IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
6.7.18 21:02

@mamina2017 no to nejsou, proto bych si to klidne koupila…jen ta postylka by par tisic spolkla, nechci zadnou hrachovou…ale tak uvidime…do pristi kontroly pockam a pak uz bud privezeme nebo koupime…i kdyz na mrnouska si chci na zacatek pujcit tu novorozeneckou…a tu zaridi manza, az budu v porodnici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
6.7.18 21:20

@Akulínek85 my dostali obyčejnou z Ikei a úplně stačila. TE´d ji máme tady okousanou, protože dudlík u nás nefunguje a mladej si na ní brousí zoubky jak bobr :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
6.7.18 21:41

@mamina2017 tak urcite staci, ale ja mam rada masivni nabytek :) kolik je malemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
6.7.18 21:59

@Akulínek85 v červnu měl rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
6.7.18 22:23

@Akulínek85 ja už funim ted při větší namaze,ale jsem sezoni alergik a nic neberu. Jen mam kapky do nosu a na dychani ventolin,ale zatim to zvládám. To je mazec na začátku kolik jsi zhubla 8o . Pokud to bude možný,tak bych uvitala ten pohyb. Protoze kdybych hnila na gauči,tak budu za chvíli jak hroch :) . Třeba dnes mi bylo zle celý den. A začínám mit obavy s pitim. Pila jsem 3 litry denně a ted dam možná litr a jsem rada. Zkouším co mi sedne. Jo cola by byla fajn,ale nechci do sebe lejt denně colu .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
7.7.18 10:49

@Evva21 ja s pitim bojuji porad - driv jsem pila taky hodne a ted kdyz dam 1,5 l tekutin celkem - tak jsem rada, ale spis dam taky tak litr…ze zacatku jsem byla rada za jednu ci dve sklenicky…a segre piti dela taky problemy - takze snese jen sladke piti - colu, dzus apod. Muzes zkusit sladky cerny caj - ten mi davali v nemocnici…a lepsi pit neco nez nic…a nebo zkus treba meloun, ten ma hodne vody…ja se snazim ted jist vic zeleniny a ovoce, abych nebyla dehydrovana…a co me nejvic prekvapuje, ze nemuzu jist boruvky, ty mi delaji blbe porad a to je jinak miluji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
7.7.18 10:49

@mamina2017 :) to uz je chlapak :) uz chodi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.7.18 19:27

@Akulínek85 černý čaj,ale neslazeny vypiju k snidani,musi byt teplý. A co mi docela frčí,je ovocný birell :). Ale to vše zvládnu,hlavně když bude vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
7.7.18 21:55

@Evva21 presne tak :) kamoska je tedka taky tehotna a ze zacatku ji bylo dobre a po cca 3 mesicich ji zacalo byt blbe…nejak se posledni dobou s :poblion: rozsypal pytel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
8.7.18 12:19

@Akulínek85 přítel se dnes vrací po týdnu domu a přál si uvařit knedlo,zelo,vepro. Upřímně to byl zážitek :palec: ,hlavně dochutit zelí :mrgreen: . Naštěstí jsem si vystačila k obedu s ananasem. Normálně si vepřovou dam s chutí,ale teď fakt ne :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
8.7.18 12:59

@Evva21 tak papkej na co mas chut :) ja naopak nejdriv mohla jist nezdrave veci - tucne a sladke, ale delala mi problemy zelenina i ovoce…to az asi do konce 5. mesice - mozna do 6. Ted bastim temer vse, co driv…za to pohyb nemam skoro zadny…kazdy den se nutim alespon trochu chodit, ale je to drina…zehlim vzdy po chvilkach, ptze uz nevydrzim ani stat, takze nez vyzehlim vybavicku bude asi na dlouho…a nase - moje a manzi uz jsem vzdala - to jen to nejnutnejsi…dneska jsem cistila a prala hracky, plysaky po detech svagrove a uz jsem kaput…no uz chapu, proc s tim vetsina tehotnych zacina po tom 20. tydnu tehu :lol: ve 3. trimestru se mimisek dost pronese - pokud muzu radit, zacni si vse pripravovat uz ve 2. trimestru - at pak muzes odpocivat a uzivat si relax…ted je pro me i nakup nadlidsky ukol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
8.7.18 20:10

@Akulínek85 pokud budu moc tak chci chodit cvičit. Ted jsem několik měsíců hnila na gauči,az v tom květnu jsem chodila plavat. Jinak vše kolem vybavy i nakupovani chci právě řešit ten 20tt. Dřív určitě ne. Spoustu věcí budu mit od kamaradky. Švagrová už nic nemá,spoustu věcí rozdala po svych příbuzných. Se mnou nepočítala :cert: . Jo taky jsem dnes dostala borůvky, pustila jsem se do nich,ale též mi dělají neplechu v žaludku. V patek mám jit na menší oslavu kamaradky,no účast jsem přislíbila uz dřív,ale ted se budu muset na něco vymluvit,ze si ani nedam sklenku vina :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
9.7.18 16:04

@Evva21 tak staci rict, ze beres zase nejake leky 8o ja v tehu tedy nepiju vubec, ale kamoska si normalne sklenku dve vina tydne dala…jo a ja vlastne v nemocnici taky mela pivo, to mi doporucila sestricka na zaludek (Plzen), ale nebot to nepomohlo, tak uz jsem pak nepokracovala :) a bratrankovo manzelka taky obcas sklenku vina vypila…plavani je super - hlavne i na zada, az Ti zacne rust brisko…ja jsem dneska nejak obzvlast kaput - ted jsme se byli s manzou projit s cilem zmrzka a uz jsem rada, ze jsme zase doma…ani na zehleni uz to dnes nevidim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
9.7.18 17:12

@Akulínek85 to mi dnes povidej,jsem hotova. Od pul sedmé jsem vzhůru,vzbudila mne nevolnost,rozbolela hlava :) . Naštěstí odpoledne trochu sprchlo a ochladilo,tak jsem seděla u rodičů na zahradě,venku je mi nejlip. S tou oslavou to nějak vymyslim :) . Znám holky co si v tehu daly sklenku,asi bych s tim neměla problem. Ale nemám na to vůbec chuť. Dnes mi přítel nakoupil džusy (ananas,pomeranč a visen),at zkusím co muzu pít :D . Je starostlivej :srdce: . Jen pěkně odpočívej,uz to máš za pár. Strašně to uteklo......za chvilku budeš malou drzet v náručí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
9.7.18 17:20

@Evva21 jeste by to chtelo 5 tydnu vydrzet :) zacinam uz byt nervozni z toho, ze spoustu veci nemame jeste doma…a nemam jeste ani vse vyprano a vyzehleno…tu vybavicku snad dam do kupy do konce tydne a pak uklidim a ostatni snad zaridi manza…ja uz jsem dost neschopna…ale uprimne snazim se uzivat pohodu a klidek…od 7. mesice mi to utika dost rychle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí