava prednost 4kolce a to bychom brali navington - ten chvali hodne moc lidi a mne osobne se libi moc…bude si ho kupovat i kamoska…jukni na ne, je dobre skladny, pomerne velka korbicka a dobre se s nim manipuluje…navic maji i svetlounke barvy…
@Evva21 obleceni mame po detech svagrove - to jsem koupila jen jedny satecky, ktere budou az tak za rok, ale nemohla jsem je tam nechat a sadu do porodnice
jinak budeme dokupovat, az co bude potreba…chtela jsem si toho koupit vic, jenze uz jsme dostali i neco noveho od blizkych a ani to nemame kam davat…vajicko/sedacku nam take nechala svagrova a pry nam da i postylku a vanicku, ale to jeste nemame doma, tak uz ji budeme muset uhanet…nebo to koupime…a jeste chci koupit prebalovat a takovy klinek do postylky…nove jsme koupili osusky, nejake barevne plinky, teplomer, nejakou hygienu, slintacek, povleceni, perinku s polstarkem a novy kocarek - ten si vybral manza…Jeste nemame ani skrinku k prebalovaku - teprve se nam bude vyrabet, takze to bude asi dost na knop…a zrejme budeme muset koupit nejakou skrinku do koupelny, abychom mohli pak miminko susit apod. rovnou v koupelne…Zacala jsem balit veci do porodnice a nemam ani pulku veci a taska je plna…po pristi kontrole to musim dat do kupy.
@Akulínek85 my chceme trojkolku s brzdou a tfk je ve výběru, jaký máte přesně? A není u něj krátká striska?
@koblizeq nakonec jsme vzali joggster adventure - striska se mi libila vic u toho trailu, ale podvozek vic u toho adventure, takze mame ten…jinak v Babypointu davaji slevy na vystaveny kus, takze doporucuji koupit tam - pokud budete chtit novy…my vzali vystaveny a meli jsme asi 15 % slevu…rovnou jsme tam koupili i sitku, tasku na kocarek a nejakou impregnaci…
@Akulínek85 Ahoj, tak jsem dnes dostala fotku našeho drobka
. Doktor mi ukazoval,kde ma hlavičku,tělíčko a jak se pěkně mrskal
. Byla jsem úplně na mekko. A co ty,jak se mas?
@Evva21 tak to je krasne
moc Ti to preji…no ja dneska nic moc - bylo mi nejak soufl a navic jsem se z niceho nic 2× rozbrecela, ani nevim proc - asi hormony…manza byl z toho dost vedle…pak jsem byla na akupunkture a udelalo se mi zle - uz zacina zrejme pracovat psychika…celkem me to rozhodilo…A co Tobe, uz je Ti lepe?
Jinak pozitivni zprava pro holky s endometriozou - kamoska byla na odstraneni srustu (laparoskopicky) a po 2 mesicich otehotnela…snazili se cca rok a pul…
Ahoj všem
@Akulínek85 my byli dnes na výletě a pěkně jsme zmokli
. Nějakej deštník jsem vůbec neřešila,vyjeli jsme za sluníčka
.
@Evva21 my vcera byli taky cely den pryc - nejdriv u tchanovcu a pak u znamych na grilovani…dnes jsme byli u babicky, ted se naobedvame a jdeme na oslavu a pak jeste jedeme ke svagrove…takze celkem se nenudime…a zitra jdeme knkekari a musim na socialku a zdravotku, uz se ale tesim, az budu spis trosku vic doma…jsem nejak kaput…
@Akulínek85 jeee tak to mate dost akční
. Ja se valim dnes cely den. Včera mi bylo dobře,ale dnes je mi zle. Přítel dělal drstkovku z kotrce,to mi stačily ty výpary
.
@Evva21 celkem je toho vic nez dost
pak nestihame nic doma…jeste musim dozehlit obleceni a dokoupit par veci…a taky by to chtelo pomalu sbalit tasku do porodnice a vyplnit papiry…jenze jsme porad nekde a pak se vratime a jsem hotova…manza ma taky jeste spoustu ukolu, na ktere zatim nemel casik…snad Ti bude zitra zase lepe…to pocasi tomu asi moc nepridava…ja se pujdu vykoupat a pak budeme premlouvat malou, at se otoci…zitra jdu na kontrolu a zatim je stale hlavou nahoru…