Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Evva21 prave kolem toho svatku presne jedem. No taky uz se tesim az vyrazime po te nemocenske.
@danaet na Sumave je krasne - my jezdili s manzou na Lipno - ale spis jen na vylet a pak na Silvestra…letos jsme zadnou dovcu v planu nemeli
s neschopenkou je to komplikovanejsi, ale stejne nejsem ve forme, tak je to asi lepsi doma…my o vikendu slavili manzovo a tchanovo svatek, jinak pomalu zacinam prat a zehlit vybavicku…ale pomaloucku ![]()
@Evva21 pokud mas energii, tak si to uzivej
s briskem to pujde hur
ja uz mam problem se i zvednout z postele ci otocit z jedne strany na druhou
V patek se narodil bratrankovi klucik - trosku me vydesilo, ze jeho manzelka rodila cca 2 dny…a to byla ve skvele forme az do porodu (navic je o hodne mladsi)…a druhy den po porodu vypadala tedy porad dost desne, to potes koste - jak to bude u nas, ja jsem total kaput uz tedka
temer vubec jsem porod jeste neresila, ale uz to na me zacina dolehat…hlavne lidi kolem maji porad nejake super rady k porodu a my ani nevime, zda se bobanek otoci…
@Akulínek85 jen si to hezky nachystej. A rady moc neres. Kazdy porod je asi individualni a beztak budes vyplasena a na zadne rady si nevzpomenes a pokud budes rodit cisarem, tak je nebudes potrebovat. A pristi rok si zajedete na Sumavu s malou ![]()
@Akulínek85 porod vubec neřeš,každá to ma jinak. Mam kamarádky,které raději budou rodit než zubař. No mně třeba zubař vubec nevadí
,jsem tam jak doma a pár tisíc v puse
Ale chtěla jsem se tě zeptat,zda jsi v průběhu těhotenství pocitovala endometriozu. Tedy záleží,kde ji máš?
Ted jsem se valela doma,tak dnes vyrazím na něco dobrého do města,třeba pohár
.
@Evva21 no ja zacala na konci 3. trimestru krvacet a nikdo nezjistil, co to byla - zda cysta, hematom nebo nejake praskle srusty…bolelo to asi 2 dny silene a pak jeste asi tyden takova snesitelna bolest…ale nikdo nevi, cim to bylo…jinak jsem s endometriozou problem nemela…
@danaet vcera dostal manza pozvanku na oslavu jednech znamych na zari a uz planoval, jak tam malou bude ukazovat…ale nejak mu nedoslo, ze to bude teprve cca 3 tydny od porodu, takze zadnou velkou seslost prdolka absolvovat nebude
pry me klidne necha doma a vezme jen mimco…
@Akulínek85
tak to je spíš důležité, aby hlavně to mimčo bylo doma.
@Akulínek85 píše:
@danaet vcera dostal manza pozvanku na oslavu jednech znamych na zari a uz planoval, jak tam malou bude ukazovat…ale nejak mu nedoslo, ze to bude teprve cca 3 tydny od porodu, takze zadnou velkou seslost prdolka absolvovat nebudepry me klidne necha doma a vezme jen mimco…
to má představy jak Hurvínek válku. U nás to taky tak bylo a teď musíme vše podle malýho, abychom mu nenarušili jeho režim, protože pak je to masakr ![]()
@danaet no prave
nechci manzu moc strasit, ono mu to pak dojde - az uvidi, jak je dulezity rezim apod.
@mamina2017
no zatim ho nechci moc strasit, ale holt se bude muset prizpusobit prdolce
ted ma predstavu, jak ji bude od malicka vozit kabrioletem a jak si pujci bozik za koloa bude s ni trajdat v lese
naivka ![]()
@Evva21 a ty zustanes na neschopence nebo chces jit do prace? Ja jsem ode dneska na materske…
Holky-dnes je vedro uz od rana…rano jsem sla nakoupit, abych se prosla a jinak budu asi cely den zalezla doma…Venku je k padnuti…
@Akulínek85 a na kdy tu vychází termin ? Mě tohle počasí vyhovuje, včera sem trávila odp u řeky a dneska se chystáme na výlet na šumavu…delší procházka ![]()