Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Evva21 jinak na praci se vyprdni. Pokud tehotna jsi, a ja myslim, ze jsi, tak v praci si uz oni nejak poradi. Doted si poradili ze. Nemocenskou si prodluz. Dulezita jsi ty a tvoje miminko ![]()
@Akulínek85 na neschopence ale ne zkrs ket ale měla jsem zlomenou nohu tak to ještě dolečuji tak jsem to vše stihla v této neschopence. tak pokud to nevyjde tak stejnak chci končit v této práci a nejít si něco jiného
![]()
@Evva21 Jéé, moc bych Ti to přála. Zkus udělat test zítra, jak bude sílít, je to tam ![]()
@danaet Tak co synátor, jak se mááá? Ještě má teda čas, ale tak za ten týden, už by se nám mohl na testu ukázat, však na něho čekáme ![]()
@katerina1006 A co naše dvojčátka? Jak se cítíš?
Jinak jak naschvál mám bloklou krční páteř, holky, trpím jak svina.. No dostala jsem injekce do zadku na bolesti, jako asi jich mám málo
Od čtvrtka budu s touto injekcí pichat 5 kousků ![]()
No nicméně jsme posílala fotky léku do Caru a hned mi jeden vyřadili, že by dělal neplechu, když od čt. pichám i Fraxiparin.. ![]()
@Lasislava1 Synator si hraje na schovku a je ticho jako pena
. Test asi budu delat az pristi tyden v patek nejdriv, zatim se tim nezabyvam. Mam tu 4 kousky testu koupene, tak jen at vydrzi co nejdyl na policce
. Jinak mi na bloklou krcni pater pomaha nejvic prohrivani. Nekolikrat za den konska mast ta cervena s chilli a pak prohrivani horkou vodou pod sprchou.
@Lasislava1 děkuji za optání
no cítím se normálně nic mě nebolí. připadám si normálně nepřijde mi že bych někde byla. od těch křečí co jsem měla do te doby mě bolelo trochu bříško a boleli trochu prsa. ale ted vůbec nic ani náznak něčeho. tak to jsem to měla i u etu a věděla jsem že to embryiko vzdalo.
no snážím se nějak zaměstnat at na to moc nemyslím a říkám si si že sna jeno vydrželo i když
![]()
@danaet Jasné, jen vydrž. Já dělala poprvé test 8 den. A teď to chci taky tak nějak. Ale to je ještě měsíc doba do testování.
Děkuji, zkusím koupit. Je to teda velmi nepříjemné. Mám to následek autonehody, měla jsem zlomená obratle v krku a sem tam se mi to vrátí, noo. A zrovna teď se to nehodí. Ale zítra mě doktorka opichá a snad budu mít zase nějakou dobu klid ![]()
@katerina1006 Neboj, oni, nebo aspon jedno se určitě chytne, věřím tomu a ty jim věř taky ![]()
@Lasislava1 cukaturu na testovani nemam. Po samych snehobilych testech se do toho vuuuubec nehrnu
. Bud se necham mile prekvapit a nebo si pozdrzim iluzi co nejdele to pujde
. I kdyz treba pristi tyden budu mluvit jinak
Jezis, tak to jsis hodne zkusila. A co se tyce mnozstvi injekci, tak si to teda vybiras plnou merou. Kdyz uz, tak uz co.
Ahoj holky, strávila jsem krásný víkend v Adršpašských skalách tak Vás tady zase zdravím po čase! Je fakt, že katerina1006 a Akulínek85 už vybírají jména. Věřím, že ze chvíli i danaet a edika85 a i všechny ostatní holky. Držím všechny 4 palce a nejen ty.
@Evva21: Ahoj, také moc gratuluji k takové zprávě! Dvě // jsou dvě //! Jak se to dál vyvíjí?
@katerina1006 do prace nespechej
ja jsem doma uz od ledna…i kdyz je fakt, ze od konce dubna chodim do puvodni prace zaucovat novou pani, ale jen na nekolik hodin tydne…doma mi to nejak neutikalo a desne se to vleklo od kontroly ke kontrole…uklid a chuze mi dela uz dost problemy, tak bych doma asi totalne podlehala lenosti…ale uz hodlam i v kanclu koncit - dojit domu uz byl docela zahul. Fakt obdivuji ty holky, co chodi do prace na plny uvazek az do materske…
@elizcooper tak to jsi mela super vikend
no jmena bych mela rada uz vybrana, ale manza to stale brzdi…nejak se mu zadne nelibi natolik, aby ho dal nasi prdolce…tak jsem zvedava, aby to stihl vubec do porodu…