IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1173
18.6.18 08:59

@Akulínek85 jo a navic dneska tu mam kybl srdcovek tresni ze zahrady, tak jdu dneska zpracovavat dzem a upecu tresnovou buchtu s drobenkou. Coz teda low carb neni ani omylem. Ale kdyz je uroda bohata, tak proc ne ze :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
18.6.18 09:30

@danaet presne tak :) nic se nema prehanet…urcite je super, ze celkove jsi prijem sacharidu snizila a obcasne zhreseni neni na zavadu…i tak jsi dobra, ze sacharidy omezujes…Ja byla vcera se segrama a mamkou na nakupech - potrebovala jsem spolecensky odev - ptze pristi tyden mame jet do Prahy na slavnostni predavani kulateho razitka manzelovi - delal cca pred mesicem autorizaci v oboru stavebnictvi…ale tedy sehnat neco pro tehotne je celkem narocne…kor kdyz uz mam pandirko ponekud rozmernejsi…ale nakonec jsem si koupila netehotenske saty, abych je mohla nosit i pak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
18.6.18 11:05

@Akulínek85 jeste teda se rozhoduju zda udelat buchtu s drobenkou a nebo mne napadlo udelat tresnovy strudl s marcipanem. Jakoze ten marcipan zapecu ve strudlu s tresnemi. Jeste se nemuzu rozhodnout. No to verim. Ja si zitra chci jit koupit taky neco pekneho na sebe a bude to boj urcite i jako v netehotenske mode :-D Zakon schvalnosti, kdyz si chces neco koupit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
18.6.18 11:18

@Akulínek85 jinak v Praze doporučuji si dát něco dobrého buď v If cafe http://ifcafe.cz/ a nebo Cakelandu http://www.cakeland.cz/ Mangový dezert s kafíčkem je If a ty cupcaky z Cakelandu (my jsme sehnali na farmářském trhu na náplavce). Jeden je borůvkové těsto s krémem z bílé čokošky a druhý je kakaové těsto s krémem z arašídového másla. Hotový luxus a nejlepší, co jsem kdy jedla. A to dost peču z kvalitních surovin, takže dokážu ocenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
18.6.18 11:23

@danaet to vypada uchvatne :) ja na peceni moc nejsem, driv jsem nebyvala ani tolik na sladke, ale v tehu to nejak dohanim…dneska zrovna delam k obedu amolety s tvarohem a skoricovym cukrikem :) rychlovka, ale chutna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
18.6.18 11:26

@danaet jinak se do Prahy moc tesim, uz jsem tam asi 3/4 roku nebyla a to tam bydli segra…jenze porad je mi v aute nevalne, tak cesta bude asi boj…ale rada bych se tam stavila v nejakem obchode s detskym nabytkem a vybavickou…hlavne potrebujeme postylku s matraci…tu si z netu vybirat nechci, aby to nebyla hrachovina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
18.6.18 11:51

@Akulínek85 jen si dej. Tvaroh a skorice jsou zdrave. Mi se celkem libi detsky nabytek v Ikei. Tak snad to bude dobre ta cesta. Dobre se najez a mej po ruce caj a neco dobreho. To pujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
18.6.18 12:28

@Akulínek85 jinak ja mam zrovna dnes k obedu ty spagety. Oloupala jsem a nakrajela cukety, pridala tak celou palici oloupanych celych strouzku cerstveho cesneku. Promichala s olivacem, dala himalajskou sul, pepr, kmin, libecek, pazitku a petrzel a za obcasneho promichani pekla v troube na 200°C dozlatova. To pal smichala se spagetkami a pridala syr feta a pohoda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
18.6.18 13:50

Ahoj vsechny moc zdravím a preji hezký den :) . @Akulínek85 uzi si krásný vylet do Prahy a ať dobře nakoupis :) @danaet třešní mame taky spoustu,uz nevim co s tim. Snazim se nekoho uhnat,at si natrhaji.Ja dnes trhala rybiz,urcite bude koláč a snad šťávu. Moji rodiče jsou na dovo a po dobu co jsou pryc ,tak bydlim u nich. Je to pro mne raj na zemi,zahrada,klidek, no prostě úžasný relax :). A diky za tip na vaření. Sbihaji se mi sliny nad špagety :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
18.6.18 16:01

@Evva21 Ahoj, i Tobe krasny den. Ja dneska delala z tresni dzem. A zavin. Dala jsem na testo trosku drcenych piskotu, na to nastrouhala margotku, nasypala tresne. Zadelala a potrela vajickem a posypala trtinovym cukrem s karamelem (Dr. Oetker) a upekla na 150°C

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
18.6.18 16:03

@Evva21 nebo muzes koupit rum a udelat si griotku. Bude hezky ulezela nez budes moct pit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
18.6.18 19:26

@danaet takove obido bych si taky dala - cukety mam moc rada… :) A spagety taky…no ja jsem se stavila na vecu u nasich - meli jsme hovezi s peprovou omackou a bramburkama :) mnamka a pak jsem to zajedla zmrzkou…a ted jsem nacpana k prasknuti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
18.6.18 19:29

@Evva21 vylet bude az v pondeli…do te doby jeste prace, zubar apod. - spoustu povinnosti :) tresne mam moc rada - chodim na ne k nasim a ke svagrove…letos jsem jich zbastila uz hafo :) a jak se citis jako cerstva tehulka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
19.6.18 06:00

@Akulínek85 ale jo citim se dobře. Jsem pěkně nafoukla a po celý den se mi houpe žaludek :) . Ale to mi nedadi,i kdyby mi mělo bejt špatně cely těhotenství,tak hlavně prcek at je v pořádku :) . Dnes ještě budu trhat rybiz a odpo si chci jit zaplavat do bazenu. Koleno neni uplne 100%.......... @danaet zavin z třešní zkusim udělat na víkend. Kdysi jsem zkoušela z hrušek,třešně výborný napad :) Ale mám tu panenku,to by jsi mi mohla dat tip na nějaký dobrý recept :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
19.6.18 07:36

@Evva21 no tak to si nakrajej na vetsi kusy ruzne druhy paprik, zalij olivacem a dej sul, pepr a bylinky a kmin a upec je v troube za obcasneho promichani na 200°C. Mezitim si nakrajej na vetsi medailonky panenku a okoren uplne stejne jak papriky a opec na panvi. Na tu panev pak pridej oprazenou cibulku, ty opecene papriky, zalij smetanou, pridej parmezan, cesnek, sul a libecek, kratce provar a podavej s panenkou. Z bylinek pouzivam hlavne libecek, petrzel a pazitku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí