IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1173
12.6.18 10:01

@Evva21 jinak na praci se vyprdni. Pokud tehotna jsi, a ja myslim, ze jsi, tak v praci si uz oni nejak poradi. Doted si poradili ze. Nemocenskou si prodluz. Dulezita jsi ty a tvoje miminko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
12.6.18 10:03

@Akulínek85 na neschopence ale ne zkrs ket ale měla jsem zlomenou nohu tak to ještě dolečuji tak jsem to vše stihla v této neschopence. tak pokud to nevyjde tak stejnak chci končit v této práci a nejít si něco jiného :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
12.6.18 11:45

@Evva21 Jéé, moc bych Ti to přála. Zkus udělat test zítra, jak bude sílít, je to tam :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
12.6.18 11:46

@danaet Tak co synátor, jak se mááá? Ještě má teda čas, ale tak za ten týden, už by se nám mohl na testu ukázat, však na něho čekáme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
12.6.18 11:47

@katerina1006 A co naše dvojčátka? Jak se cítíš?

Jinak jak naschvál mám bloklou krční páteř, holky, trpím jak svina.. No dostala jsem injekce do zadku na bolesti, jako asi jich mám málo :mrgreen: Od čtvrtka budu s touto injekcí pichat 5 kousků :cert:
No nicméně jsme posílala fotky léku do Caru a hned mi jeden vyřadili, že by dělal neplechu, když od čt. pichám i Fraxiparin.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
12.6.18 11:52

@Lasislava1 Synator si hraje na schovku a je ticho jako pena :-D. Test asi budu delat az pristi tyden v patek nejdriv, zatim se tim nezabyvam. Mam tu 4 kousky testu koupene, tak jen at vydrzi co nejdyl na policce :-D. Jinak mi na bloklou krcni pater pomaha nejvic prohrivani. Nekolikrat za den konska mast ta cervena s chilli a pak prohrivani horkou vodou pod sprchou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
12.6.18 11:52

@Lasislava1 děkuji za optání :hug: no cítím se normálně nic mě nebolí. připadám si normálně nepřijde mi že bych někde byla. od těch křečí co jsem měla do te doby mě bolelo trochu bříško a boleli trochu prsa. ale ted vůbec nic ani náznak něčeho. tak to jsem to měla i u etu a věděla jsem že to embryiko vzdalo. :,( :,( no snážím se nějak zaměstnat at na to moc nemyslím a říkám si si že sna jeno vydrželo i když :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
12.6.18 12:36

@danaet Jasné, jen vydrž. Já dělala poprvé test 8 den. A teď to chci taky tak nějak. Ale to je ještě měsíc doba do testování.
Děkuji, zkusím koupit. Je to teda velmi nepříjemné. Mám to následek autonehody, měla jsem zlomená obratle v krku a sem tam se mi to vrátí, noo. A zrovna teď se to nehodí. Ale zítra mě doktorka opichá a snad budu mít zase nějakou dobu klid :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
12.6.18 12:37

@katerina1006 Neboj, oni, nebo aspon jedno se určitě chytne, věřím tomu a ty jim věř taky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
12.6.18 12:39

@Lasislava1 děkuji věřím že jedno bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
12.6.18 13:27

@Lasislava1 cukaturu na testovani nemam. Po samych snehobilych testech se do toho vuuuubec nehrnu :-D. Bud se necham mile prekvapit a nebo si pozdrzim iluzi co nejdele to pujde :-). I kdyz treba pristi tyden budu mluvit jinak :-D Jezis, tak to jsis hodne zkusila. A co se tyce mnozstvi injekci, tak si to teda vybiras plnou merou. Kdyz uz, tak uz co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
12.6.18 14:44

Ahoj holky, strávila jsem krásný víkend v Adršpašských skalách tak Vás tady zase zdravím po čase! Je fakt, že katerina1006 a Akulínek85 už vybírají jména. Věřím, že ze chvíli i danaet a edika85 a i všechny ostatní holky. Držím všechny 4 palce a nejen ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
12.6.18 14:51

@Evva21: Ahoj, také moc gratuluji k takové zprávě! Dvě // jsou dvě //! Jak se to dál vyvíjí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
12.6.18 20:32

@katerina1006 do prace nespechej :) ja jsem doma uz od ledna…i kdyz je fakt, ze od konce dubna chodim do puvodni prace zaucovat novou pani, ale jen na nekolik hodin tydne…doma mi to nejak neutikalo a desne se to vleklo od kontroly ke kontrole…uklid a chuze mi dela uz dost problemy, tak bych doma asi totalne podlehala lenosti…ale uz hodlam i v kanclu koncit - dojit domu uz byl docela zahul. Fakt obdivuji ty holky, co chodi do prace na plny uvazek az do materske…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
12.6.18 20:34

@elizcooper tak to jsi mela super vikend :) no jmena bych mela rada uz vybrana, ale manza to stale brzdi…nejak se mu zadne nelibi natolik, aby ho dal nasi prdolce…tak jsem zvedava, aby to stihl vubec do porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí