IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1173
26.6.18 07:32

@Akulínek85 no co se tyce doktoru, tak to posledni moznost byla. Uz se mi to nechce znovu podstupovat. Treba se zadari po paleu, bylinkach a pohybu. Ale necham to snazeni dost nahode, nechci se tim stresovat. Bud to vyjde nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
26.6.18 13:53

@danaet Jasně, to taky může být ten důvod. Tak ty jen díky několika měsícům správné stravy jsi se dala docela dopořádku a měla jsi úžasný výsledek blasto. Tak třeba po těch kapkách, sportu a správné stravě se tělo opravdu probere a otěhotníš přirozeně. Jsou různé přírodní přípravky na ovulaci. Já taky měsíc co měsíc doufám, že se u nás stane zázrak a do dalšího IVF už nebudu muset, ale zatím ani nevím, v čem je problém. Proto bych ještě chtěla podstoupit ten test sliznice a PGS. Pak už to taky nechám na přírodě. Držím ti moc palečky, aby se tělo umoudřilo a dočkali jste se mimi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
26.6.18 14:29

@edika85 vsak to zkus. Ja to taky s PGS zkusila. Embryolozka mne lanarila, at jdu na dalsi pokus, ze kazde IVF je jine. Ale mi se do toho fakt nechce a stejne na to ani nemame. Podle ni jine, podle mne se stejnym negativnim vysledkem. Objednala jsem si jeste pupalkovy olej s vitaminem E v kapslich. Tak uvidime. Treba se stane zazrak :-D Sice jako pro to udelam maximum zivotnim stylem a vitaminy, ale chci tomu nechat volny prubeh. Myslim tim zadne sledovani ovulace apod. Aspon na par mesicu. At si odpocinu od prvoplanoveho snazeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
26.6.18 14:31

@edika85 jinak jsem cetla, ze i kontryhel krom zpravidelneni cyklu, leci vsechny zanety v deloze i vajecnicich. Ale vubec netusim jak se pije, myslim mnozstvi a ktere dny cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
26.6.18 17:33

@danaet však doktoři nejsou všemocní. Ona psychická pohoda je taky dost důležitá, což u Ivf u takového množství hormonů a finančního tlaku taky moc nejde. Já ten kontryhel piju před ovulkou. Pak už by se neměl pít. Je dobrý na sliznici. Jinak já teď vysadila úplně všechno, v pátek jdu na krev a snad z toho zjistí, jak moje tělo reaguje bez vitamínů kvůli té mutaci, co mám. Ani nevíš, jak ti rozumím. Já už bych se na to taky nejraději vykašlala, přítel je ale tvrdohlavější jak já. Ten to nechce vzdát za žádnou cenu. Tak jemu je už 45 a nechce být táta někdy v 50, já mu rozumím. Zvlášt, když u nás doktoři ani neví, proč by to nemělo jít. No já si říkám, že ještě podstoupím vyšetření dělohy, embryí a pak konec. Už toho mám taky plné zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
26.6.18 18:46

@danaet ja taky pila kontryhel od menstruace do ovulace - je pry dobry na rust sliznice + plno dalsich zenskych problemu apod. Ja tim chtela snizit bolestivost a krvacivost pri menstruaci…jnak se pije cca hrnek rano a hrnek vecer - nekdo i v poledne…ja pila 2× denne a lepsi je sypany caj nez pytlickovy…taky ma plodnost zvysovat maca a kotvicnik (ten je i pro chlapa velmi prospesny) - macu i kotvicnik jsem davala i manzovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
26.6.18 18:54

@edika85 zkousela jsi treba macu? Je to bud treba v prasku, coz pry neni moc chutne, ale ucinne…my s manzou meli tinkturu a to bylo v pohode…manza moc na ty prirodni veci neni, ale tohle daval…+ obema tinktura z kotvicniku…kdyz vam vlastne nezjistili uplne konkretni problem s otehotnenim, tak bych klidne zvysovala plodnost i partnerovi - ono prece jen super kvalita spermii neni vse…a treba i dobra psychika partnera muze pomoct. A treba az si od vseho ted vycistis telo - tak pujde miminko samo domo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
26.6.18 19:03

@edika85 @Akulínek85 aha, no ja ovulaci nemam, tak by se mi ten kontryhel asi spatne casoval. Sliznice mi roste vzdy dobre, ale co ja vim, kvalitni byt nemusi. Macu jsem zkousela, ale pak jsem prestala. Uz nevim proc konretne, nekde jsem se docetla, ze pri me anamneze neni uplne vhodna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
26.6.18 19:08

@edika85 je to hrozne vycerpavajici proces to umele oplodneni. Mi bude pristi tyden 36, manzelovi bude letos 38. Tak mame jeste cas. Jako ne buhvijaky, pro nekoho uz jsme na prvorodice stari, ale aspon ten rok pauzu od doktoru a IVF si muzeme dovolit. Stejne nase vysledky jsou tragicke uz ted, takze za rok to nebude horsi. No a kdo vi, treba si to pak rozmyslime uplne a vubec do dalsiho pokusu nepujdem. Coz si dovedu predstavit, protoze se mi do toho uz fakt nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
26.6.18 19:32

@danaet paradox je, ze ani o spatnych ci dobrych vysledkach testu to asi uplne neni - ja mela endometriozu a manza dost desny spermio a otehotnela jsem dokonce min dvakrat ale proste se to driv nevydarilo…a mozna to chce proste spravne nacasovani…kamoska mela asi obdobny problem jako ty a nakonec se jim po cca 3 letech snazeni povedlo a to meli pry sex 1× za ten mesic :) a s ovulkou ji taky pomohlo omezit sacharidy…kdyz to nejmene cekali - povedlo se :) takze verim, ze kdyz budes pokracovat ve zmene stravy a pridas treba nejake to cvicenicko, ze se ovulka dostavi a nemusis si toho ani vsimnout :) plno holek to na sobe stejne nepozna…ja ji mela bolestivou a dost ten hlen, nekdy je lepsi to nechat nahode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.6.18 19:40

@danaet mně bylo letos 37 a pritelovi 38,tak svym způsobem čas máte. Určitě ti ten rok prospěje a treba i překvapí. Četla jsem,ze na sobě chceš vic zamakat co se tyce pohybu i toho stravování. Třeba už ivf ani nebude potřeba. Hlavně se dej do klidu a s manželem užívejte :) . Ja brala pravidelně listovku a vitamin E . Tu macu jsem taky zkoušela,ale byl to hnus :) ,moc jsem to nedavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
26.6.18 19:45

@Akulínek85 jo jo prave. Zprisnuji rezim od vcera. Bez syru a kafe je to pro mne teda krute. Zvlast na vymysleni co jist. Ale da se to zvladnout, je to o hlave. Sice dnes za trest nam dovezli znami kolace a pristi tyden jdem na svatbu, ale tak co. Trenuju vuli :-D Uz jsem dnes oprasila i elipticky trenazer. A prave jak pises. Nechci si kontrolovat, zda ovulka je a nebo neni. Chci si uzivat nahody :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.6.18 19:48

A přesně jak píše @Akulínek85 přijde to v dobu,kdy to budes nejméně čekat. My v tom květnu jsme zrovna nebyli akční. Přítel byl hodně pryč,sex byl dvakrat. Kdyz to vemu zpětně X let tak sex pravidelně a nic....... Tohle byl opravdu pro nás šok...........každému to strašně moc přeji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
26.6.18 19:53

@Evva21 no ja macu mela v tabletach a se sebezaprenim jsem to zvladla jen se zacpanym nosem :-D Ja uz pred timto IVF jela nizkosacharidovku a lepe jsem reagovala na stimulku (predtim jen 2 vajicka a u druheho pokusu jen 1 vajicko a ted jich bylo 16. Menstruace chodila sama po nizkosacharidovce, cykly se dost zkracovaly, krevni vysledky a pomer hormonu se zlepsil,ale jela jsem to 5 mesicu a chvili trvalo nez ten prvni cyklus naskocil. No pohybu jsem moc nedala a jedla jsem i dost mlecnych vyrobku a pila dost kafe. A to je to, co nyni menim. Myslim, ze ty mlecne vyrobky jsou zasadni k vynechani a ten pohyb taky. Plus teda pridam jeste ten pupalkovy olej s vitaminem E

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.6.18 07:43

@danaet vyrazeni mlecnych vyrobku je dost krute - ale je pravda, ze pro mimi udela zenska fakt ledaccos. Ja miluji syry, ale je fakt, ze v tehotenstvi moc mlecnym vyrobkum nedam, tak ja se zase budu muset polepsit se zvysenim prijmu - kvuli vapniku…porad mam chut na nezdrava jidla…sice ovoce a zeleninu mam rada, ale cokoska je cokoska…a to jsem si ji driv dala tak 2× za rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí