IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
13.8.18 10:49

@Evva21 tak snad nejsi moc vyzabla, kdyz jeste hubnes :) i kdyz je fakt, ze tak hubena jako jsem byla na zacatku tehu jsem nebyla snad ani na zakladce…ted uz jsem zase takova peknoucka :lol: staci par mesicu a telo se mi zmenilo fakt rapidne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
13.8.18 12:43

@Akulínek85 hlavně,ze je maličká v pořádku :srdce: však ona si to rozmyslí :) . Kamaradka mi rikala,kdyz čekala prvního kloucka,tak se mu taky nechtělo. S manželem si udělali hezky večer a rano ji praskla voda a jak pěkně chtěl jít ven :D . Vyzabla nejsem :mrgreen: ,jediná mamka si všimla,ze jsem zhubla. Jinak jsem furt stejna. Dost mi chybi pohyb,snažím se chodit,i kdyz v těch vedrech........chtela jsem začít plavat,ale mam strach,abych nechytla neco ve vode. Sice jsem nikdy neměla zanet mocaku ani mykozy,ale....... Od září zacinam chodit na cvičení pro těhotné,alespoň něco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
13.8.18 12:47

@koblizeq jako,ze se ti v těhotenství zvětšily o 4 velikosti? 8o . Nestras ,ja nemám zrovna malý prsa,stacilo by mi o číslo :mrgreen: . No fakt si nedovedu představit,ze by se mi měly tak zvětšit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
13.8.18 13:17

@Evva21 tak jeste nas tyden nechaji v klidu - snad se do te doby rozmysli…nebudes se hlasit na kurz hypnoporodu? Ted je to nejak strasne moc popularni :) ja to tedy nestihla, ale segre jsem to doporucila - ta ma termin na zacatku prosince…a hodne lidi si to chvali, ze je to hodne uklidni a na porod jdou psychicky dobre naladene…Ja jsem z toho spis vypleskla…mela jsem dobry umysl cvicit s aniballem - ale netusila jsem, jak to bude obtizne, respektive mne to moc nejde a to uz mam pred terminem… :zed: navic jsem zacala dost pozde, protoze nebyla prdolka otocena hlavickou dolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
13.8.18 17:08

@Evva21 bohužel mi prsa narostly extrémně, všichni si toho všimnou :D bříško je oproti tomu malinký…z mojí velikosti 75H, mám 80 K…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
13.8.18 20:07

@koblizeq to jsem na sebe zvědavá :) . Mám E ,no snad to nebude tak horký :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
13.8.18 20:15

@Akulínek85 o hypnoporodu jsem neslyšela. Koukala jsem na net a něco o tom přečetla. Myslím,ze u nás ve městě ten kurz neni. Zkusím se na to zeptat az pujdu na cvičení pro tehu. Tato slecna nebo pani se venuje i predporodnim kurzům,třeba o tom něco bude vědět :) . Uz aby skončil ten hic,to začnu denně chodit. Stejne pak v zimě budu hnit na gauči :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
13.8.18 20:18

Holky měly jste na spani tehotensky polštář? Přemýšlím,zda si ho pořídit. S přítelem jsme koukali na net a povida mi,ze by si ho taky pořídil pro svoje pohodlí :D :D ( dělal si srandu )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
13.8.18 20:49

@Evva21 ja mam, vyuzivala jsem ho asi do konce 7. mesice, ale ted uz je mi pohodlnejsi jiny nebo chmoustam pod nohu perinu…manzovi se take zamlouval…ale je pry dobry i pak pri kojeni…mam ho pujceny od svagrove…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
13.8.18 20:58

@Evva21 minimalne doporucuji i nejaky kvalitni predporodni kurz a klidne jit driv - ja byla jen na kurzu - 4 lekce primo v porodnici a treba k usnadneni porodu tam toho moc nerekli…coz mi prijde skoda…min doporucuji se poptat na piti maliniku, jedeni lneneho seminka, pouzivani aniballu ci masaz hraze…sice se o tom pise na netu, ale urcite je lepsi, kdyz to nekdo primo vysvetli a doporuci vyzkousene veci…a treba i polohovani miminka…vim, ze mas jeste cas, ale radeji zacit driv, nez pak byt ve stresu, ze ses mohla pripravovat a byt v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
13.8.18 21:03

Uz mi zacina hrabat, to cekani je fakt stresujici…stejne se asi na to pripravit neda :) normalne jsem se pridala i do diskuze k holkam, ktere maji termin porodu take v srpnu a vetsina uz porodila - ale nasi prdolce jsou nejake terminy totalne sumak…

Radeji se rozepiste, jak jde tehulkovani vam? :) Uz nakupujete? Kdy jdete na kontrolu? Dostavate fotecky utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
13.8.18 21:16

@Akulínek85 ahoj a jak to dopadlo s jménem? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
13.8.18 22:17

@mamina2017 holcicku jsme napsali Elisku a klucika Petrika :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
13.8.18 22:34

@Akulínek85 :) :) psala jsi,ze ještě tyden treba si da malinká říct. Nevim jak u vás,ale u nás začíná bouřka,aby se vaše prdolka nezačala bouřit :) . Jinak vybavu ještě nemám a zatím neřeším,až budu mit za sebou CB. Spíš koukám a kocham,co bych tak koupila. Spoustu věcí dostanu od kamarádky. Fotku UZ mám jen jednu zatim z 8 týdne.

Hlavně bud v klidu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
13.8.18 22:34

@Akulínek85 jména máte moc pěkný :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...