Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Akulínek85 netěhotně. nic mi není . no asi nemá být proč, asi to je znamení za se to nepovedlo
no vím žádné příznaky být nemusí. ale tohle je fakt uplně stejné jak minule. no 25.6 se dozvím pravdu jak to vypadá. ale už je to jen formalita. to bude probrečený den
no a at rachle přebolí ten zub ![]()
@Akulínek85 no treba jo. Snad se ti pusa brzy zahoji a hlavne si uzij nakupy dneska a dej si neco dobreho studeneho na ten otok. Nebo si kup takovy ten chladivy gelovy polstarek v lekarne a prikladej na pusu. Ja byla predloni na zubnim na chirurgii na pohotovosti a myslela jsem, ze mne trefi slak. Sla jsem hned rano, jak mi poradila doktorka. Pak jsem zjistila, ze o poradi rozhoduje lekar..no a prvne vzali deti a duchodce. Deti chapu. A tak jsem si vysedela 6 hodin bez vody atd, pac s takovym cekanim jsem nepocitala a sla jsem tam sama. Jeste jsem protekla, protoze jsem zrovna mela velmi silnou ms a neodvazila jsem se odskocit, kdyby mne nahodou volali. No a po 6-ti hodinach mi napichli omylem cevku a jeste mi shaneli led po nemocnici. Otekla cela pulka obliceje, ale brutalne, jako bych spolkla tenisak a jeste dalsi 3 tydny jsem mela pres pulku obliceje modrocernou modrinu a otok. Silene.
@katerina1006 nic si z toho nedelej. Ja se taky necitim tehotne. Jen hlava se mi mota. Treba budem jeste obe dve mile prekvapene. Ale tak mam to stejne jak ty, taky cekam spis spatny vysledek.
@katerina1006 @danaet Ještě to nevzdávejte, věřím, že budete obě mile překvapeny. Já to opět dostala, tak zítra na krev a nechám si udělat nový hormonální profil pro Gennet. Dneska jsem rozbrečela u oběda kámošku, která se mě zeptala, jak to s tím snažením jde a já, že nic ale že už jsem to tak přijala. Ona se rozbrečela, že si to nezasloužím. Já si připadala jako bych měla smrtelnou chorobu. Včera mi zase jedna kámoška psala, že po půl roce bez ochrany není ještě těhotná a už plašila, že nechce dopadnout jako já. Holky ani jsem si to neuvědomovala, ale normálně v okolí vzbuzuju lítost a strach, že se jim stane to samé. Ale mám i krásnou zprávu, jedna holčina, kterou znám skrz jednu kamarádku, měla taky hrozný problémy otěhotnět a po pěti letech IVF a všech možných alternativních léčbách se na to vyprdla a že to tak asi má být a teď je těhotná a čeká kluka.
@edika85 Dekuji ale už se nějak směřují s tim ze to nevyšlo je to těžké nějak to na mě padlo ![]()
@katerina1006 rozumím, já to taky vždycky cítila, že to nevyšlo, ale je tady spoustu holek, které necítily vůbec nic a nakonec krev byla pozitivní. Neházej flintu do žita, třeba to je i tvůj případ. A jelikož jsi nikdy ještě těhotná nebyla, tak nevíš, jak tvé tělo na těhotenství může reagovat, třeba budeš v pohodě celé těhotenství. Moc ti držím palečky ![]()
@edika85 děkuji . ano je pravda že jsou holky které nevěděli a nic jim není. mám neteř která až po 3,5 měsícich zjistli že je těhotná
celé těhotenství jí nic nebylo až ted 3 týdny do porodu je unavená a samá voda
a sousedka která je 6 měsíci a nic jí není a 2 měsicích zjistila že je těhotná.
@katerina1006 no vidíš. Já znám holku, která to zjistila až v 5měsíci, kdy jí začalo růst břicho. Nejdřív si myslela, že je nafouklá a pak už jí to bylo divné a u doktora jí řekli, že začíná 5měsic a poslali jí na kapačky, protože ona chlastla a pařila a mimčo rostlo pomalu. Ale nakonec se jí narodil zdravej kluk.
@edika85 no krásný. no mi pořád na něco čekáme
snad se nám všem také povede mit sve vytoužené miminko
´´ ![]()
@katerina1006 určitě ano. Hlavně se nestresuj, teď na tom už stejně nic nezměníš a negativní myšlenky tomu nepomáhají ![]()
@edika85 no chvilkama na mě spadne strašný smutek a pak je to dobrý. vím ted je to už bud a nebo
![]()
Holky, tak misto soupravicky pro miminko mamn nakupy asi za 5 tisic
ale koupila jsem toho tedy hafo - povleceni, perinku, rucnicky, plenky, soupravicku do porodnice, hrebinek, teplomer, kosmetiku, nuzticky apod.
No az to uvidi manza- asi ho trefi…ale uz mame celkem na case ![]()
@katerina1006 @danaet nevzdavejte to, vzdyt zatim mate jeste casik ke krasnemu stastnemu vysledku
ja se citila uplne stejne jako pred menzes a tehu mi potvrdili…takze nic neni ztraceno… ![]()
@edika85 je pravda, ze je tezke odhadnout, jak spravne reagovat a chovat se k zene, o ktere clovek vi, ze stoji o miminko a nedari se jim…ja treba z ostatnich mela radost, ale taky mi to pak prislo lito, ze to nekomu jde tak snadno a nekdo o to musi tolik bojovat…vic holkam z okoli se nedarilo hned, ale nakonec zatim vsechny kamosky otehotnely prirozene…jen my nejdriv 2 mimodelozni a pak ivf…ale treba ted taky uplne nevim, jak se chovat ke starsi sestre, ktera by mimco taky moc chtela a teprve se budou snazit s novym pritelem…a do toho otehotnela i mladsi segra, takze chapu, ze to na starsi segru musi dost dolehat…kor kdyz chtela mimi uz s ex ex partnerem…