IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1354
22.6.18 16:52

@danaet právě proto se mi nechce věřit, že by to nevyšlo. U mě to má vždycky úplně stejný průběh a hned vím, že je konec, ale pokud jsi měla jiné příznaky, tak snad by to mohlo být dobré. :hug: ale samozrějmě, člověk nikdy neví. Mě se párkrát zase stalo, že jsem měla v době implantaci růžových hlen, taky jsem byla přesvědčená, že by to mohlo být ono a pak nic z toho.. no ale naděje tu ještě nějaká je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
22.6.18 18:20

@danaet treba Ti ta nizkosacharidovka rozjede i prirozenou ovulku, 36 let jeste neni nic ztraceno…ale jinak porad drzim pesticky, aby v pondeli test z krve ukazal tehu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
22.6.18 18:30

@edika85 hormonalni joga hormony dost upravuje…ale mozna bych se byt Tebou zeptala (klidne mailem) nejake lektorky, zda je to vhodne pri Tvych hodnotach…ja tedy HJ moc fandim a verim v zazracne ucinky, ale plno lektorek tu sestavu trosku upravuje klientkam na miru, tzn. ze nejake cviky treba nejsou vhodne u vsech…v Praze jsou pry ty lektorky dost ochotne a vstricne ke komunikaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
23.6.18 08:23

@edika85 njn. Asi telo pokazde jinak reaguje na hormony a s tehu to nemusi mit nic spolecneho. Nebo to treba na mikro chvili vyslo a pak to slo do kytek. Kdo vi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
23.6.18 08:25

@Akulínek85 treba ta nizkosacharidovka casem pomuze. Ale uz se tim nebudu trapit. Co bude, to bude. Pojedu tu stravu a budu uzivat zivota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
23.6.18 08:50

@danaet určitě ta nizkosacharidovka ma něco do sebe. Sleduji to na fb a ziram,jaky to dela s lidmi zázraky. Ja ji tenkrat zkousela taky,citila jsem se lépe i nějaký kilco dole. Jednou me z toho chytl žlučník :) . Moje kolegyně z práce drží uz od ledna s manželem. Jeji chlap byl hodně silny,ted po půl roce ma 8 kilo dole a po zdravotní strance super. Určitě užívej života :srdce: . Neni to dlouho,co jsem pritelovi říkala,ze pokud zůstanu bezdětna,budeme si pořádně užívat,cestovat atd......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
23.6.18 09:27

@Evva21 to zalezi, co clovek u nizkosacharidovky ji no :-). Pro tebe by asi spis bylo paleo, tam muzes i dost ovoce. Ja nad tim paleem uvazuju. Jela jsem paleo primal a tam se ji i mlecne vyrobky. Tak je zkusim trosku omezit ty mlecne a uvidime. Jo jo. Kdyz nejsou deti, tak jsou penize na cestovani. Toho rozhodne vyuziju. Lepsi nez to cpat do kliniky, kde mi stejne za 2,5 roku nepomohli. Respektive pomohli k tomu, ze vim na cem jsem. Aspon neco no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
23.6.18 10:27

@danaet mamka jede podle palea a je moc spokojená. Ale říkala, že ze začátku hubla a teď se zasekla na váze a už jí kila dolů moc nejdou. Jinak já jsem vnitřně přesvědčená, že se ti to povede, od té doby, co se tady známe jsi udělala obrovský krok kupředu a i to, že najednou jsi měla tolik embryjek je známka, že tvé tělo se zotavuje. Jsou i přírodní přípravky, které nastartujou ovulaci, tak třeba se to povede i přirozeně. Já včera utratila přes tři tisíce na vitamínech, čajích a čínské medicíně a taky zkusím dát své tělo trochu dopořádku. U mě to bude stresem. Moje vaječníky odcházejí, protože já se i kvůli blbostem strašně stresuju. Dám se dopořádku psychicky, budu víc cvičit tu hormonální jógu a přestanu se přecpávat, jak doktor mi káže, abych přibrala(v tomhle s ním moc nesouhlasím a vidím, že moje tělo na to nereaguje úplně dobře, jelikož mě pořad bolí žaludek a stejně váha nahoru už nejde).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
23.6.18 10:29

@Akulínek85 ahoj, až pojedu do Prahy, zkusím se na jeden takový víkend přihlásit a poradím se o tom s tou instruktorlou. Ale co jsem si vygooglila vysoké FSH, tak hodně holky doporučují tu hormonální jógu a nepíšou tam, že by jí měly upravenou. Ale i tak bych chtěla projít tím kurzem, myslím si, že ne úplně všechno cvičím správně.

Příspěvek upraven 23.06.18 v 10:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
23.6.18 10:31

Jo holky nezkoušely jste nějaký detox? Přemýšlím o tom a nevím, jak na to. Třeba týdenní. Našla jsem jeden, kde prakticky jí jen samá jablka a mrkev, to bych asi týden nepřežila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
23.6.18 10:42

@edika85 precpavani mi taky neprijde jako dobre reseni, holt nekdo ma stihlost v genech a urcite je rozumnejsi jist stridme a kvalitne…segr a ma bmi asi 17,8 a otehotnela taky v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
23.6.18 11:38

@edika85 poslouchej sve telo, co ti rika. Jako pribrat muzes i z kvalitnich tuku a orisku. Ja treba pribiram po „zdrave“ strave z premiry ovoce, celozrnnych vyrobku a lustenin. Prectes detox kuru? Nevim proc se mi tu nacita obracene, kdyz v galerce to mam spravne. Tak kdyz tak stahnout fotku, jestli pomuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
23.6.18 11:40

@edika85 jinak ja jeste zkusim asi kapky od Podhorne. Uz jsem je jednou mela, ale to jsem jeste neznala tak podrobne pricinu sve neplodnosti. Tak jsem poslala dotaz pres web, co mi doporuci a uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
23.6.18 15:11

Holky tak dnes jsem byla u bioložky, která se zaměřuje na neplodnost a nad mým hormonálním profilem se vůbec nezastavila, řekla, že důležité je AMH, s tím ostatním se dá pracovat. A navíc embrya máme krásné, vyvíjejí se tak jak mají a mají super kvalitu. Ale řekla, že jelikož mi na genetice našli hezerozygot genu MTHFR, takže nejspíše mé tělo špatně zpracovává vitamíny a tak mě poslala na test B6, B12, zinek atd a podle toho bude postupovat dál. Jo a ten test děložní sliznice byl špatněmproveden, má být úplně bez hormonu a měla by se testovat nejen kvalita, ale i hledat infekce a protilátky, které z krve nejdou poznat. Podle ní u nás problém je v děloze a ne kvalitě embryí. Jo a ještě, to ze špatně reagují na puregon není v tom, že mám špatné vaječníky, ale mám gen, který způsobuje špatnou reakci na gonadotropiny. No takže možná ještě před PGD v Praze zkusíme léčbu podle ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
23.6.18 15:12

@danaet moc děkuju, zkusím přes prázdniny pročistit trochu tělo, než se vrhnu do dalšího IVF :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí