Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mamina2017 jeste uplne ne
ja bych tedy vybrano mela, ale manza to porad zdrzuje…dnes jsem byla na kontrole a prdolka je samozrejme porad hlavou nahoru a uz tam podle doktora na otoceni misto nema, takze to vypada na cisare…
@Akulínek85 já měla taky císaře.. výhoda je, že porod je rychlý. nevýhoda… dýl jsi polámanej mraveneček ![]()
@Akulínek85 to se nedá nic dělat,ze bude císař. Zrovna vcera u mně byla kamarádka,ma oba kluky císařem. Taky se ji ani jeden neotocil. Ukazala mi jizvu,vubec neni videt,ma ji schovanou v kalhotkach
. Hlavně buď v klidu,hoď si nohy nahoru a užívej klídek a pohodu. Ja musim dnes do mesta a vubec se mi nechce. Ten hic mi nedělá dobře a zrovna ted nejvíc bojuji s alergii. Uz aby bylo září ![]()
@mamina2017 no prave, ze pak je to horsi…ja mam za sebou 2 laparky a po prvni jsem byla zdechla jeste asi 2 mesice…a po narkoze mi bylo spatne i po odberu vajicek…tak si neumim predstavit, ze se pak mas starat o miminko a navic resim, jakou anestezii…nevim, zda bych lokalni zvladla, jsem desnej bojinek…
@Evva21 vedra mi take nedelaji dobre, takze Te plne chapu, snad to mesto ve zdravi zvladnes a brzy se vratis domu odpocivat…ja dneska byla vzhuru snad uz od 3 hod, pi pate jsem vzdala snahu usnout a sla jsem zehlit mimi veci…no alespon uz jsem dozehlila vybavicku…
@Akulínek85 já měla epidural. Měla jsem z toho strach, protože kámoška mi říkala jak jí to bolelo. a já byla v poho. u hlavy mi seděla anestezioložka a ta mi říkala, co se tam děje
akorát, když mi říkala, že malej už je na světě, tak mně přišlo nekonečný než malej začal plakat. by se mě krve nedořezal…
@Akulínek85 to jsme na tom trochu podobně. Ja uz dnes cumela před patou a ne zabrat. Spat chodím kolem 23.00 to zase nemuzu usnout a dlouho se prevaluji. Měla jsem i dost divoký sny. Ted v tehu nečtu ani detektivky a thrillery,nejak mně to nebere. Spíš čtu na pohodu a zkusím něco od Waltariho. Příští týden jdu na odběry.
@mamina2017 tak hlavne, ze to dobre dopadlo
ja se snazim si negativni myslenky nepripoustet, jinak bych se asi zblaznila…ale jsem celkem na nervy z toho, ze bych prdolku videla az za nekolik hodin a ne hned…no uvidime, zda mi vubec spinal nabidnou…neni pry vhodny pro kazdeho…
@Evva21 jj,to Ti schvaluji - spis se preladit na pohodovejsi vlnu
ja tedy nejsem zrovna ctenar - spis me cteni dost nebavi…ale jednu knizku o mimi jsem precetla a ted mam rozectenou dalsi, ale tu nevim, zda stihnu docist
no pri hodinach travenych na wc se obcas i zactu…Co vcera ve meste - zvladla jsi to dobre? My se vratili z navstevy az asi kolem pul devate…dnes ma prijet svagrova s detmi a pak mame jeste jet s prateli na veceri, jsem celkem zvedava, kdy budeme mit cas na pripravy veci pro miminko…o vikendu asi manzu zaukoluji a zadne navstevy
abychom s necim pohli a musime uz take dokoupit veci do porodnice…pristi tyden jdu na kontrolu k doktorovi a asi nas posle do porodky domluvit termin cisare, uz mi i nedoporucil delsi cestovani, to jsem jeste chtela jet do Prahy za segrou a za bratrancem, kteremu se narodil nedavno kloucek…
@Akulínek85 ve meste v pohode,včera i trochu sprchlo a dnes foukal vitr. Ja měla dnes návštěvní den. Byla jsem u kolegyně z prace,pak jsem zase zajela k jiný. Naštěstí jsem nenáročná návštěva,vozila jsem si sebou svoji vodu
. Kafe mi nechutna ted a je mi po něm blbě. Jo taky jsem zkusila zmrzku dnes a nesedla mi. Je to sranda jak píšeš,co vše ještě musíš dokoupit a připravit
. Myslim,ze na tom budu stejně
. Ted beru femibion 1,brala jsi taky něco?
@Evva21 ze zacatku jsem nedala temer nic - pak postupne jen listovku a asi od 4. mesice jsem k tomu pridala horcik a obcas zelezo, asi v 6. mesici jsem brala Femibion a u toho byl i rybi tuk - ale ne kazdy den…ted neberu uz nic…horcik jsem brala ale do pulky 8. mesice…a asi si ho jeste koupim, je proti tvrdnuti bricha apod.
@Evva21 jo a jinak bych zacala s pripravami driv
od 8. mesice je to s briskem opravdu podstatne narocnejsi…samotna chuze je jako kdybych zdolavala Snezku…
@Akulínek85 ještě,ze jsem si tu Snezku vyslapla před dvěmi léty,už nikdy víc
. Funela jsem jak prase na zaludach a dva dny jsem sotva lezla. To jsem na túry zvyklá
. No pokud bude vše ok,tak asi s přípravou začnu dřív,docela se na to těším. Jinak teď mi nastalo období,ze v sobě nic neudržím. Jo možná ovoce,tak rano snídám banán. Dnes jsme grilovali,mazec.......
. Užij si hezký vikend. Bude hic,tak nejspíš nevylezu.
@Evva21 no dneska mi bylo fest mdlo
jeli jsme jen par km ke tchanovcum - manza se dal do brouseni postylky a v aute jsem malem omdlela - pak jsem asi na 2 hodky vytuhla - coz se mi uz dlouho nepovedlo - usnout pres den…doufam, ze zitra uz nebude takove dusno…privezla jsem si od svagrove jeste pul pytle obleceni pro prdolku, tak chci o vikendu prat a zehlit…ale uz mame konecne komodu pod prebalovak a dokonce i ten prebalovak - tak budu stehovat vecicky na misto
Snad Ti bude brzy dobre a zacnes se kulatit
ja uz mam pupek tedy radny…kor na to, jak to ze zacatku vypadalo spis na bulimii
ted jsem jak soudek…je mazec, jak se telo behem nekolika mesicu dokaze zmenit…