Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@danaet to ano to budem jen pár dní. no já také jsem bez nálady bojím se strašně zda se rozmrazí a bude ket. zítra to bude děsný čekání aby nezavolali že nebude ket. ach jo to jsou nervy. jsme domluveni že pokud nebudou volat tak bude ket no a když bude telefon tak je po naději
![]()
@danaet celkem chapu, ze jsi bez nalady, kdyz do Tebe perou tolik leku…ale zkus se spis tesit…Ja na zadne nasilne otoceni miminka jit take nechci, myslim si, ze ma svuj vyznam, zda se miminko samo otoci ci nikoliv, takze pomoct se tomu budu snazit, ale za kazdou cenu ne…jeste ma par tydnu cas ![]()
@katerina1006 tak to jsme na tom uplne stejne. Mam chut se opit do nemoty. Coz samozrejme neudelam, ale asi tak nejak to popisuje mou naladu. Clovek jak porad slysi nejake negativni zpravy, tak uz neni schopen premyslet nad uspechem a porad mysli jen na to, co spatneho se muze stat. Je to des. Mate dve embryjka, urcite to rozmrazeni zvladnou. Natruc manzelovi se rozmrazi obe dve, kdyz on si preje spis to jedno ![]()
@danaet tak to máme uplně stejné pocity. no snad se rozmrazí už jsme se s manželem domluvili že pokud přežijí obě tak dam obě dvě. manžel je stím smířený ![]()
@Akulínek85 kdyz dojde na KET, tak krev pak bude 25.6. a samozrejme si preju, abych pak mela hcg pozitivni a tukala si na celo, jak jsem vyvadela nesmyslne. Asi je to temi leky, ostatne takove stavy jsou v pribalaku jako vedlejsi ucinky. Jsem zalozenim vesely clovek a toto uz bych u sebe spis nazvala depresi. Loni jsem to mela taky tak. Silene stavy psychiky. Ale ja dostala nemocenskou na 2 mesice bez vychazek, tak jsem to pripisovala tomu.
@katerina1006 asi se budeme muset podivat na nejakou komedii, at nas ty nalady prejdou. Pokud jsi jeste nevidela, tak doporucuji komedii Loupež ve velkém stylu. Hraje tam Morgan Freeman a Michael Caine. Je to film z lonskeho roku a dost jsme se nad tim doma nasmali. Jak se 3 duchodci, ktere uz nebavi zivorit z duchodu a cekat jen na smrt, rozhodnou prepadnout banku.
@danaet no to asi budem muset. no asi se kouknu no snad to pomuže. bojím se aby vše bylo v pořádku
Ahoj holky, tak já už pichám týden Dipherine, měsíčky jsem dostala, tak jak jsem měla a od 14.začínám pichat Puregon..
Jak se máte?
@Lasislava1 Ahoj, tak to držím pěsti, ať to tak hezky pokračuje dál a ať máš dost kvalitních vajíček
. U mne, pokud se dobře rozmrazí embryjko, tak by měl být v pondělí KET.
@danaet Děkuji. Klidně jedno a kvalitní, které se chytne a už nepustí
Víc dětí nechceme, tak by mi i bylo líto, kdybych veděla, co za poklady tam mám schované..
Už v pondělí? To je za chvilinku a už budeš mít mimčo u sebe ![]()
@Lasislava1 tak to tady bude v lete spoustu tehulek
snad budes stimulaci snaset dobre
ja uz zacinam blbe snaset ta vedra - respektive spis dusno…vcera mi bylo dost soufl…dneska pojedeme navstivit neter a synovce, tak se tesim - jen jsem uz cim dal tim vic unavena a neohrabana a funim silene
@Lasislava1 ja smyslela stejne. Ze uz priste do IVF nejdu a tim padem chci 1 zdrave embryjko. Aby zbytecne nebylo nic na mraze. Jenze kdyz to jedno mam, tak jsem nervozni z toho, ze kdyz to nevyjde, tak nemam nic v zaloze.
@Akulínek85: 4čata jako abych stihla dceři splnit ty její požadavky na sourozence ju?
Ty jsi dobrá, nedala bych ani 2čata… Co kámoška jak si malou užívá, to má první?