Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mamina2017 a za jak dlouho jsi byla schopna se po cisari starat o prdolku? Bolelo Te bricho dlouho?
@Akulínek85 no u nás to bylo trochu složitější… malýho 2 hodiny po porodu převáželi do Dětské nemocnice. Ale to jsme věděli, že nastane, i kdyby se narodil v termínu. Jenže původně bylo domluveno, že až za 2 dny ho tam budou převážet. Takže já byla úplně psychicky rozhozená, protože jsem ho viděla asi jen 2 minuty. Já byla pak 24 hodin na ARU a pak na normálním pokoji. Tam by mi malýho vozili, kdyby tam byl. Jinak přítel pentloval mezi námi. já vždy něco málo odstříkála a on to malýmu vozil. Malýho jsem pak viděla až za 6 dnů, kdy mě propustili. A pak začalo další mantýrium - ježdění z domů do nemocnice a naopak.. fuj.. díky, že už to máme za sebou ![]()
@mamina2017 Uz je maly v poradku? Hlavni je zdravicko…ja ted teprve zacinam davat dohromady vybavicku…ale neco budeme mit az uplne na posledni chvili, tak jsem trochu nervozni, abychom vse stihli vcas a neodjizdela jsem do porodnice driv, nez bude vse nachystane…zjstuji, ze jsem aei mela zacit driv - ted s brichem uz jsem dost kaput a navic neohrabana…
@Akulínek85 jj, malej je v pořádku. Je moc šikovnej a všichni říkají , že super smíšek
Jinak já byla celou dobu doma a chlap byl prvního půl roku v Německu a jezdil jen jednou za 14 dnů na víkend. tak já jsem v klidu si vše nakoupila a nachystala. Myslím oblečení
Kočárek a autosedačku jsem fakt busem nevezla
![]()
Ahoj holky. Tak jsem po dnesni kontrole a mame srdíčko
. Jinak dle menzes to nevychazi. Mela bych bejt 8+2,ale drobek je o 14 dni mladší. Prý jsem musela mit později ovulaci. Další kontrola za tři tydny. Snad bude vše ok. Přeji Vám krásný pátek ![]()
@mamina2017 kocarek u nas vybiral taky manzel…ostatni veci chtel poridit, az budu v porodnici
ale uz jsem se konecne dala do prani a dnes i zehleni
a budu rada, kdyz to do srpna stihnu - ptze nevydrzim dlouho stat, takze zehleni je tedy boj…dnes jdu jeste do kanclu od 11 hod, tak jsem vstala brzy, abych vyprala alespon 2 pracky a ted jsem na rychlo varila manzovi obed… ![]()
@Evva21 tak hlavne, ze je srdicko a ovulaci jsi klidne mohla mit pozdeji
kamoska mela taky prdolu ze zacatku o 2 tydny mene a nakonec to mala dohnala a jeste o tyden se soupla kupredu
![]()
@Akulínek85 Ahoj. My hlidali svagrovi deti. Vzali jsme je do kina, na zahradu a na oslavu narozenin. Jinak ja uz dnes dostala ms i pres leky, tak jsem volala do Car a dostala jsem svoleni vysadit leky. Pozitri tam uz jen naklusu na kontrolu a pak hura do prace. Jinak uz mame objednanou dovcu na zari na farmu na Sumave, tak uz se tam hodne tesim
. Uz aby bylo zari
Co ty, jaky jsi mela vikend.
@Akulínek85 Ahoj, vikend jsem mela akční,ale snad bude vše ok
.
@danaet Šumavu vam schvaluji
. Jezdíme každý rok. Letos jsme meli jet v květnu,ale to jsem přesunula na září kvůli koleno. No a teď jsem to zrušila v září,protože s neschopenkou těžko někam pojedu ![]()
@Evva21 no to jo, pojedete az s malym
My chteli na Sumavu dlouho, jeste jsme tam nebyli. Tak nam to padne na babi leto. Zrelaxujem, je tam i bazen. Nasbirame nejake houby. Mame apartmanek i s kuchynkou.
@danaet tři roky po sobě jsme byli na konci září,kolem toho svatku 28. A počasí vždycky luxusní. Letos nám to vycházelo na polovinu září. Buh vi,jak by bylo
. Ale určitě vam počasí vyjde,kdyby náhodou sprchlo,je spousta mist kam se můžete zašít
. Doufám,ze to koleno budu mit časem v pohodě,strašně mi chybí tury ![]()