IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5571
15.7.18 21:20

@Akulínek85 ahoj, a jméno už jste stihli vybrat? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
16.7.18 11:27

@mamina2017 jeste uplne ne :) ja bych tedy vybrano mela, ale manza to porad zdrzuje…dnes jsem byla na kontrole a prdolka je samozrejme porad hlavou nahoru a uz tam podle doktora na otoceni misto nema, takze to vypada na cisare…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
16.7.18 20:04

@Akulínek85 já měla taky císaře.. výhoda je, že porod je rychlý. nevýhoda… dýl jsi polámanej mraveneček :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
17.7.18 09:38

@Akulínek85 to se nedá nic dělat,ze bude císař. Zrovna vcera u mně byla kamarádka,ma oba kluky císařem. Taky se ji ani jeden neotocil. Ukazala mi jizvu,vubec neni videt,ma ji schovanou v kalhotkach :) . Hlavně buď v klidu,hoď si nohy nahoru a užívej klídek a pohodu. Ja musim dnes do mesta a vubec se mi nechce. Ten hic mi nedělá dobře a zrovna ted nejvíc bojuji s alergii. Uz aby bylo září :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
17.7.18 10:27

@mamina2017 no prave, ze pak je to horsi…ja mam za sebou 2 laparky a po prvni jsem byla zdechla jeste asi 2 mesice…a po narkoze mi bylo spatne i po odberu vajicek…tak si neumim predstavit, ze se pak mas starat o miminko a navic resim, jakou anestezii…nevim, zda bych lokalni zvladla, jsem desnej bojinek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
17.7.18 10:30

@Evva21 vedra mi take nedelaji dobre, takze Te plne chapu, snad to mesto ve zdravi zvladnes a brzy se vratis domu odpocivat…ja dneska byla vzhuru snad uz od 3 hod, pi pate jsem vzdala snahu usnout a sla jsem zehlit mimi veci…no alespon uz jsem dozehlila vybavicku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
17.7.18 21:23

@Akulínek85 já měla epidural. Měla jsem z toho strach, protože kámoška mi říkala jak jí to bolelo. a já byla v poho. u hlavy mi seděla anestezioložka a ta mi říkala, co se tam děje :mrgreen: akorát, když mi říkala, že malej už je na světě, tak mně přišlo nekonečný než malej začal plakat. by se mě krve nedořezal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
18.7.18 05:53

@Akulínek85 to jsme na tom trochu podobně. Ja uz dnes cumela před patou a ne zabrat. Spat chodím kolem 23.00 to zase nemuzu usnout a dlouho se prevaluji. Měla jsem i dost divoký sny. Ted v tehu nečtu ani detektivky a thrillery,nejak mně to nebere. Spíš čtu na pohodu a zkusím něco od Waltariho. Příští týden jdu na odběry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
18.7.18 08:26

@mamina2017 tak hlavne, ze to dobre dopadlo :palec: ja se snazim si negativni myslenky nepripoustet, jinak bych se asi zblaznila…ale jsem celkem na nervy z toho, ze bych prdolku videla az za nekolik hodin a ne hned…no uvidime, zda mi vubec spinal nabidnou…neni pry vhodny pro kazdeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
18.7.18 08:37

@Evva21 jj,to Ti schvaluji - spis se preladit na pohodovejsi vlnu :) ja tedy nejsem zrovna ctenar - spis me cteni dost nebavi…ale jednu knizku o mimi jsem precetla a ted mam rozectenou dalsi, ale tu nevim, zda stihnu docist :roll: no pri hodinach travenych na wc se obcas i zactu…Co vcera ve meste - zvladla jsi to dobre? My se vratili z navstevy az asi kolem pul devate…dnes ma prijet svagrova s detmi a pak mame jeste jet s prateli na veceri, jsem celkem zvedava, kdy budeme mit cas na pripravy veci pro miminko…o vikendu asi manzu zaukoluji a zadne navstevy :nevim: abychom s necim pohli a musime uz take dokoupit veci do porodnice…pristi tyden jdu na kontrolu k doktorovi a asi nas posle do porodky domluvit termin cisare, uz mi i nedoporucil delsi cestovani, to jsem jeste chtela jet do Prahy za segrou a za bratrancem, kteremu se narodil nedavno kloucek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
18.7.18 19:23

@Akulínek85 ve meste v pohode,včera i trochu sprchlo a dnes foukal vitr. Ja měla dnes návštěvní den. Byla jsem u kolegyně z prace,pak jsem zase zajela k jiný. Naštěstí jsem nenáročná návštěva,vozila jsem si sebou svoji vodu :) . Kafe mi nechutna ted a je mi po něm blbě. Jo taky jsem zkusila zmrzku dnes a nesedla mi. Je to sranda jak píšeš,co vše ještě musíš dokoupit a připravit :) . Myslim,ze na tom budu stejně :) . Ted beru femibion 1,brala jsi taky něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
18.7.18 21:44

@Evva21 ze zacatku jsem nedala temer nic - pak postupne jen listovku a asi od 4. mesice jsem k tomu pridala horcik a obcas zelezo, asi v 6. mesici jsem brala Femibion a u toho byl i rybi tuk - ale ne kazdy den…ted neberu uz nic…horcik jsem brala ale do pulky 8. mesice…a asi si ho jeste koupim, je proti tvrdnuti bricha apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
18.7.18 21:48

@Evva21 jo a jinak bych zacala s pripravami driv :) od 8. mesice je to s briskem opravdu podstatne narocnejsi…samotna chuze je jako kdybych zdolavala Snezku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.7.18 19:13

@Akulínek85 ještě,ze jsem si tu Snezku vyslapla před dvěmi léty,už nikdy víc :) . Funela jsem jak prase na zaludach a dva dny jsem sotva lezla. To jsem na túry zvyklá :mrgreen: . No pokud bude vše ok,tak asi s přípravou začnu dřív,docela se na to těším. Jinak teď mi nastalo období,ze v sobě nic neudržím. Jo možná ovoce,tak rano snídám banán. Dnes jsme grilovali,mazec....... :) . Užij si hezký vikend. Bude hic,tak nejspíš nevylezu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
20.7.18 21:57

@Evva21 no dneska mi bylo fest mdlo :roll: jeli jsme jen par km ke tchanovcum - manza se dal do brouseni postylky a v aute jsem malem omdlela - pak jsem asi na 2 hodky vytuhla - coz se mi uz dlouho nepovedlo - usnout pres den…doufam, ze zitra uz nebude takove dusno…privezla jsem si od svagrove jeste pul pytle obleceni pro prdolku, tak chci o vikendu prat a zehlit…ale uz mame konecne komodu pod prebalovak a dokonce i ten prebalovak - tak budu stehovat vecicky na misto :srdce: Snad Ti bude brzy dobre a zacnes se kulatit :) ja uz mam pupek tedy radny…kor na to, jak to ze zacatku vypadalo spis na bulimii :) ted jsem jak soudek…je mazec, jak se telo behem nekolika mesicu dokaze zmenit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí