Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@edika85 jo jinak testovat budu, ale mam to v planu az pristi vikend. A pak 25.6. na krev.
@katerina1006 ahojky, jsme na tom dost podobne. Akorat myslim, ze zas citit nemusime nic. Takove skutecne priznaky jsou urcite pozdeji. Nekdo je ma treba az od 6 TT nebo i od 9 TT. Nekdo treba vubec. Takze si s tim nedelej hlavu. A treba je prave ta bolest hlavy priznak u tebe. To se dozvis, az budes vedet vysledek, co je priznak a co ne.
@Akulínek85 tak to se vam v rodine dari s miminky
to je hezke. Ale tak ted si spocnes. Hlavne, ze oslava byla fajn.
@danaet no tak to uvidíme
ty když budeš testovat tak to poznáš.
já jdu až 25.6 na krev jako ty
![]()
@katerina1006 to pozname obe, at uz po testu nebo az po krvi
. Ale doufam, ze budeme mit obe pozitivni vysledek
Ale uz ted se na tu krev netesim
Uplne nesnasim si tam volat pro vysledek.
@danaet to poznáme chci aby to bylo pozitivní
no u nás volají ![]()
@katerina1006 ja jdu vzdy rano na krev a kolem jedne odpoledne si musim volat pro vysledek. No ale tak bud to vyjde a budu happy a nebo to nevyjde a bude to na delsi dobu posledni takovy telefonat, co budu muset absolvovat. Ono to nejak dopadne.
@danaet přesně tak ono to nějak dopadne
no to muj bude poslední . v mém životě. na další už nejdem. mrazáčci nejsou a jako samoplátci asi nepůjdem a když ano tak až někdy příští rok v létě. prostě ted bud a nebo ![]()
@katerina1006 my to mame podobne. Mrazacky taky nemame. Sice mame jeste jeden mozny pokus na pojistovnu, ale nemame nasetreno. Takze jedine az pristi rok az nasetrime. A to kdo vi, jestli se nam do toho jeste bude chtit. Takze ted je to taky bud a nebo. Ale musim rict, ze to tolik ted neprozivam jako loni. Nemam to stejne jak ovlivnit, takze nema smysl se tim nejak nervovat.
@danaet no my bychom měli také ještě jeden pokus ale bohužel jsem to věkově nestihla
ale přesně tak bud a nebo. ted už stím nic neuděláme .. ted musíme jen čekat. ![]()
@edika85 radost maji, jen ted nevi o kterou se starat a hyckat prednostne
segre je tedy taky spatne - ne tolik jako mne ze zacatku, ale mizerne je ji take - jen bydli od nas dal, takze jsme ji nemeli na ocich…ale je totalne vyzabla - ja jsem proti ni jak chodici koule…
@danaet jeste tento tyden chci chodit zaucovat novou pani do kancelare, ale pak uz se domluvim u domtorky na materske a zacnu se snad konecne venovat vybavicce pro miminko…Jinak si myslim, ze tentokrat by to u vas vyjit melo…vse tomu nasvedcuje
embryjko i sliznice super
takze se maly kuliferda urcite pekne zavrtava…co nizkosacharidovka - porad ji striktne dodrzujes?
@Akulínek85 jo jo. Pani at uz si poradi sama. Vsak ona to zvladne. Mne taky nikdo nezaucoval a musela jsem na vse prijit sama, takze pani ma jeste luxus. Zarizovani vybavicky by se mi taky libilo. Ja si rikala, ze pokud bude hcg v krvi, tak si koupim pro prcka aspon bodycko. Za celych vic jak 8 let snazeni jsem nikdy nic takoveho neudelala, tak jsem si rikala, ze tentokrat bych chtela. No ja logicky taky beru, ze nic tomu uchyceni nebrani. Ale vis jak to je. Vse tomu muze nasvedcovat jak chce, priroda si stejne udela svoje. Nizkosacharidovku uz striktne nedodrzuju. Jako neprehanim to, ale sem tam si dam spagety nebo celozrnny chleb. Uz jsme meli s manzelem i pizzu na vecu. Ale jinak se snazim to moc neprehanet. Ale 6 piluli utrogestanu, 3 estrofemy a estrogenova naplast k tomu, to je zatezkavaci zkouska. To bych ciste s nizkosacharidovkou nezvladla
.
@katerina1006 a kdo si pocka, ten se docka. Tak snad to bude platit i v nasich pripadech ![]()