Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@danaet zitra budeme drzet pesticky Tobe
at se embryjko poradne chyti a 9 mesicu nepusti ![]()
@Akulínek85 dekuji
. Ja zrovna dneska zpracovavala tresne srdcovky. Upekla jsem cheesecake. Spodek maslove susenky s maslem. Krem z ricotty, luciny, zakysane smetany, vajec, cukru a citronu. A na upeceny cheesecake jsem povarila vypeckovane tresne s citronem a cukrem a citronovym pektinem. Takze rano si posmaknu u kavicky a hura pro synacka ![]()
@danaet no výsledek vědět nebudu. na krev jdu až 25.6. test si dělat nebudu
@Akulínek85 děkuji možná to je a možná to není. uvidíme 25.6 na krvy. děkuji za přáníčko
![]()
@katerina1006 aha. Ja myslela, ze budes vedet driv. Jinak taky jdu na krev 25.6. ![]()
@danaet mohla bych udělat test ale nebudu ho dělat. takto už jsem na dně a věřím žee to vyjde a s testem bych se zas dostala na dno a neměla bych náladu něco slavit takto budu věřit že to je oka a oslavu si užiju i když nebudu pít. a pak ta studená sprcha přijde až toho 25.6. ![]()
@katerina1006 jasne. Kdyz te test stresuje, tak ho nedelej. Ja ho po prvnim ET taky vubec nedelala.
Ahoj holky, vsechny moc moc zdravim. Dlouho jsem tu nebyla a zpětně jsem nečetla příspěvky, tak se trochu ztracim. Každopádně všem, které čekáte miminko moc blahopřeji a těm které se chystáte na ivf drzim palce!!! Ja měla jit od června do práce, ale měla jsem ještě rehabilitace kvuli koleni, tak se to posunulo. No a ted se stal přirozený zázrak. Je to teprve začátek. Mam obavy, aby bylo vše ok a vyšlo to!!!
@katerina1006 děkuji moc
. Zpětně jsem přečetla pár příspěvků a ty jsi po ket? Jestli jsem dobře pochopila. Taky držím palečky
Doufam, ze nám to vyjde a budeme se radovat spolu ![]()
@Evva21 ano jsem od 7.6 po ket dvou embryí blastocysty kvality aa a ab. Ale asi se to nepovedlo tx křeče u mě nic dobrého neznaci
![]()
@katerina1006 ne neztracej hlavu, snaz se bejt v klidu. Vim, ze je to těžký!!! Mě zase pořád bolí břicho na menzes, kdykoliv jdu na wc, tak se bojim, ze to dostanu. Dnes odpo jdu na gyndu, vezmu mu tam ty testy. No jsem zvědavá, jak to dopadne…
@Evva21 jee, to je super zpravicka
a navic prirozene - ja mela taky porad pocit na menzes, ale ta nastesti nedorazila…kdy mas mit mesicky?
@danaet moc na Tebe myslime
ja byla na tresnch ted, vezmu jich par do kanclu…jinak jsem vcera byla dost vydesena, ptze jsem mela zrejme poslicky…a prdolka se extremne hybala, tak jsme se bali, aby nechtela ven predcasne…kor kdyz jeste nemame nic pripraveno a koupeno…manza porad rika, jak je dost casu a vcera uz prehodnotil svuj postoj a hned si psal rozmery na skrinku pro mimco, pozadavky na postylku, lekarnicku…dokonce si stahoval i seznamy, co poridit pred narozenim miminka…ta horka jsou des bes ![]()