IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1354
10.8.18 11:40

@koblizeq Pane jo, ten čas letí! Pamatuji si, že jsme si psaly, když jsi měla dvě čárky. A čekáš holčičku nebo kluka? Přeji, ať ti vše dobře dopadne!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
10.8.18 11:48

@edika85 děkuju moc :srdce: My nevíme, co to bude, chceme překvapení :D věřím, že i do konce to zvládneme jako doteď v pohodě :D
Držím palečky, aby si to brzy zazivala i Ty :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
10.8.18 11:53

@koblizeq děkuji, kéž by! Zatím čekáme na výsledky PGD.. :think: je skvělé, že jsi měla pohodové těhotenství, tak jen tak dal a ať vám malý uzlíček děla jen samou radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
10.8.18 20:22

@edika85 tady byla desna vedra - ale dnes se ochladilo, sice zrejme jen docasne, ale jsem rada i za ten dnesni chladnejsi den…uz jsem byla vyrizena. Snad vam ty vysledky dopadnou dobre :) a budete mit co nejvice embryjek…Nam uz nezbyva nez cekat, kdy se prdolka rozhodne jit ven - musim uznat, ze jsem celkem nervozni - tesim se a bojim zaroven… :srdce: nejak tech 9 mesicu uteklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
10.8.18 20:26

@Evva21 plodovka se bere, pokud je spatny screening - jinak k tomu neni duvod a pokud nekdo chce dukladnejsi testy, tak uz staci dost casto take z krve - nam je delali z krve - i manzovi, aby oddelili jeho DNA. Je super, ze vam testy vysly v poradku :hug: uzivej si klidek a pohodicku a pokus se toho hodne naspat :) s pupikem uz to je fakt zahul…ale kolanecky stoji za to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
10.8.18 20:28

@koblizeq jeee, tak to uz jsi taky v pokrocilejsim stadiu tehu :) a jak se citis? Co miminko - kope uz asi zdatne, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
10.8.18 23:24

@Akulínek85 máš pravdu, jak to utíká :D i když jsme doma…
Cítím se dobře, i to teplo mi vyhovuje…už máme i nějaké věci na mimi doma, další máme zamluveny…nahoře 9 kilo, funim do kopce a schodů :D
A trochu mi hlavou začíná běžet, jak zvládnu porod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
11.8.18 09:12

@koblizeq :) tak to ja uz mam na dennim poradku - v jednu chvili uz bych to chtela mit za sebou, ale kdyz me zacne bolet bricho, tak vlastne doufam, ze to jeste neni ono :roll: ale je fakt, ze uz ten tlak na dolejsek je dost neprijemny nyni…a nebot v noci hodne spatne spim, jsem rano snad jeste unavenejsi nez vecer :zed: tak kde vezmu energii na porod :nevim: ze zacatku jsem mela spis mensi brisko, ale ted mi tedy narostlo uz radne…navic mam porad na neco chut a i hladik. S tim funenim - mne se dost spatne dychalo, uz kdyz jsem mela mensi brisko, ale trosku to polevilo, kdyz se zlaticko otocilo hlavickou dolu…a ted uz mi tlaci asi vsude, takze zase funim vic :) Je super, ze uz shanite veci, my jeste nemame postylku - respektive mame zatim jen kosik a manza pry zamluvil novorozeneckou postylku na pujceni, ale normalni postylku jeste bude teprve dotvaret, az se mimisek narodi. A treba nemame jednorazove pleny - jen jeden balik do porodnice… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
12.8.18 08:05

Diky holky!! S tou plodovkou jste mně uklidnily :) . Znate to......každej chytrej jak rádio :mrgreen: . Včera jsme vyrazili na výlet,brali jsme sebou synovce (1.5 roku),je úžasnej a strašně hodný dítě. Cesta tam pro mně ještě jakž tak,ale zpátky.....to byl mazec. Myslela jsem,ze budu muset po svých,jak mi bylo zle. Párkrát mi chlap zastavoval.....no mazec......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
12.8.18 08:26

@Evva21 to je mi lito, ze je Ti tolik spatne :( uplne zive si to vybavuji…me to preslo az asi v 5. mesici…ale i tak jsem se stihla vykrmit celkem pekne :lol: a co mate v planu na dnesek? My jedeme na takovou venkovskou pout ke svagrove - pujdeme s neteri a synovcem :) tak jsem vecer jeste pekla buchtu - ted se nemuzu skoro pohnout, jak me boli zada :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
12.8.18 17:55

@Akulínek85 jsem zvědavá na kolik se vykrmim já :) . Zatim mam 3 kg dole,ale az mi bude lip tak to pofrci nahoru. Nechybí mi sladký a obejdu se bez masa a uzenin. Stacilo by mi ovoce,zmrzka a jogurty :) . No docela jsem zvědavá na svoje prsa,ted nejsem žádnej bridil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
12.8.18 18:44

Ahoj holky, tak hlásím, že mi z prsou začalo téct…dneska velký flek na prosteradle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
13.8.18 10:35

@koblizeq tak to mne zatim ani tuk…prsa se mi sice zvetsila - asi o cislo, ale jinak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
13.8.18 10:39

@Evva21 @koblizeq holky, tak mam po dalsi kontrole - male sice bije srdicko pry ukazkove, ale ze by se chystala ven to zatim nevypada…deloha je na monitoru v naprostem klidu…a to pani prede mnou v 36. tydnu uz mela znat kontrakce…no doktor doufa v silu hlasenych bourek - snad se pry prdolka umoudri :nevim: a to uz me dost casto boli bricho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
13.8.18 10:46

@Akulínek85 důležitý je, že je malá v pořádku :srdce: :srdce: A za chvíli bude s vámi :srdce:
Měla sem už tak dost velký prsa a zvětšily se mi ještě víc, tak o 4 velikosti…sehnat podprdu je nadlidský úkon…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí