Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katerina1006 zadne pristi rok v lete - vzdyt uz jsi tehotna…takze na jare uz mate bobese v postylce ![]()
@katerina1006 dodatečně gratuluji k narozeninám, budes mit ten nejkrásnější dáreček ![]()
@Akulínek85 muj doktor vubec věk neřeší, naopak většinou me povzbudí. I kdyz dnes s tim testem mi nasadil brouka do hlavy
.Moji mamce, kdyz bylo 37, tak me bylo 19. Ta představa, za by mi tu behala 19 slečna mazec… ![]()
@Akulínek85 Co už nadělám, snad nám to vyjde a fotka bude s bublinkou
Včera mne dost dloubalo v podbříšku a trošku jsem zašpinila. Asi to bylo tentokrát trošku „drastičtější“ to zavedení.
@Evva21 No pokud jsi dřív na testu // nikdy neměla, tak bych teď ty testy brala jako hotovou věc. Na utz bylo stopro hodně brzo a za těch 10 dní se už budeš na utz koukat na mimčo ![]()
@Evva21 taky souhlasim s tim, ze pokud jsi driv // nenasla, ze ted jsi urcite tehotna…jen se musi bobanek pekne drzet…ale kdyz carka sili, tak je to prima
a na utz je neco videt dost casto az o 14 dni pozdeji…ani pri ivf nedelaji utz hned a to presne vi den oplodneni i zavedeni…
@katerina1006 a tedka jsi porad doma nebo chodis do prace? Ja chodila do prace do 7. tydne - pak tyden dovca a pak uz jsem zustala doma na neschopence…
@Akulínek85 děkuji za podporu
. Akorát jsem minulý tyden nahlasila v praci, ze konečně přijdu. No teď se mi to vubec nehodi
. Zítra jdu k doktorovi, tak se s ním musim domluvit.
@Akulínek85 to asi ne, to by bylo nejak moc brzo. Blasticka byla jen expandovana, jeste ne vyhatchovana. Spis to bude po tom katetru. Teda to spineni urcite.
@Evva21 jj, vcera jsem byla na KET. Expandovana blasta, synecek po PGS, pridane embryoglue a sliznice 10 mm. Do patku jsem cucala
cervene vinko. Od nedele bastim ananas a vcera jsem si navarila jeste vyvar. Jsem cetla, ze pro nidaci je dobre jist teple jidla vcetne tepelne zpracovane zeleniny. Jako samozrejme nejvic je zdrave embryo a kvalitni sliznice, ale tak pro ten pocit, ze jsem udelala maximum ![]()