Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Akulínek85 menzes jsem dle počtu měla dostat 1.6. Od čtvrtka 7.6. Me boli bricho, jak kdybych to mela dostat a strašně prsa, nemůžu ležet ani na brichu. Test jsem si dělala včera a dnes rano. Právě me zaráží, ze je na tom testu slabší čárka. Ta dnešní je o proti včerejší lehce silnější. Odpoledne je tam doktor, tak za nim zajdu. Potřebuji vědět co a jak. Minuly tyden jsem v praci nahlasila, ze ve ctvrtek přijdu. Odpo pisnu ![]()
@Akulínek85
Tak to je sranda. To jsi se asi nasmala, kdyz jsi ho videla co. Treba se hybala moc jen z vedra. Junak dekuji. Ja uz jsem doma. Na obrazovce jsem pri transferu videla zvetsene, jak nabiraji toho naseho synka do katetru pred transferem. A pak jeste i zvetsene ten katetr, ze uz je prazdny. Pak jsem si hodku polezela u telky a pak nas pustili domu. Doma jsem si dala ananas a ted varim vyvar.
@danaet je ten je krásný.
nám dávali fotečku jak embryjka dali do dělohy už tak to mám dvě fotky ale zatímžádnou s miminkem ![]()
@katerina1006 dekuji
nam bohuzel takovou fotecku nedali. Ale bylo super zajimave videt, jak tu blasticku nabiraji. Neboj se nic, prijde den a fotek se svymi detmi budes mit do aleluja ![]()
@Evva21 jééé ahoj, tebe jsem tu dlouho neviděla. Moc gratuluju k malému zázraku. Hodně štěstí u doktora!! ![]()
@katerina1006 Nic špatného si nepřipouštěj, já věřím, že to tentokrát vyjde. Hoď se do klidu, koukni na nějakou komedii a mysli pozitivně. A hlavně se nestraš poslední šancí na miminko. To určitě tak není. Držím moc palečky ![]()
@danaet Tobě taky moc a moc držím palečky a věřím, že zachvíli tu budete holky těhotné snad už všechny. Jinak ty zákusky vypadají úžasně.
Myslím na tebe! ![]()
@Akulínek85 Já mám taky jméno a narozky 8 dní od sebe a nic se něděje. My svátek ani moc neslavíme, jen tak nějakou sladkost nebo kytku a pusu. Ve Francii ho neslaví vůbec, můj přítel ani nevěděl, kdy svátek má
Péťa je krásné jméno.
A kdy máš vlastně termín, že už máš poslíčky? Já myslela, že až v srpnu právě. Je zvláštní, že u vás je takové horko. Tady je zima a leje jak z konve. Normálně je to naopak, v ČR je vždycky o pár stupňu míň.
@edika85 Děkuji,zrovna tu drepim. No jsem zvědavá co mi doktor řekne ????. Co ty? Omlouvam se, nečetla jsem dřívější příspěvky. Jo dlouho jsem tu nebyla. Tak ivf jsme zatim neplanovali, spíš jsem davala dohromady to koleno. Ale tri měsíce po operaci a furt to neni 100% ![]()
@Evva21 No u mě nic nového. Prošli jsme si genetikou a imunologií, hysteroskopií, ERA a doposud nám nikdo nebyl schopen vysvětlit, proč se nám nedaří otěhotnět. Tak teď čekám na konzultaci v Gennetu a rozhodli jsme se pro další IVF v Praze.
Tak moc držím palečky. Je to malý zázrak. Možná ti prospěl ten odpočinek.
Holky ještě se neraduji, mam přijít az za 10 dni. Zatim nic nevidel, pry je brzy. Ale chvalil jak mam krásně vysokou sliznici, ze by to mohlo bejt. Jo a prý testy nejsou 100%. No jsem holt plasan, nikdy jsem na testu nenašla dvě // az teď, tak jsem doufala.
@edika85 V Praze vam to určitě vyjde
. Ten klid mi prospel tak i tak a ještě jsem od ledna zkoušela nejaky produkty z čínské mediciny.
@Evva21 ja mela ducha porad - nikdy jsem nemela dve stejne silne carky a kamoska taky ne…takze to, ze jsou carky slabsi asi nevadi, hlavni je, ze sili… ![]()