IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
27.6.18 07:48

@Evva21 a jak se citis? Doufam, ze Ti neni moc spatne, hlavne dostatecne odpocivej - telo to potrebuje…a s briskem se pak odpociva uz podstatne hur :hug: zvedani se z postele je nadlidsky ukol :) a obraceni z jedne strany na druhou je na medaili…manza je trosku v soku, sice mi rika ruzne -jako vorvan, brezi tygr, pasik apod., ale spis nechape, jak par kg na brise totalne zmeni pohyblivost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
27.6.18 07:53

@Akulínek85 já si právě už dříve nechávala dělat test, jestli nemám alergii na laktózu. Ale dle testu nemám. Ale ještě je tam složka casein a na tu testy nemám. Ale je možné, že když mne trápí ekzém, i v době nízkosacharidovky čili bez lepku, že s těmi mléčnými výrobky tam něco možná bude. Však uvidíme. Dneska 3-tí den bez mléčných i bez kortikoidů a zatím se mi ekzém nevyhodil. Však si dej nějakou kvalitní čokošku, tím nic nezkazíš. Kamarádka taky v těhu jedla každý den sladkost a moc po porodu ani neměla kila navíc a malý měl normální váhu a je zdravý. Dej pak vědět, co ti dnes řekli na ty poslíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
27.6.18 07:55

@Akulínek85 hlavně opatrně s tím zvedáním. Známá si takhle „pořídila“ kýlu. Už si sice nepamatuju, jak se má správně v těhu zvedat, osobně jsem to nepotřebovala, tak jsem to i rychle zapomněla, ale ty asi víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
27.6.18 08:55

@Akulínek85 no v žádným případě si nechci stěžovat,ale pripadam si jak lazar. Trápí mě celodenní nevolnost a malo co v sobě udrzim. Vždycky jsem pila vodu z kohoutku, ted mi vadi i ta voda a ostatni. Vše kolem mi smrdí,no mazec :) . Včera jsem vlezla do výtahu a tak mi to tam koplo,ze jsem jen tak tak doběhla domu. Nebo jsem ležela na zádech a prevalila jsem se na bok a uz jsem letěla :lol:. Jinak jsem v klidu. Přítel je dnes doma a chce podniknout vylet na Orlik,nevim jestli to zvladnu. Abych si pribalila igelitový pytlik :mrgreen:. Taky jsem se tě chtela zeptat,budeš rodit v ČB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.6.18 19:40

@danaet ja mam kylu uz od odberu vajicek…akupunktura mi ji porad drzi v umerne mire, ale to tezsi a vetsi bricho je dost zahul, tak jsem zvedava…jinak dneska misto meho osetrujiciho gyndare tam byla jina doktorka a sice vnitrni vysetreni celkem bolelo, ale udelala mi i utz - nastesti se pry neotviram, takze dobry a mala je dle odhadu utz uz pekny cvalda - odhad 2,1 kg…ale je porad koncem panevnim, takze pokud se neobrati do pristi kontroly, ktera je za necele 3 tydny, tak nam naplanuji cisare…a asi s tim obracenim to nechame na male - po min cviceni a moxovani mi nebylo dobre, tak at si prdola sam vybere, zda se otoci ci nikoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.6.18 19:48

@Evva21 rodit chci urcite v CB - byla jsem tam i na predporodnim kurzu a na prohlidce salu…no prdola se nam nechce otacet hlavickou dolu, takze kdo vi, zda se ji to podari do pristi kontroly, jinak uz si me prebere porodnice a naplanuji cisare :think: Je mi lito, ze je Ti spatne, jeste ted se oklepavam z tech zacatku :roll: ale miminko za to rozhodne stoji…pit jsem nemohla asi do 5. mesice - vodu vubec…zkus trosku coly - sice to neni zdrave, ale dost holkam to na zaludek pomaha…i segre, ktera je ted ve 4. mesici…nebo zkus ovoce ci zeleninu, co obsahuje hodne vody, abys nebyla dehydratovana. Nicmene dle mych zkusenosti si miminko vezme vse, co potrebuje a spis strada pak maminka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
27.6.18 19:53

@Akulínek85 A v kolikátém týdnu jsi? Náš malej měl 2130g, když se narodil v 33+6 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
27.6.18 20:14

@Akulínek85 treba tak radila z toho cviceni a moxovani. Kamaradce se taky miminko neotocilo a rodila cisarem a vse bylo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
27.6.18 21:42

@Akulínek85 colu jsem si dnes dala,bylo mi o dost lépe. Ještě mi nevadí vývar domaci. Včera mi přítel udělal kuřecí,tak budu asi živa zatím z vývaru :) . A těším se na meloun. Jinak to vydržím,určitě mi to za to stoji,jen jsem vůbec nečekala,ze to se mnou takhle zamává. Jo včera jsem chtěla dělat pritelovi sekanou,nebyla jsem schopná ji uhnacat,jak mi :) to kopalo. Naštěstí si ji uhnacal i upekl :D . Kamarádka ma dva chlapečky a taky se ji ani jeden neotocil a měla planovany císař. Snad si to maličká rozmyslí a otočí se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
28.6.18 17:29

@Mimonoska90 ahoj vítám tě tady :) . Ja se v tom tak trochu ztratila :think: . Ale pokud dobře chápu,tak ivf jsi podstoupila ve Zlíně a vyšlo to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
28.6.18 17:49

@mamina2017 32+5 :) a rodila jsi prirozene nebo sel cisarem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
28.6.18 17:51

@Mimonoska90 no ja to obrecela nekolikrat, ale hlavni je, ze s ivf to mozne je… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
28.6.18 19:21

@Evva21 jen at se partner stara :) ten muj se musel starat asi 3 mesice :) a vubec mu to neuskodilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
28.6.18 19:23

@Akulínek85 musela jsem císařem … malej byl vodorovně v břišku..Jinak 32+5 je už na pohodu. ;) i kdybys rodila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
28.6.18 19:23

@danaet jj, manza rika, ze se asi male hlavou dolu dela spatne :) tak ji vyhovuje mit hlavicku nahore :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí