Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak já už to mám potvrzeno i z krve. HCG 0,1 takže jasná věc. Jenže u nás to chodí tak, že za týden se musí znovu na krev a ultrazvuk a do té doby musím brát všechny prášky. Na prd, fakt. To nechápu. Co by se jako tak mohlo ještě změnit.
@katerina1006 takovou smulu mam jen ja. Verim, ze bud se ti chytly obe dve a nebo jedno urcite. Drzim pesti
@katerina1006 no urcite jenom ja mam smulu, jinak to nevidim ![]()
@katerina1006 a do kdy ti mají dát vědět? u nás jsme si vždycky volali mezi 13 a 14h.
@katerina1006 neee. Ja verila, ze aspon ty budes mit stesti. Tak jsme na tom stejne, coz mne mrzi, mohlo se povest aspon tobe. Ty uz muzes vysadit prasky? Ja jeste musim do pristi stredy je brat
U nas to byl taktez posledni pokus. Nechces se mnou jet paleo stravu a lehky aerobni pohyb? Muzem si psat sz a hecovat se, coz? Ja uz na umelko kaslu teda uplne. Budu doufat, ze se zadari po paleu. Jako hrotit to nebudu a necham to na nahode. Ale treba to vyjde. To paleo byva dost uspesne i v beznadejnych pripadech (ja se za nej povazuji). Ja uz zacala vcera zlehka a dneska naostro. Jeste zkusim kapky od Podhorne. Stale cekam az mi odpovi na dotaz, co mi doporucuje uzivat.
@katerina1006 hlavne se drz a bud moc statecna. Vim, ze je to v tuto chvili na h…, sama to prozivam. Ale nenech se tim zlomit. Musime byt silne.
@danaet ano už vysazení prasky. No teď se potřebuji hodit do klidu vyřešit práci a pak něco že sebou udělat. ![]()
@katerina1006 ty se mas aspon s temi prasky. Je mi jasne, ze to potrebujes vstrebat. Ja testovala, takze jsem to cekala a stihla se na to lepe pripravit. I kdyz da se na to lepe pripravit?
@danaet @katerina1006 holky - to me moc mrzi, ze se vam ani jedne nezadarilo…ale urcite to nebyla posledni moznost si poridit miminko…drzim obema moc pesticky, aby jste se z toho co nejdriv oklepaly a pak se treba zadari i doma…
a hlavne budte co nejvic se svymi partnery, protoze ti vas urcite v takove chvili dokazou podrzet a objeti v pravy cas dokaze divy ![]()
@danaet @katerina1006 Holky moc mě to mrzí, strašně jsem vám to přála
Já věřím, že i na nás se usměje štěstí, důležité je to nevzdat. Já teď začala poctivě cvičit hormonální jógu a vařím si čaje na vaječníky. Tenhle měsíc půjdu na to vyšetření sliznice, napíšu poznatky, třeba by to pomohlo i vám, divné je, že nám transferujou krásné blasty a ty se nikdy nechytí. Ta bioložka mi říkala, že je to o komunikaci mezi dělohou a embryem a pokud je embryo zdravé, je více pravděpodobné, že je to dělohou, že to doktoři hodně podceňují, že takových případů měla ve své kanceláři už hodně. Je to ředitelka reprodukční biologie, tak si myslím, že ví, co říká.. Přeji vám spoustu síly a neztrácejte naději, určitě se mimi dočkáme i my ![]()
@edika85 ja myslim, ze u mne to bylo mnozstvim estrogenovych leku. Mela jsem tu naplast plus 3 estrofemy. Navic mam pcos a pri tom je produkce estrogenu dominantni. Podle mne byla sliznice proste uz prilis elasticka a mimco nemelo sanci se chytnout. Myslim, ze ta naplast uz byla prilis, ze stacil jen estrofem. Pri minulem Ket jsem mela jen estrofem a sliznice byla hezci. Ale tak jsem laik jenom. A nema smysl se v tom placat. Ted uz jen cekam az budu moct vysadit leky a na umele oplodneni uz dlabu. Bud se telo casem vzpamatuje po strave a bylinach nebo mam smulu a dite nebude. Uz jsem rozhodnuta.