IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2276
15.6.18 08:56

@Evva21 tak to je krasny a testy sili? Mas nejakou fotecku :mrgreen:. No co ja. Nemam zadny pocity :,( jen me dnes v noci lechce pobolivalo bricko jak na ms :,( a zdalo se mi ze mam na test //. Ale to se mu zdálo i minule a nic :,( tak snad tentokrát to bude všechno jinak. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
15.6.18 09:09

@Evva21 no ja tam prave nebyla, sla jsem na nej k memu doktorovi a pak az jsem musela na geneticke vysetreni, ze nam vysla blbe krev, ale kamoska se rovnou objednavala na te genetice a je to lepsi - ptze jednak maji super utz a taky v pripade, ze se jim neco nelibi na krvi, tak Te hned objednaji na podrobnejsi testy a nemusis zbytecne cekat…krome toho, pokud si par preje vedet pohlavi - na genetice ho uz dost casto reknou v tom 12. - 13. tydnu…pokud uz zacinas mit priznaky tehu, tak je to super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
15.6.18 09:13

@katerina1006 a kdy mas jit na krev? Budes testovat driv nebo pockas na odbery? Jinak ja po transferu mela taky bolesti jako na menzes…jen pak nedorazila :) takze snad je to i u Tebe dobre znameni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
15.6.18 09:21

@Akulínek85 nebudu testovat nechám to až na 25.6 to mám jít. Na krev. Taky doufám že to bude tentokrát mini. :lol: :lol: :lol: no já ms nedostanu až po vysazení léků. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
15.6.18 09:23

@katerina1006 bricho na menzes me bolelo od minulyho ctvrtka a v sobotu me bolelo tak,ze jsem čekala,kdy dorazi mrcha. Ted uz lehce citim podbřišek. Foto mam. Ted si dam od testů oraz,za chvili by mi mohlo hrabnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
15.6.18 09:25

@Evva21 hm krásný desítky držím ti strašně palce. :hug: to je fakt chvilku netestuj. Ať ti s toho pak nebolí hlava :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
15.6.18 09:30

@katerina1006 Ahojky. Tak kdyz se ti to tak zdalo, tak treba to tentokrat bude pravda. Uz by jsis to zaslouzila. Tusim, ze tentokrat to pro tebe dopadne dobre ;-) a ty // uvidis i v realu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
15.6.18 09:33

@Evva21 krasne testy :-) klidne testuj do aleluja, pokud ti to dela radost. Priste uz treba dostanes foto bublinky a misto na testy, budes koukat na fotecku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
15.6.18 09:33

@danaet děkuji to doufám taky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
15.6.18 11:18

@Evva21 tak to jsou krasne carky :) to bude priste urcite bublinka a mozna uz rovnou i srdicko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
17.6.18 10:58

Tak jsme v patek a vcera slavili manzovo narozky a uz jsem rada, ze mame oslavy za sebou - jsem jak prejeta…nicmene nam vcera sestricka s pritelem oznamili radostnou novinu, ze cekaji take miminko :srdce: my s manzou jsme si to mysleli uz driv, takze jsme uplne prekvapeni nebyli, ale nasi tedy hodne…navic by se jim melo taky miminko narodit jeste letos :hug: tudiz to vypada, ze letos je opravdu plodny rok - takze holky hura do tehulkovani a ty ktere tehotne jeste nejsou urcite letos budou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
17.6.18 11:08

Ahoj holky, pár dní jsem tu zase nebyla, tak co, máme tu další těhulky? @katerina1006 co dvojčátka? Jak se cítíš? @danaet a co ty? Budeš testovat nebo to necháš na krev? Jinak jak jsme se bavily o tom ERA- test děložní sliznice. Jak doktor předpokládal, sliznice naprosto v pořádku oba ty dny testování. Málokdy je prý sliznice špatná. @Akulínek85 Jé, tak to musí mít tví rodiče obrovskou radost :dance: @Evva21 koukám čárky krásně sílí, jen tak dál :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
17.6.18 11:11

@elizcooper tak to musel být krásný výlet! :) moc děkuji za držení palečků, já si teprve domlouvám nové IVF v Gennetu, tak to chvíli ještě potrvá. Vůbec nevím, jak to na dálku bude fungovat. Nejspíš si budu muset vzít po čas stimulace dovču a být v ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
17.6.18 11:18

@edika85 děkuji za optání. nic mi není nic necítím. prostě jak kdybych vůbec nebyla na ketu. nekdy nějaký pocit je ale to je stěh hormonů. ale fakt jen tak trochu někdy zabolí vaječníky . někdy trochu prsa. ale pořád mě bolí hlava. no cítím se uplně netěhulkovatě :,( věřím z to vyšlo ale zdruhé strany si říkám že bych snad něco musela cítit ale vůbec nic. :,( :,( . tak to budeš mít hezkou dovolenou v ČR :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
17.6.18 11:27

@edika85 ahojky, tak s tou sliznici to je super. Jsem jeste cetla, ze hlavne to implantacni okenko je slozitejsi vychytat u prirozeneho KET bez stimulky. Ze tam je to okenko max 2 dny. A ze u tech stimulovanych to muzou byt az 4 dny. Tak snad uz vam to v Gennetu vyjde. No ja mam obcas pichnuti v podbrisku, obcas mne boli prsa. Predevcirem jsem mela zimnici v tom vedru. Jsem lezela zabalena pod perinou. Dneska mizerna nalada jak pred menzes. Ale tak beru tolik estrogenu a progesteronu, ze to vse je beztak z toho. Logicky beru, ze je sance, aby se to povedlo. Sliznice byla v pohode, idealni vyska. Embryjko zdrave. Jeste pojistene embryoglue. Ale snazim se na to moc neupinat. Preci jen jsem zvykla na negativni vysledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí